Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stan depresyjny

UWAGA : nie chodzcie do sklepu co ma w przymierzalni recznik zamiast drzwiczek

Polecane posty

Gość stan depresyjny

normalnych! dzisiaj poszłam i przymierzałam staniaki, bylam nago u góry i podbiegł jakiś bachor i mnie odsłonił :O a była spora kolejka do przymierzalni i wszyscy widzieli mnie nago:O

a co to za sklep? mi na basenie tak dziecko kiedyś zrobiło. chciałam przyjebać ale pomyślałam że to on będzie miał teraz zmiany w psychice :classic_cool: po zobaczeniu dorosłej nagiej whedif :classic_cool: niech zdycha

Gość sxwas
współczuje temu dziecku, twoje tłuste, nagie cielsko może zryć beret nawet dorosłemu :classic_cool:

o bboooooze i co z tego? ze tzytzki wasze ktoś zobaczyl? czemu sie wstydzicie piersi swych? przecież to część ciała jak ręka czy noga czy brzuch. rozumiem narzady rozrodcze...to już co innego. ale pieri/ ...faceci z gołymi klatami chodzą po ulicy i jest ok m nawet jak mają duza nadwagę i cyce wieksze niż większość kobiet. a juz pieri pokazyać to wielkie zlo i grzech....glupie toto.

Gość czabylo poczekac
az matka wejdzie do przymierzalni i odjebac taki sam numer jak dzieciak

"mi kiedyś dzieciak wczołgał się POD drzwiami " - moim zdaniem to było dziecko-dewiant, podglądacz z tych małych dewiantów co to matki czasem piszą że one się masturbują parę godzin dziennie:o

Może akurat nie mam ochoty, żeby mi się dzieciak pętał pod nogami. Ciekawe czemu mamusie ich nie pilnują. Ostatnio widziałam jak jeden puszczony samopas dzieciak zwalił na siebie wieszak z ciuchami, dostając żelazną częścią w głowę.

ja nigdzie nie napisałam że pokzanie się nago to grzech :O czy zło:O co Ty tworzysz

Gość stan depresyjny
meska klata to co innego, ten chlopiec byl akurat z ojcem, nie napisze co to za sklep ale mozna sie domyslec (duza sieciowka odziezowa)

hm z tego co zauważyłam to ojcowie racjonalniej podchodzą do dzieci w miejscach publicznych ;)

Gość niesprawiedliwie osądzona
Kurcze, nie bądż głupia ....zazdroszczę Ci tej sytuacji...a jeszcze gdyby mój mąż był świadkiem tego wszystkiego... To tylko może rozochocić natężenie pragnień wobec osoby przypadkiem podgąldanej !!!!

Gość stan depresyjny
kilku facetów wycignęło parówki i zaczeło targac kapucyna :O

whedif ja wiem ze tego nie pisałas , ja pisze ogólnie o tym jak jest traktowana nagość ...a konkretnie nagośc kobiet od pasa w góre. zeto tabu ....w filmie w tv mozna pokazac jak jakis super bohater nakurwia z kałasza setki trupów i od 16 lat a jak cyc na ekranie to juz czerwona kropka. a w piersiach kobiety nie ma nic brzydkiegio, sztuczna intymność narzucona... ktos sie opala toples to wielkie hallo....i mandat mozna dostac:D glupie:classic_cool: bo facet moze gruby cyce pokazywac w miejscu publicznym a kobieta nie moze

to że przemoc gorsza dla dziecko od seksualności w filmach to też nieporozumienie mega dla mnie. zgadzam się z Tobą

Gość królikow
mihau ale meskie cycki nikogo nie podniecają, nikt zanie nie łapie, nie gwałci w nie, nie karmi nimi dziecmi, a jak nie widzisz roznic anatomiczno-psychospolecznych to wróć do gimbazy :O 🖐️]

a co to ma do rzeczy...ze kto gwalci??? jak laska na golasa by chciala chodzic niekt nie ma prawa jej wsadzac kuski bez jej zgody. co to za glupi argument. xxx jest sztucznie z kobiecych piersi zrobione coś hmmm zlego...co trzeba chować bo mandat:D:D:D:D::D:D xxx to pozostałości z czasó starozytnych i srednioweicza gdzie kobiety zaktrywały całe ciało a gwałtów i tak było procentowo 100x więcej niż teraz w europie🖐️

Gość gftryte
to nieidz do tesco tam jeszcze sa kamery

to ja kiedyś , chyba w h&m , przymierzałam jednoczęściowy kostium kąpielowy . Właśnie zdążyłam się rozebrać , i wtedy wparował mi młody facet z niewiarygodnym uśmiechem do przymierzalni ... Prawie umarłam ze wstydu...

Tym razem to znowu ja! Jesteś męskim projektem, stul pysk i nie wypowiadaj się na temat kobiecych piersi. Jesteś jak ksiądz mówiący o pożyciu małżeńskim :O Kobiety mają coś takiego jak WSTYD, to bardzo ważna cecha.

Gość królikow
laovefiojo a miałas ogoloną łiłe i pachy? :classic_cool:

' 20:46 [zgłoś do usunięcia] Pancerna Kołdora Tym razem to znowu ja! Jesteś męskim projektem, stul pysk i nie wypowiadaj się na temat kobiecych piersi. Jesteś jak ksiądz mówiący o pożyciu małżeńskim Kobiety mają coś takiego jak WSTYD, to bardzo ważna cecha. 20:47 [zgłoś do usunięcia] whedif Tym razem to znowu jest taki och ponad kulturowymi umowami xxx bido nie skumałas. nie mowie o nakazie chodzenia toples. jak nie mas zochoty to mozesz chodzic w burce albo kożuchu cały rok. ale dlaczego kobieta na miejskim basenie jak zdejmie stanik dostanie mandat????? to glupie... prao zabrania więc nie powinna zdejmować i mandat slusznie, bo brawo to prawo. ale czemu takie prawo????

a ten wstyd o ktorym piszesz to zniewolenie jakie mężczyzni narzucli kobietom przed wiekami aby móc je kontrolować. doczytaj w temacie o systemie patrialchalnym i wwszystkich zakazach oi ograniczeniach w prawach narzucanych kobietom i wtedy ie wypowiadaj🖐️