Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Do nauczycieli i innych?

Polecane posty

Gość Pozdrowienia z RPA
Jadzie misiek i zając na komisję wojskową pociągiem i nagle misiek sobie przypomniał, że nie kupił biletu i mówi do zająca - Te zając zapomniałem kupić biletu na pociąg ale mam pomysł: Kiedy przyjdzie konduktor dasz mi swój bilet a ja cię wystawię za okno. Jak sprawdzi mi bilet i już sobie pójdzie to wciągę cię z powrotem... -Dobra nie ma sprawy -powiedział zając- trzeba sobie pomagać Przychodzi w końcu knduktor więc misiek zająca przez okno i słyszy: -bileciki do kontroli Misiek pokazuje bilet, a kontroler pyta -Misiek a co ty masz tam w drugiej ręce -A nic! odpowiada misiek puszczając zajączka i pocierając ręce... Biedny zajączek upadł na tory robiąc przy tym kilka fikołków w skutek czego wybił sobie wszystkie ząbki ale trafił jakoś skrótem na komisję wojskową przed miśkiem. Misiek zdziwiony patrzy, że zajączek wychodzi z komisji wojskowej podskakując zadowolony i pyta: - No i jak zając - Odrocony, brak uzębienia Na to misiek nie zastanawia się długo, bierze cegłę i wybija sobie wszystkie zęby. Po chwili wychodzi z komisji smutny i zając pyta: - No i jak misiek - odrocony, Płaskostopie

Gość ixyyyyyyyyyyy
znam takich, ktorzy przyjmuja