Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hytruska

imiona dla chłopca

Polecane posty

Gość hytruska

Mam dylemat z wyborem imienia dla chlopaka. To co podoba sie mi mojemu mezowi w ogole. Moze jakies pomysły rzucicie? mi podoba se Jacek, Jakub, Tymoteusz, Szymon a moj mąż nie nie nie nie....jak doszliscie do kompromisu? czy tylko losowanie w gre wchodzi

Gość mi się baardzo
podoba Miłosz :)

Gość kamilka z okienka
Binio

Gość hytruska
Arek, Boguś, Andrzej, Krystian,darek

Gość hytruska
no włąsnie i wtedy jest ciezko jak ktos sie na 1 uprze

Gość hytruska
a ty kobieto tylko urodź dziecko!!hehe

Gość mammmma
Ja mam synka Tymoteusza;) na poczatku mi sie to imie nie podobalo,maz wybieral ha zaakceptowalam . Teraz bardzo pasuje do malego ;)

Gość KOBIETA...90
może igor oskar jakub olaf mikołaj marcel

Gość hytruska
mi sie bardzo podoba ale przyjacióła je już wykorzystała, wiec nie bede dublowac;)Nie podoba mi sie tez gdy nazywa sie dzieci takimi samymi imionami co ojcowie, wtedy dziecko bedzie zawsze Marcinkiem np mimo 30.Boprzecez trzeba jakoś podróżniac.

Gość hytruska
Igor tez mi sie podoba - on nie chce o tym słyszec

ja mam Tymona. Nie lubie tego imienia, nie podoba mi sie. Chociaz nie jest jakies tragiczne. Dla mnie najpiekniejsze na świecie to Elias albo Nathan. Antek mi sie też podoba

Gość hytruska
ale jak to wyszło, Wybrał je mąż i Ty musiałaś sie zgodzić???? co za bzdura. Przeciez to jest wasze wspólne dziecko. A już nie wspomnę o trudach porodu ....gdzie tu sprawiedliwość;)

Gość KOBIETA...90
to zróbcie tak niech każdy z was napisze np po 3 imiona na osobnych kartkach złóżcie je i wrzućcie np do jakiejś miski i zróbcie losowanie niech los zdecyduję :)

no mi to w sumie wtedy obojetne bylo. I tak Elias bym nie dała bo by mi się kojarzyło z moim szczęśliwym życiem co bezpowrotnie kiedyś przepadło i nigdy nie wróci. Ale je polecam :)

Gość mammmma
To nie tak ze on wybral a ja nie mialam nic do gadania. W jego rodzinie jest bardzo bardzo wspanialy czlowiek-misjonarz ponad 80letni ktory ponad 50 lat spedzil w afryce. To cieply pelen dobroci i ufnosci staruszek ktory ma na imie ojciec tymoteusz. I na jego czesc maz chcial tak nazwac naszego synka. Na poczatku nie bardzo mi sie podobalo ale zanim maly sie urodzil polubilam to imie a teraz to juz tylko Tymus Tymulek Tymcio;)

Gość mammmma
Igor marcel symon tez sliczne

Gość hieronimka
ale z tego co wiem to Tymon to co innego i Tymoteusz tez to sa dwa rozne imiona. Zrozumiałam ze nazwaliscie TYmon

Gość bebegdysg
moj synek ma na imie Ignas. z mezem mielismy ustalone ze on wybiera imie jak bedzie corka a ja jak bedzie syn. az do porodu nikomu z mojej rodziny nie podobalo sie to imie. namawiali mnie zebysmy wybrali cos normalnego. ale postawilam na swoim bo to w koncu matka ma decydujace zdanie w tej kwestii. teraz moi bliscy sie chwala ze maly ma takie imie i mowia ze inne by do niego nie pasowalo.

Gość mammmma
Hieronimka- jest tymon i tymoteusz. My mamy tymoteusza;) Ignas? Ignacy..rzadko spotykane ale faktycznie fajne:)

Gość mandra6
Ja mojemu synkowi dam na imię najprawdopodobniej Aleksander

Bruno,Seweryn,Marcel,Remigiusz,Erwin,Eryk,Kryspin,Arkadiusz my mieliśmy dać synkowi na imię Filip bo narzeczony za chiny ludowe nie chciał się zgodzić na Bruna :) urodziłam córcie Sandrę. imię dla dziewczynki znaleźliśmy w kalendarzu :)

mi się podoba dla chłopca Oskar a dla dziwczynek Cyntia,Safira,Kleopatra,Rita Safira jets ładne ale w oryginalnej pisowni

Autorko, wybrałaś piekne imiona i można z nich coś wybrać. Jesli Twój jest ten wpis o Arku, Andrzeju, Bogusiu (że niby typy Twojego męża), to przepraszam, ale ma tragiczny gust:-)

Doszliśmy do wniosku, że skoro dowiedzieliśmy się w dniu Polska z kims tam na EURO to wybieramy z tych co strzelili bramki. Do wyboru był Robert, Jakub i jeszcze jakiś nie pamiętam. Szybko ustaliliśmy że na pierwsze Jakub na drugie Robert i już :)