Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta kochająca życie:):)

Czy każdy mężczyzna zdradza??Jak myślicie?Mój mąż i jego koleżanka:(

Polecane posty

Niestety nie znam jej.Jest dla mnie obcą osobą:( Kizia Mizia Abc Bardzo Ci współczuję.Jestem tego samego zdania co Ty.Nigdy bym swojemu mężowi takiej krzywdy nie wyrządziła.Napisz coś więcej..

Gość Agata----
A mój mi powiedział, ze gdyby mieszkał w jednym mieszkaniu z jakaś fajna dziewczyna, no nie gwarantuje ze by mnie nie zdradził, dlatego lepiej nie prowokować takich sytuacji. Wiem ze mnie kocha ale wiem tez ze jest tylko facetem.

Agatko ale moim zdaniem facet też powinien mieć jakieś zasady prawda? Jeśli chce być z kimś innym to rozchodzimy się i rób co chcesz.Nie tak powinno być??

Gość juijhn
mąz jest o ciebie bardzo zazdrosny i to znak że sam jest zdolny do tego wiec wie jak to jest.a zdrada sama wiesz jak tamta się uprze to on ulegnie,przecież to facet

"Przecież to facet" fajnie to brzmi:):):):)

Gość in nomine
trochę wiary i zaufania sądząc po sobie napewno cię niezdradza musicie tesz o tym rozmawiać delikatnie??????

Gość Kizia Mizia Abc
Kobieta kochająca życie, napisałaś, że nie wiedziałaś o tym, że Twój mąż będzie mieszkał razem z tą kobietą. W tym momencie zapala mi się w głowie lampka ostrzegawcza i mam wrażenie, że Twój mąż próbował w ten sposób coś ukryć. Niekoniecznie swoje niecne zamiary (choć i tak mogło być). Mógł próbować ukryć swoje wyrzuty sumienia wobec Ciebie, bądź nie chciał dopuścić do Twojej zazdrości względem tej kobiety. W każdym bądź razie sytuacja, w której mąż mieszka z inną kobietą, jest niekomfortowa i wg. mnie szkodliwa dla związku. Mój mąż zawsze mi mówi i mówił, że lubi mnie za to, że jestem dobra, niewinna i delikatna. Nie krzywdzę, lubię pomagać, a mimo to mój mąż mnie zranił. Więc pamiętaj, że każdy mężczyzna jest skłonny do zdrady. Pocieszające jest to, że mężczyźni zdradzają dla seksu, natomiast kobiety dla uczuć (co wg. mnie jest gorsze). W moim przypadku mój mąż wybrał to czego nie ma w domu, czyli kobietę o psychice i fizjonomii przeciwnej do mojej.

Gość Ewa...
"Więc pamiętaj, że każdy mężczyzna jest skłonny do zdrady. Pocieszające jest to, że mężczyźni zdradzają dla seksu, natomiast kobiety dla uczuć (co wg. mnie jest gorsze). " Zgadzam się z tym w 100% Nawet jeżeli sam nie ugania się za kobietami to jak trafi na taką, która weźmie sobie za cel zdobycie go - przekichane, hormony wezmą górę i romans gotowy. Dla faceta seks a miłość to dwie różne sprawy.

Gość kizia mizia abc, oczywiście
wspaniałomyślnie wybaczyłaś mężowi tę zdradę :D

Jejku dziewczyny jesteście niesamowite:) Wybaczyłaś mu tę zdradę???

Gość Kizia Mizia Abc
Trudno powiedzieć czy wybaczyłam mu romans... to nie jest takie łatwe. Żyjemy razem, więc można stwierdzić, że przynajmniej staram się to zrobić.

Gość gdhvdhd
A porządni, wierni i szanujący kobiety mężczyźni żyją w samotnosci