Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaamala

Osoby samotne - gdzie szukacie mężów,, żon?

Polecane posty

Gość alaamala

Jestem sama, mam 22 lata i czuje się staro. pytaja mnie czemu nie mam chłopaka, czemu nie szukam a gdzie ja mam iść na poszukiwania męża śmieszne

Gość sic!!!!!!!!!!!!
Jak miałam 22 lata to nawet o ślubie nie myślałam.... Ślub wzięłam jak miałam 28 lat i jest super :)

Gość hiena z jedną nogą
a ja mam 28 lat i nie mam nikogo:(

Gość kaska2112
Za duza presje na Tobie wywieraja:) Aczkolwiek ja mam 23 lata, od 3 lat jestem mezatka:P Moja kolezanka (rowiesniczka) tez nie ma faceta, chodzi po klubach, ale nie za bardzo jej to wychodzi:P

Gość sic!!!!!!!!!!!!
hiena z jedną nogą: pewnie w złych miejscach szukasz

Gość alaamala
W klubach to same mozna powiedzieć oprychy a jak jakis ładny to zajęty albo ruchacz i tyle. sama ju z dość mam klubów ale znowu bede siedziec w domu to kto mnie znjadzie

Gość grrryyyy
to gdzie szukać żeby znaleźć ????

Gość sic!!!!!!!!!!!!
No na pewno nie w klubach. Na imprezach u znajomych, w pubie, na studiach, na imprezach studenckich, w pracy, w internecie.

Gość alaamala
W pubie to żule siedzą i nie lubie takich miejsc. A w internecie to nie bardzo.

Gość emotolineczka
Ja zaniosłam komputer do naprawy znajomemu znajomej i praktycznie już zostałam z tym komputerem u niego. 29 był nasz ślub.

Gość alaamala
Też tak chcee :)

Gość hiena z jedną nogą
gratulacje

no właśnie jak ktoś szuka chłopaka to mu polecają jakąś imprezę a później się dziwią że tyle związków nietrafionych ja gdybym kogoś chciała mieć na poważnie poznałabym go np. w miejscu pracy

Gość emotolineczka
Najlepsze jest to że mieszkamy w tej samej miejscowości ale ja musiałam stać się pełnoletnia a on w tym czasie zdążył się ożenić i rozwieść. Nawet nie wiecie gdzie miłość niespodziewanie może was spotkać :)

Gość emotolineczka
W dyskotekach nie polecam zbytnio, raczej na domówkach w pracy.

Gość paplitos
Najlepiej jak masz jakieś zainteresowania to tam gdzie się spotykają ludzie którzy się tym zajmują... Jak interesuje Cię żeglowanie, to na rejsie, jak ćwiczysz to idź na jakieś zajęcia grupowe, jak lubisz zdjęcia to na kurs fotografii... poza tym w szkole, w pubie- ale na spokojnie jak możesz z piwkiem usiąść, a nie na mega imprezie techno z laserami. Ja swojego w pubie właśnie spotkałam jako znajomego znajomych.

Gość OnSkoryDoPomocyon
Ja jestem sam gdyż taki przyszedł mi ciężki rok 2012. Teraz nawracam się w kierunku Boga. Będę jescze długo sam ponieważ chcem znaleźć partnerke która ta jak ja będzie chciała życ jak najdalej od grzechu Jestem młody. mam 27 lat i jestem przystojny. Mimo tego jestem sam. I dzisiejszego sylwestra spedzam sam. Nie smuce sie . jestem zadowolony że mam Boga :)

Gość alaamala
Studiuje na medycznym w wawiee, w wawie pełno dziwolągów ze płakać się chce

Gość finnar
Ja szukam w internecie, wśród znajomych, ale jakoś mi nie wychodzi. Nawet nie męża, tylko chłopaka. Cóż, widocznie nie dość ładna jestem

Gość grrryyyy
wygląd nie ma znaczenia

Gość KONDRON
Będę jescze długo sam ponieważ chcem znaleźć partnerke która ta jak ja będzie chciała życ jak najdalej od grzechu O O O co to dla Ciebie znaczy ?

Gość finnar
grrryyyy - ciężko mi w to uwierzyć. Wiele razy usłyszałam, że nie jestem dość szczupła, albo dośc ładna, żeby jakiś facet chciał się ze mną spotykać.

Gość dobre!!!
szukać? a po co? opędzić się nie można :D

Gość finnar
dobre!!! oddaj ze dwie sztuki, ja chętnie przyjmę, bo już 5 rok jestem sama i nawet na randce w tym czasie nie byłam :( 0 chętnych.

Gość grrryyyy
a ja mam kilka znajomych które urodą nie grzeszą a mają chłopaków, jedna nawet męża, jedną mam koleżankę która waży prawie 90 kg i też ma chłopaka, a ja nic :(

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
weż sobie jakiegoś żula za męża i będziesz miała spokój ludzie nie będą Cie o nic pytać :D bo chyba to jest dla Ciebie problemem. jakby sensem istnienia kobiety było posiadanie męża i opcjonalnie dziecka.

Gość finnar
widocznie mają to coś w sobie. Kurczę, zazdroszczę takim dziewczynom. Ja jedynego chłopaka miałam na 1 roku studiów, przez dwa miesiące...