Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kitka89

Nie mam ochoty na Sylwestra

Polecane posty

Gość niedzielny, słoneczny poranek
A to jest jakiś konstytucyjny obowiązek?

Mam podobnie, nie mam ochoty w ogóle wychodzić, jednak już dawno mój sylwester został opłacony więc i tak pójdę :O

Nie, ale wiekszosc jednak spedza ten wieczor gdzies. Poza tym przyjelo sie, ze mloda osoba MUSI szalec.

Azura- skad ja to znam :/ moj sylwester tez oplacony wszystko dopiete na ostatni guzik. A ja najchetniej zaszylabym sie w lozku z ksiazka :/

Mi to właściwie wcześniej też się nie chciało iść na ten sylwester ale zapisałam się głównie ze względu na koleżankę, która chciała tam iść a mieszka w innym mieście i ma nocować u mnie. Dlatego też poświęciłam się w ten sposób...

do mnie sie wpraszala kuzynka z mezem na domowke w sylwestra ale mam nadzieje ze nic z tego nie wypali. bo nie usmiecha mi sie siedziec z nimi do drugiej w nocy, a w nowy rok wstac o siodmej i do pracy jechac :-(

Gość roladinia
co roku chcemy być sami leżeć przed Tv, sączyć koktajle itp , i nigdy nic z tego nie wychodzi

No wlasnie co roku nie wychodzi. W sumie ide tylko dlatego, ze narzeczony ma ochote sie pobawic. Wycodzi z zalozenia, ze skoro caly rok nigdzie nie wychodzimy to chociaz sylwester musi byc huczny :(

Jowita Kutz - na Twoim miejscu powiedzialabym wprost nie i juz. Niestety do mojego chlopa takie argumenty nie docieraja :p

Gość LorenaLilila
ja tez nie :P dlatego ide do pracy :D

Ja tam mam wolne od 24grudnia do 3stycznia :p jednak w poniedziałek mam do załatwienia dużo spraw + szkolenie, to wszystko jeszcze bardziej się przyczynia do mojej niechęci i do wieczornego imprezowania :O

ja pracuje w firmie uslugowej wiec nie mam tak dobrze. pracowalam w wigilie i w drugi dzien swiat nawet, no ale trudno, takie jest zycie.

Lorenalilia- zazdroszcze niestety ja jako fryzjerka w nocy pracowac nie bede, bo nikt nie przyjdzie :p Azura- mam to samo, chyba juz stara jestem skoro sylwester mnie nie cieszy:) w dodatku tak jak piszesz jestesmy rok starsze

Dziewczyny moge zapytac ile macie lat? Czy tylko ja taka jestem mloda-stara? :)

kitka jeśli 89 to Twój rocznik to jestem w Twoim wieku jednak przyznam, że mnie już dawniej przestały bawić takie imprezy. Szybko zaczęłam i szybko się wyszumiałam :P

Gość dziś na pomarańczowo
ja też nie mam ochoty. zresztą, plany sylwestrowe szlag trafił, więc i tak nie pójdę nigdzie. bardzo dobrze, nastrój mam jak zbity pies. olewam to wszystko

Azura- witaj rowiesniczko :) no wlasnie moja ostatnia impreza to byla moja 18tka :) i od tej pory nie mam ochoty nigdzie lazic. Dobrze wiedziec, ze nie jestem jedynym "odmiencem" :)

ja też nie mam ochoty na sylwestra :( idę do pracy, potem muszę się ogarnąć jakoś i przygotować coś do jedzenia (bo to domówka) najchętniej zostałabym z mężulkiem w domku :) no ale pewnie jak już pójdziemy to będę zadowolona :D

Gość a czy kazdy musi
ja rowniez siedze w domu bo nie mam ochoty nigdzie isc 24 lata mam

Ja spędzę sylwestra z chłopakiem w łóżku. Zrobimy sobie cheesburgery, kupimy butelkę szampana, będziemy leżeć i oglądać głupie filmy. Ja jestem również rocznik 89 i w zasadzie na prawdziwej imprezie spędziłam jednego sylwestra swoją drogą bardzo kiepskiego. Nie lubię spędów w remizach i imprez do białego rana przy wódce. Zdecydowanie byłam jestem i będę typem udomowionym.

Gość Kwiatuszek z emocjami
ale miałam emocje ...jak nie wiem co..sylwester to pikus przy tym.. ale miałam chwile grozy z moja ppauzka..od 3 dni była osowiała siedziala na dole dyszała myslalam ze na cos chora;/ a dzis sie trzesla nie miala sil latac..bylam gotowa jechac z nia do weta..I wiesz co sie okazalo? ze to nie jest samiec a samiczka..i ma zaparcie jajka..co bywa smiertelna...dalismy jej rumianek myslac ze to zatrucie bo rzygala woda i to chyba ja rozkurczylo i zrobila 1 jajko..a za 2 h drugie...Co ja przezylam...Bo jak pomoc ptaszkowi jak rodzi? peiskowi to mozna cesarke zrobic a ppauzce? dobrze ze to sie tak skonczylam..jestem nadal pod wielkimi emocjami i nie moge sie na niczym skupic. Mam ja 1,5 r to dlugo i jest taka kochana..a dzis myslalam ze ze czyms zatrula i ze ja strace...przed porodem przytulila sie glowka do mamy do szyi i spala..myslalam ze juz zdechnie:( porody sa okropne...Zniosła 2 jajak jedno po drugim, drugie było wieksze i troche sluzu z krwia było:( buzka :):*

Gość bzioom
Ja mam 26 lat i co roku spędzam Sylwka w domu. Czasem mam gości, a czasem nie. Tym razem nie. Sylwester nie jest dla mnie wydarzeniem, które chciałabym nie wiadomo jak uczcić.

Gość HalfBodyCorpse
Ale macie problemy,jedni marudza ze nikt ich nie zaprosil i nie maja gdzie i z kim isc na sylwka a drudzy ze maja impreze ale im sie nie chce,wezcie sie zamiencie i po sprawie :)