Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kitka89

Nie mam ochoty na Sylwestra

Polecane posty

Gość pomarancza z czekolada
ja też nie mam, chociaz mam oplaconego. Napisze jutro smsa kolezance ze zle sie czuje i nie ide. Myslalam, ze sie spotkamy przed sylwkiem wypijemy i sie przyszykujemuy, ale nie ona ma teraz nowego faceta i kuzwa on potrzebuje asysty w ubieraniu. Niech spieprza na szaw. Wszystkiego mi się odechciało.

ja mam ochote spedzic mily wieczór i samej ze sobą jest mi częściej lepiej niż z innymi Chciałabym pogadać o interesujących rzeczach,podyskutować, powymieniać poglądy a nie się śmiać z nieśmiesznych dowcipów, słuchać kto gdzie był i gdzie jedzie, a jaki będzie śnieg w tym roku, co w telewizji leciało

Gość leja199300000
a ja mam dwie imprezy. jedna na sali a druga to domowka ;/ i tez za cholere w tym roku nie chce mi sie isc. u mnie wszyscy w d8mu gdzies wybywaja wiec spedzilabymsylwestra z psem. towarzystwo wyborowe :D poogladalbym ulubione filmy, posluchala muzyki, napila sie winka a potem szampana. dla mn7e super ;) ale chyba wybede na domowke....

Gość paulina87156ythgfhgfhjghj
to jak nie masz ochoty to nic nie rob:) szcesliwego nowego roku

wolałabym tak, ale zamykanie się niczego nie buduje. Lepiej juz się zezłościć na miejscu niż odcinać. Tak jest najłatwiej, zamknać się i nic nie robić, ale wiem, ze to do niczego nie prowadzi i chcę to zmienić.

Gość Kwiatuszek z emocjami
jak dobrze pojdzie jutro sobie kupie 2 sukienki;) dzis i tak sklepy zamkniete. Ale facet ma mi towarzyszycw wtym;). Teraz czekam na poród..chyba bedzie 3 jajko;/ widok straszny..ptaszek na wpol zgiety..piorka nastrosozne dyszy..czasem zaskrzeczy moze cos boli..msze byc w pogotowiu jak cos jade do weta;/ glowa mnie juz rozboloala.. give u my signe evening

tez nie mam ochoty na sylwestra. a wlasnie zaprosilam do siebie dwie osoby. jakos tak wyszlo.. niby zwykle picie, nic specjalnego ale jednak.. wyjatkowo nie mam na to ochoty. ale coz, slowo sie rzeklo.