Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowababka

Sylwester nastolatków

Polecane posty

Gość Kolorowababka

Jak to jest u Was? Czy pozwalacie swoich nastoletnim dzieciom na całonocną zabawę sylwestrową u kolegów? Przeciez będzie alkohol i nie tylko.

Gość Kolorowababka
Mam syna 16-to letniego. Byłam przeciwna ale poszedł do kolegi na całą noc. Wiem, że tam będzie alkohol i o to właśnie boję się najbardziej.

ja mam 15lat w kwietniu 16,gdybym miała iśc na taką imprezę to bym poszła,ale bym się nie uchlała,ale ja nie mam zbyt wielu znajomych ;d szkoda,nie mówię o takich wiecie. tylko żadnych a w klasie mam panny co biorą tabakę,albo faza jest na Acodin, ja mam sylwka w domu z piccoo i chipsami Sylwia podkarpackie,Rzeszów/Łańcut

Gość Kolorowababka
mówił też, że będą się bawić w jakieś "słoneczko", ale nie wiem o co w tym chodzi :(

"'słyszeliście o nowej zabawie gimnazjalistów? Zabawa o nazwie słoneczko. Normalnie ręce opadają. Polega na tym że najpierw gimnazjaliści piją alkohol a później dziewczyny rozbierają sie do naga i kładą sie na podłodze głowami do siebie tworząc kółko czyli słoneczko. Następnie ich koledzy używają sobie na każdej z nich i co minutę zmiana partnerek. Przegrywa ten który sie spusci pierwszy a wygrywa ten który wytrzyma do końca"

Gość Kolorowababka
Ty wyżej, nie podszywaj się

Gość Kolorowababka
zrób sobie dobrze, ok?

Gość Kolorowababka
Myślę, że temu komus się znudzi, a inni łatwo wyłapią

oczywiście ten na dole to pewnie jakiś podszyw ;P Słoneczko to oczywiście stara wersja butelki, ale teraz nikogo nie wzruszają całusy i idzie się na całość ;P Koledzy mojego 14 letniego syna, którzy są na mojej liście znajomych na fb oficjalnie umawiają się na nocne chlanie, bo mają wolne chaty. Ja nie wiem, albo ja jestem przewrażliwiona albo Ci rodzice nie mają wyobraźni :o Akurat mój 14 latek jest odpowiedzialny, ale już za średniego, dwunastolatka to ja bym nie ręczyła ;)

Gość Gertruda30
Co to jest faza na Acodin?

faza na Acodin? biorę po kilka tabletek Acodinu-na ból głowy jest i mają odlot

Gość Gertruda30
Ale Acodin to tabletki na kaszel właśnie lekarz mi je przepisał

to na kaszel,pomyliło mi się ale biorę po kilka 5lub więcej i mają odlocik

Gość Kolorowababka
Szkoda, że tak mało rodziców się tutaj chce wypowiedzieć. Myślę, że problemy z dorastającymi dziećmi są prawie w każdej rodzinie.

wszędzie są,chociaż u mnie ze mną takich nie ma. ja się najczęściej denerwuję i łatwo mnie zdenerwować