Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firehibvf

tak cieżko poznac normalnego, dobrego czlowieka(mezczyzne)na stale

Polecane posty

Gość ja fecet prawie idealny
nie pije nie pale nie bije nie imprezuje pracuje preferuje zwiazek partnerski mam hobby i zainteresowania

Gość poszukiwany normalny
ile masz lat?

i czy nie siedziałeś w więzienieu i czy nie leczysz się psychiatrycznie bo tacy też odpadają ...:)

jestem wierny spontaniczny

"a to takie wielkie wymagania? jak na mloda dziewczyne? serio zeby mnie nie zdradzal i kochal??" ­ Jak ja coś takiego oferowałem to mogłem się drugi raz nie pokazywać pannie na oczy. Dopisz resztę wymagań, cwaniaro.

Gość firehibvf
ano wlasnie:o wielu ukrywa takie szczegoly jak przeszlosc kryminalna lub bycie psycholem:o bo chca szczescia swojego wlasnego:o

Gość firehibvf
POWIEM TAK W TYM TEMACIE NIECH SIE NIE WYPOWIADAJA PISZACY NA TYM FORUM MEZCZYZNI WSZYSTKIE PRAWIKI I INNE DZIWNE OSOBNIKI BO ZYCIA NIE ZNACIE I JESTESICE PO PROSTU DZIWNI a kobiety potrzebuja normalnosci w mezczyznie

"BO ZYCIA NIE ZNACIE I JESTESICE PO PROSTU DZIWNI" ­ Jakbyś słyszała całe życie, że jesteś do niczego to brak faceta byłby najmniejszym z twoich zmartwień.

Ręce opadają jak co niektórych czytam :o Można być miłym, wiernym i kulturalnym mężczyzną i być przy tym męski ! Właściwie to są właśnie nie które cechy prawdziwego mężczyzny, ale jak ktoś nie ma nic więcej to nie wróżę przyszłości kolorowej.Trzeba mieć charakter i pasję a nie być ciapą jakąś co nie znaczy też żeby być chamem bo zaraz się takie komentarze posypią

nie karany nie leczony psychiatrycznie umiem gotowac pedantyczny moge robic zakupy

niech piszą wszyscy, różni , nigdy nie wiadomo co ciekawego napiszą :) a może nas zadziwi i powali z krzesła ze zdziwienia . Ja na razie to czytanie forum poprawia mój nastrój a to dobrze :) Prawda jest taka że w necie bywają normalni i nienormalni też ...

Gość firehibvf
chce opinii kobiet nie waszej

firehibvf dlatego tak wiele związków się rozlatuje po kilku latach bo normalnych mężczyzn nie ma, których kobiety szukają i zapewniam Cię, że kiedy znajdziesz idealnego mężczyznę to się rozejdziecie po kilku latach bo będzie chciał nad tobą dominować, a ty tego nie zcierpisz:(

"chce opinii kobiet nie waszej" ­ Podobają ci się tacy z którymi dotychczas byłaś. Normalnego nie zechcesz bo... powód się znajdzie.

do faceta prawie idealnego wszystko ok z Tobą ale ta pedanteria może być trochę męcząca dla kogoś ale chyba dałoby się to jakiś przeżyć . To w sumie Jesteś idealny ??? Ale teraz sama się zastanawiam czy ja jestem idealna .....dla kogoś kto jest pedantyczny .... chyba nie ...

Gość firehibvf
ty sie podlecz:o brr dlatego wlasnie nie chce opinii mezczyzn z tego forum kazdy tu zionie nienawiscia do kobiet

ciężko jest ogólnie mówiąc poznać TEGO KOGOŚ. i dlatego tak drażnią mnie baby, które swoich mężów (a przysięgać komuś to duża rzcz) nazywają tylko obcymi chłopami, których można zmieniać. i jak często zmeinaija i na kogo, przeprasza, skoro ciężko o kogoś porządnego? jak już tego kogoś znajdujesz i jesteście w stanie się dogadać, zrozumieć, pokochac, to jest to SKARB. i taką relację na serio można mieć tylko jedną w życiu. jak ktoś ma więcej niż 1 to albo ma skurwysyńskie szczęście albo temat traktuje płytko i tyle. męża ma się tylko jednego. układów można mieć wiele, o tak, ale prawdziwego męża tylko jednego.

"kazdy tu zionie nienawiscia do kobiet' ­ A ty do mężczyzn. Jutro Sylwek idź w miasto, daj się zerżnąć na dyskotece to ci się humor poprawi.

Gość firehibvf
:o prosze o normalne opinie

poszukiwany normalny-bez przesady z ta pedanteria.lubie poprostu porzadek i nie rozrzucam brudnych ciuchow czy skarpet po mieszkaniu.lubie wiedziec gdzie co mam,ale czasem balagan gdzies sie wkradnie.

nie zbudujesz krakowa ciągle budując od nowa. prawdziwa, głęboka relacja wymaga pracy i czasu, w związku z czym życia by nie starczyło, by tzw. prawdziwych miłosci mieć wiele. w porównaniu ztym jak ciężko kogoś znaleźć i zbudować z nim więź, to zrobienie dzieciaka wydaje się pikusiem....najtrudniejsza i najważniejsza część życia rodzinnego polega na odnalezieniu drugiej połówki. od tego potem wszystko zależy. nawet zadowolenie z rodzicielstwa. kobiety, które nie mają oparcia w mężach są umęczone i kwaśne i często w głebi duszy myśla sobie, że żałują.

Ty nie chcesz normalnych opinii tak jak Heloiza999 która wiecznie zakłada tematy o tym samym nawet jak dostanie odpowiedź to jej nie podoba się i dalej ciągnie znowu ten sam temat na nowo

Gość do fireh
do pani fireh... wiesz na forum dla przegrańców nie znajdziejsz normalnych opinii .. poszukaj w życiu relanym a nie wirtualnym