Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupiterr

czy to normalne, matka zostawia lekko ponad miesięczne dziecko

Polecane posty

Gość jupiterr

w domu i idzie na wesele na cala noc? przy dziecku zostala tesciowa i jej dwie corki, ktore akurat przyjechaly na swieta

Gość oj tam, oj tam :)
a powiedz mi - co Cie to obchodzi ? z obcymi zostawila ? babcia swoje odchowala, wiec ma wieksza wprawe i dziecku krzywdy nie zrobi. A jak laska sie dobrze czuje, to czemu nie? zazdrosnico. Patrz na siebie

Gość tak z ciekwosci
jak dziecko zostaje z babcia to co w tym złego?

Gość jupiterr
jestem jej kuzynka i nie jestem zazdrosna. pytam czy to nie lekka przesada, bo to jednak malutkie dziecko. zapytalam tak z ciekawosc

Gość FajnieByćCiężarną
czytając temat wystraszyłam się, że samo na kilka godzin, a tak jeśli nie karmi piersią, czemu nie? My po 1 nie mamy komu zostawiać po 2 nie chcielibysmy ale to jest indywidualna decyzja a ty dewotko weź się zajmiij swoim życiem!!!!!!

Gość ojojku
jak dla mnie to normalniejsze niz wtracanie sie w czyjes zycie

No i?! Ja też zostawiłam jak miał troszkę ponad miesiąc i poszliśmy na imprezę z okazji moich urodzin, mama sama mnie w zasadzie wygoniła :) Żadna przesada, dziecku nic nie będzie.

Babcia i dwie ciocie zajmują się dzieckiem więc co w tym złego? Ja to bym się jedynie obawiała o nadmiar pieszczot dla malucha;) Ja tam zazdroszczę tym co mają od czasu do czasu komu podrzucić dziecko. Twoja kuzynka nie jest tylko mamą. Jest jeszcze żoną i przede wszystkim kobietą.

Gość FajnieByćCiężarną
według autorki to jak się ma dziecko, to już jest się TYLKO matką! Halo a dziecko powinno spać w łóżku z rodzicami i kobieta nie jest już żoną i nie ma małżeńskich obowiązków.... Obowiązki oczywiście po połogu ale radze zająć się swoim życiem bo jak byś była moją kuzynka byś tak wyłapała że szok.

Jeśli babcia i ciotki nie miały nic przeciwko temu,to w czym problem :D ? Na wesele bym poszła. Ale na pewno nie na całą noc.Max 23 ,a to dlatego że moje dziecko w okresie niemowlęcym dało mi nieźle popalić i po prostu chciałabym mieć siły na drugi dzień.

Gość czy tak macie?
Ja bym nie zostawiła takiego malucha, ale każdy jest inny. Więc nie widzę w tym nic złego.

Gdybyś nie widziała w tym nic złego nie byłoby Cię teraz tutaj i nie założyłabyś takiego tematu :)