Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 grudzień 2012

Czy którejś z Was facet też spieprzył sylwestra?

Polecane posty

Gość samotna w zwiazku
slub mialam za granica i nawet nie jest jeszcze umiejscowiony w Polsce wiec hehe nie wiem jak to okreslic chyba prawnie nie jestesmy ;)

singiel - a tobie kogos takiego zabrakło, pytam w związku z nikiem samotna - a co wy w las vegas się hajtneliście?

Gość erewjh89rewh
"postępować z kobietą swojego życia" wasz problem polega na tym, że się przeceniacie, oszukując się, że jesteście pewne siebie. nie przyszło wam do głowy (choć bardziej niedopuszczanie takiej myśli), że może nie jesteście takie zayabiyste??

nigdy nie powiedziałam że jestem zajebista, ja po prostu jestem a mój mąż tego nie docenia.

Gość samotna w zwiazku
sorry ale wlasnie takie jestesmy wiec nie pisz juz nic bo i tak bedziemy ignorowac na Jamajce :)

Gość Zuzanna Amelia & 31
Samotna w zwiazku - Twoj maz jest obcokrajowcem ?

Gość samotna w zwiazku
Polak

Gość agnees
mnie też spie.... od dzis jestem sama fajnie....siedze w domu

Gość little katie
@agnees: opowiadaj

Gość do: nie_rozmawiaj_z_nieznajomy
a ty z dzieciakiem w domu? :D:D:D

Gość singiel 29 :/
cielątko - i tak, i nie, sam nie wiem, zbyt dużo ostatnio niepowodzeń przez Wasze siostry, kobiety, zbyt dużo sił mnie to kosztowało, dlatego jestem sam, nie ufam już kobietom, może się to kiedyś odmieni, dlatego zazwyczaj jest ok kiedy uświadomię sobie że jestem sam, natomiast przy świętach, czy sylwestrze, mogła by się pojawić kobieta mojego życia

wow!!! Jamajka. Mój jak gdzieś wychodzi to zawsze mówi że jest blisko i jak chce to mogę wyjrzeć przez okno to mi pomacha!!!! ale jakby mi powiedział ze pojechał w góry to bym za nim jego rzeczy wysłała!!!!!

Gość samotna w zwiazku
singiel 29 nie maerw sie jakas sie pojawi :) jak ma byc bylejaka to po co lepiej normalna jak my ;p

Gość samotna w zwiazku
hehe tez bym za nim rzeczy wyslala hehe nie no w gory bym go nie puscila na sylwka, chyba ze wiecie co roku super zabawa wspolna, a tu mialby ochote na wypad z kolegami chociaz ehhh komu teraz ufac, jakbym sie dowiedziala ze mnie tam zdradzil to kutacha by juz nie mial :P

Gość moj mnie zostawil
juz przed swietami a wiec i swieta i sylwestra przejebane

singiel -za duzo wymagasz - mieć kogoś przy boku "od święta i na pokaz" a tak to luzik, zero zobowiązań!

Gość samotna w zwiazku
a Wy tak co roku macie udanego sywka?

Gość samotna w zwiazku
aha rozumiem, no wlasnie! gnojek

Wróciłam. Byłam w kościele pożegnać stary rok i z mocnym postanowieniem poprawy tzn, za to, że mnie olał na sylwka - WIĘCEJ SIĘ DO NIEGO NIE ODEZWĘ

Większość z was tutaj to "wolne związki" tzn. nie małżeństwa. A ja po ślubie już 5 rok leci. Zazdroszcze wam bo w każdym momencie możecie to skończyć. A ja?? w zasadzie też ale za dużo by mnie to kosztowało (czyt. nerwów, stresu).

Gość Only True Pani Wątroba
Nie ma tego złego.... :D paru facetów zwolni się i inne skorzystają, a może wy także poznacie tych, którzy innym damom spieprzyli Sylwka :D W przyrodzie nic nie ginie.

Gość samotna w zwiazku
cielatko powiem Ci ze jak sie ma dzieci to jeszcze gorzej , bo nawet jak sie czlowiek dorabia wspolnie bez slubu to ile to pieprzenia z sadami zeby swoj posag zgarnac a do tego sprawa z dziecmi, jeju, widzenia, pozniej ojciec nie przychodzi matka sie tlumaczy dzieciom czemu ojczulka nie ma, a ten albo na kacu, albo ma w dupie albo pozniej sie ze zlosci drugiemu na zlosc robi grrrrrrrrrr

Gość samotna w zwiazku
kropeczka damy rade ;p

Gość zuzanna waligurska
ja na sylwestra co roku o polnocy wypijam kieliszek picollo z rodzicami i ide spac mam 36 lat