Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 grudzień 2012

Czy którejś z Was facet też spieprzył sylwestra?

Polecane posty

Gość 31 grudzień 2012

Mi owszem. Straciłam ochotę na jakiekolwiek wyjście...

Gość oraetlabora
niestety tak

Gość 31 grudzień 2012
No cóż widzę, że jestem z tym sama ;)

Gość bfbbfb
ja juz powiedzialam ze zostaje w domu, a co on zrobi mnie to wisi i powiewa

Gość zadaj to pytanie
jutro, wtedy pewnie bedzie wiecej odpowiedzi.

Gość 31 grudzień 2012
Co Twój zrobił?

Gość Jasny pełny
A co zrobił?

moj w tamtym roku, dzwonie o 10 rano umowic sie na 20 u mnie, o 18 dzwoni jego kumpel ze moj sie tak najebal ze nie przyjdzie, nie wyobrazacie sobie jak mialam ochote go zabic

Gość moj bo choryyyy
moj, wlasnie sie rozchorowal i lezy z goraczką hahah , ale ok, nie mielismy w tym roku planow. wolelismy zostac w domu z synkiem i zrobic mu frajde, sztuczne ognie balony, no ale z chorym mezem to troche przewalone, zwlaszcza perspektywa puszczania sztucznych ogni na dworze o 24....

Gość mmmmmkkkk
żeby tylko sylwestra:( spieprzył mi całe życie:(

Gość taaki jeeden...
Co się stało się?

Mój, bo zaprosił kumpli i poszedł do pracy, więc mam ranek z potrawami, a miałam ochotę na pizzę i święty spokój we dwoje... W przyszłym roku pierniczę, wyjeżdżamy

tak nie gadamy od trzech dni a mieszkamy razem... siedzę i beczę, wyszłam do miasta dziś nawet się nie zainteresował dokąd i po co

Gość 31 grudzień 2012
Mój... W ciągu roku mało mamy czasu na imprezy... Ciągle praca, albo inne sprawy. Wiedział od dawna, że chcę iść, mówił że też chce, a dzisiaj uslyszalam taką przemowę że mi się odechciało. Ze mnie zrobił jakąś desperatkę która musi koniecznie wyjść z domu, że idziemy byle gdzie (a to przez niego akurat) no i że moja kreacja jest beznadziejna... Chyba ogólnie jestem do niczego według niego :)

Gość 31 grudzień 2012
Ja miałam iść jeszcze dzisiaj po jakieś dodatki do sukienki... Czas ucieka, a ja nie wiem co robić. Bo naprawdę straciłam ochotę na wszystko.

Gość 31 grudzień 2012
Mimi89 Mój jakby się dowiedział, że chcę jeszcze jakieś dodatki kupić do tej BEZNADZIEJNEJ sukienki to bym pewnie uslyszala, że tylko mi błyskotki w głowie :)

Gość bfbbfb
wczoaj powiedzialam ze zaluje ze niepojcechalam do rodzicow, moze bym juz nie wrocila. jego opowiedz: daj bog

Gość 31 grudzień 2012
bfbbfb Współczuję :O Po co w takim razie z Tobą jest? Po co oni z Nami są? Jestem coraz bardziej zła :D

pffff jakby facet zaprosił kumpli bez pytania mnie o zdanie, to by od razu usłyszał, że niech sam sobie robi żarcie dla nich i całą resztę przygotowań. głupia jesteś, że za kuchtę robisz? nie umiesz powiedzieć "nie"? ręce opadają.

Gość 31 grudzień 2012
czarna zła dziewczyna Mój też by musiał sobie sam robić :) W ogóle chyba zacznie sobie sam wszystko robić bo skurwiel nic nie docenia. Chyba pójdę na te zakupy... :D

Gość amasama
Po sobie pozwalacie? Trzeba tak faceta ustawić żeby to do was należał decydujący głos, a opinia na temat beznadziejnej sukienki to już chamstwo prawdziwe.

Gość amasama
Idź po te dodatki do sukienki bo sklepy zamkną i całkiem lipa. Czy pójdziesz gdzieś czy nie, ale błyskotki będa, a co.

Gość kloniusia
a my idziemy na sale, gdzie nikogo nie znam ,będzie ok. 300 osób. nie lubię takich imprez ! masakra jakaś sylwester z obcymi ludźmi, zamule się.nie chcę mi się szykować etc:/ a miałam inne plany tylko mój luby ma do pracy na 8 rano i nie mogliśmy wyjechać ze wspólnymi znajomymi.

skąpi są to jest najgorsze dlatego tak gada z tymi dodatkami... na szczęście to tylko jeden dzień w roku... u mnie co roku taki sam :(

Gość 31 grudzień 2012
amasama Racja :D To ja się chyba będę zbierać...

Gość amasama
My też wyjeżdżamy na sylwestra na bal i tez nikogo nie znam, sami przyjezdni ludzie, ale mnie to akurat cieszy, żadnych znajomych i można szaleć do woli.

Gość amasama
Zbieraj się i chociaz mu udowodnisz że musisz mieć te dodatki bo jesteś kobietą, powiedz jeszcze żeby kasę ci dał na błyskotki.

Gość 31 grudzień 2012
No właśnie! Szczerze mnie to trochę rozwaliło, te jego teksty na temat mojej sukienki i mojego wyglądu... Żebym raz w roku nie mogła wyglądać inaczej niż zwykle? Może mam do czynienia z jakimś chorym zazdrośnikiem. Mam go gdzieś idę do sklepu :) I Wam dziewczyny radzę to samo. Nie przejmować się tymi idiotami :) Bo inaczej ich nazwać nie można. Ja mojemu pokażę, że mam w dupie jego zdanie tak jak on ma czasem w dupie mnie.