Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susełka

Czy to ciąża w pierwszym cyklu starań?

Polecane posty

Hej Kobietki:) ostatni okres miałam 1 grudnia,cykle mam krótkie i kolejnej miseiączki już brak,wypadała na 24 grudnia.Zawsze regularnie przychodziła @. Zrobilam 3 testy z moczu,wszystkie z 3 kreskami,jeden ze słabo widoczną...zrobiłam bete i mam 197.3. 16 listopada mialam Usg,pokazalo na lewym jajniku duzy,ladny pecherzyk,zatoka byla wolna. W piatek przed swietami dostalam luteine ktora mialam zaczac brac po okresie przez 10 dni i od 2 stycznia mialam zaczac monitoring cyklu...nie wiem,czy mam urojenia,czy tez jestem w ciazy? Pisze z tel wiec przepraszam za literowki,prosze,dajcie znac co myslicie:)

Gość bardzo ładny brzuszek
niewiele z tego rozumiem: 3kreski to bliźniaki? :P w listopadzie usg, w grudniu okres? i po co ta luteina przy ciążowej becie? powtórz betę, powinna sie podwoić po 3 dobach (nie wiem, kiedy robiłaś) i ja bym poszła do gina, nawet jesli by powiedział, że za wczesnie i kazał przyjść za 2 tygodnie (sama tak w ciąży zrobiłam)

Testy z dwiema kreskami;) usg w listopadzie zeby sprawdzic czy przy moich krotkich cyklach dochodzi do owulacji,byl duzy pecherzyk wiec owulacje mam. Bete powtorze jutro...co ja bym dala za ta ciaze

Gość bardzo ładny brzuszek
Wszystko wskazuje na to, że się udało! :) U mnie blada kreska była, na drugi dzień beta 71, po 2 dobach 140, a teraz ta blada kreska ucina sobie drzemkę, bo od 5 szalała :) Dbaj o siebie i 3mam kciuki!

Gość A mi...
Na dwóch testach wyszły takie kreski-w dwa dni robiłam test raz popołudniu na drugi dzień rano-tak blade że nie wiedziałam czy wogóle ta druga tam jest:) A za 8 tygodni rodze. Gratuluje:)