Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaamala

Osoby samotne - gdzie szukacie mężów,, żon?

Polecane posty

Gość grrryyyy
to i tak dobrze bo ja wcale nie miałam :(

Gość prawictwo pospolite131
ja nie szukam nikogo . Głowna Przyczyna ? Brak kasy mam 28 nigdy nigdy nie szukałem pracy i nie pracowałem

Gość finnar
Jak można nie pracować w tym wieku? Ja jestem od Ciebie młodsza i muszę zarabiać na swoje utrzymanie, a studiuję dziennie. Koszmar jakiś...

ja skonczyłem politechnike , a po skonczeniu siedze w domu

Gość grrryyyy
to czemu nie szukasz pracy??

ale postanowiłem ze przynajmniej 10 lat w życiu musze przepracować .. ale na razie za bardzo mnie nie ciągnie do pracy ..

Gość finnar
A z czego żyjesz? Kto Cię utrzymuje?

to czemu nie szukasz pracy?? 1. bo nie mam i nie bede miał dzieci 2. Mam małe potrzeby - samochod mi nie jest potrzebny

A z czego żyjesz? Kto Cię utrzymuje? rodzice

Gość finnar
A jedzenie? Ubrania? Opłaty? Skąd masz na to kasę? Ktoś musi na Ciebie łożyć, nie ma innej opcji.

Gość finnar
Masz 28 lat i utrzymują Cię rodzice? Jezu, nie wstyd Ci? Ja bym się spaliła ze wstydu w takiej sytuacji. Miałam 20 lat jak zaczęłam pracować, nie dlatego, że musiałam, tylko dlatego, że chciałam. Bo mi było wstyd wołać od mamy na buty czy na ciuchy. Kolego, sorry, ale ja bym się z Tobą nie umówiła. Nie dlatego, że nie masz kasy. Dlatego, że jesteś zwykłym pasożytem. I większość kobiet tak pomyśli. Stary koń na łasce u mamusi...

na to łoza rodzice Jezu, nie wstyd Ci nie Ja bym się spaliła ze wstydu w takiej sytuacji. ok..

się z Tobą nie umówiła płakał nie będe .. hehe . Nawet gdybys chciała sie umówić , to bym odmówił .

Gość panna marianna
Ja akurat polecam imprezy do poznawania nowych ludzi w tym facetów. Ja tak poznałam mojego męża i jesteśmy razem już 10 lat. Żadnymi żulami nie jesteśmy, oboje pracujemy i mamy porządne prace. Nie wiem czemu tak demonizujecie wyjścia do pubu czy na disco. To już człowiek nie ma prawa się pobawić?

Bo mi było wstyd wołać od mamy na buty czy na ciuchy. Kolego raczej nie wołam na ciuchy i buty bo od 12 lat chodze w tych samych butach mam porzadne buty , nie chinskie .. Za 300 zł .. jesli chodzi o ciuchy to nie kupuje sobie co miesiac nowych jak kobieta ..

Gość finnar
Tez chodzę potańczyć do klubu, ale nigdy nie poznałam tam nikogo, kto chciałby się umówić ze mną. Czasem ktoś zagada, ale nie wychodzą te znajomości poza knajpę.

moja mama Ma 100 par butów ja mam 3 pary . Ale nie narzekam !!

ojciec sie na nią wkurzył za te buty , bo zagraciła mieskzanie i wyniosl buty do garażu w kilkunastu workach hehe ..

Gość qvnasia
Ja tez bym sie z Toba nie umowila! Wypowiedzi jak u 15-latka. Widac ze masz bogatych rodzicow i po prostu nie musiales pracowac i wykorzystujesz ta sytuacje bo nie masz ambicji ani checi do pracy. Nie znosze takich gnojkow - woza sie wymuskanymi autami za tatusia pieniazki, lansuja sie, mysla ze sa nie wiadomo kim a tak naprawde nic o zyciu nie wiedza bez pieniedzy rodzicow by zgineli.

Gość czarnakrowawkropkibordo
Ja nie szukam, już straciłam nadzieję. Wiem gdzie nie należy szukać, w chlewie (dyskotece) bo znajdziesz świnię.

Gość qvnasia
a ile masz lat ?

39

Gość qvnasia
no ale ile jestes juz sama? ja pol roku temu odeszlam od meza i nic... nawet z nikim sie nie spotykam. a mam 23 lata tylko. juz nawet zastanawialam sie zeby wrocic zeby tylko nie byc sama...

Gość SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU
www.sympatia.pl albo ciechocinek:-P

Gość qvnasia
haha na tym Ciechocinkiem sie zastanowie:-P

Gość hoplaaaaa1
Ciężkoooo oj ciezko z tym szukaniem w dzisiejszych czasach. Chyba naprawde najlepszym pomyslem jest internet i portale randkowe.

Nie wracaj, to błąd. Ja jestem sama już 8 lat, żeby nie myśleć o tym wróciłam do szkoły (najpierw liceum dla dorosłych, później lic, mgr, a teraz podyplomówka), to mi dało siłę, podwyższyło moją samoocenę, niebawem będę logopedą i będę miała świetną pracę. Uwierz w siebie. Jeśli chodzi o sympatię, to przerabiałam to, same propozycje seksu bez zobowiązań miałam i skasowałam profil. Wyjdź do ludzi, kup rower, cokolwiek, tylko nie myśl o nim. Podobno jak ma się na kogoś trafić to ta osoba na drodze ci się rozkraczy :)

Gość Damski Krawiec
Dziadku, jak ty w ogóle poznałeś naszą babcię, przecież w waszych czasach nic nie było! - powiedział zadziwiony wnuczek - gimnazjalista. -Bzdury opowiadasz, było wszystko co potrzeba! - Skomentował dziadek. - Ale co dziadek mówi, ja to przeguglałem, w waszych czasach nie było nic, przecież nie było internetu, w ogóle nie było windowsów, więc nie było fejsika, nie było czatu nie było gadu gadu, nie można było wrzuty zrobić, a nawet nie można było wysłać esemesa, bo i komórek nie było! - Słuchaj młody! Powiedział dziadek dobitnie. Twoja babcia, aż do matury mieszkała w internacie. Wiec czatowałem pod oknem, a jak zobaczyłem jej buźkę, to wrzuciłem jej krótką wiadomość na kartce, że chcę się z nią spotkać na małe gadu-gadu. Ale z tymi komórkami to masz rację! Gdybym ją wtedy nie zaciągnął do komórki na narzędzia, to waszego taty nie było by na świecie! Ja swoją przyszłą miałem odebrać z lotniska, na polecenie znajomych. Nawet dali coś na benzynę. Posiadła mnie przed upływem doby.

Gość qvnasia
zapisalam sie angielski :-) Wiem ze trzeba czyms sie zajac, ale boje sie ze bede sama bo w moim wieku faceci albo zajeci albo jak uslysza slowo rozwodka to uciekaja... Niby nie mam dzieci ale wiadomo jak to jest... A moj maz niby ''dobry jest bo przeciez nie pije i nie bije'' ale ja sie dusilam w tym zwiazku. Jak myslisz jesli nie pociaga mnie i uprawialismy ze soba seksu (choc to nie z mojej winy) to mam racje ze nic z tego nie bedzie,prawda?

Prawda, seks jest bardzo ważny w związku. Jeśli facet nie sypia z żoną, to sypia z kochanką. Ja bym nie chciała związku, w którym nie satysfakcjonowałoby mnie życie seksualne. Super z tym angielskim :)