Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana mama :(

Jak zapomnieć o ojcu dziecka który już nie chce ze mną być a ja go kocham:(

Polecane posty

Gość dsgjdfs,mvl;mkv
Autorka idiotka jakich mało. Rozmowy na poziomie podstawówki :(

Gość bleeeebleeeebleee
Autorko-smarkulo jedna co jedynym życiowym osiągnięciem było rozkładanie nóg biedne to dziecko że ma tak ograniczoną matkę.

Gość gość
mam 4letnia corke...od dwoch lat niemieszkam z jej ojcem...myslalam ze sie zmieni...pomylilam sie...przychodzi kiedy chce do malej...po dwoch latach dopieto o alimenty ide...on znalazl inna...miesiac i wpadli...chca usunac...dramat...a ja w depresje wpadam.. bo dalej go kocham...jak mozna kogos takiego kochac...jedyne rozwiazanie...nie nowa milosc...najpierw psycholog...jestem na dnie...alk dragi...jestem dnem przez chlopa ktory chce zabic dziecko...ktore splodzic...a ta laska te nielepsza ze sie na to godzi...zamiast o swojej malej myslec mnie taki ktos niszczy....POMOCY!!!

Gość gość
Wcale nie jest tak, że takie sytuacje przytrafiaja się nieodpowiedzialnym malolatom. Ja mam 31 lat, mieszkałam z partnerem, oboje chcieliśmy dziecka i przytrafiło mi się to samo. On najpierw przestał spędzać ze mną czas, potem wyjechal do rodziców do innego miasta, przestał mi mówić co zamierza i kiedy wróci. Aktualnie nie odzywa się do mnie od 3tyg. Też wiem że ten związek nie ma już sensu. Mam nadzieję że mimo to będziemy potrafili być dobrymi rodzicami osobno.Też nie mogę się z tym pogodzić że on przestał mnie kochać ale głowa muru nie przebije

Gość gość
Ja w podobnej sytuacji, też 7 miesiąc, zaraz 8. ale mnie facet ma totalnie w d***e. Czekałam aż się określi i się określił. Zerwałam kontakt i do wszystkich ciasnych umysłów, zdecydowałam, że bez względu na brak mężczyzny w moim życiu , chcę dziecka będę je mieć i wychowam na fajnego człowieka i bez łaski gościa, który umiał jak widać się tylko spuścić, ale odpowiedzialności już nie chce. Odwalcie się od samotnych matek, bo lepiej być samą ze swoim maleństwem niż ze złym ojcem!!!!! I tez mam 30 lat i lubię sex bez kondoma i nic wam do tego. Żadne z waszych podatków mnie nie utrzymuje. A wiele kobiet ma wsparcie i pomoc również tam gdzie wy możecie pomarzyc zazdrosne dupki. Autorka was ignoruje, a ja wam cisnę, bo lubię wyżywać sie na takich tępych bezmozgach nieznajacych zycia i patrzeć jak się wiją w swoim kwasie.