Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaamala

Osoby samotne - gdzie szukacie mężów,, żon?

Polecane posty

Gość czarnakrowawkropkibordo
A tak na marginesie, to nie bój się, że będziesz sama. Jest wiele pozytywnych stron tego stanu. Ja mówię sobie, że nie potrzebuję drugiej połówki, bo jestem cała, a nie wybrakowana :)

Gość jutro moja 20 rocznica slubu
Ja swojego meza poznalam u siebie w domu.Mialam 17 lat jaka to byla wielka milosc ze przetrwała do dzis :).W wieku 20 lat wyszlam za masz,22 pierwsze dziecko,32 drugie dziecko. 1 stycznia 20 rocznica slubu,w marcu corka 18 lat ja 40. Jak ten czas szybko leci

Gość jutro moja 20 rocznica slubu
za mąż mialo byc :D

Gość prawictwo pospolite131
clepiej byc samemu niz chodzic z pasztetem..Przynajmniej nikogo sie nie oszukuje

Gość qvnasia
Mowi ze mnie kocha nadal... ale ja nie wiem jak moglabym zapomniec... bo on by moim 1 partnerem seksualnym i myslalam ze to tak ma byc ze on ma przyjemnosc a ja nie... A on to wykorzystywal i traktowal mnie jak rzecz. Gdy odmowilam seksu po ktorym czulam sie okropnie okazalo sie ze on to robi bo ma problem z przedwczesnym wytryskiem dlatego tak szybko konczyl i odwracal sie plecami, stwierdzil ze dla mnie liczy sie tylko seks i w ogole przestalismy to robic. a jak odeszlam to powiedzial ze zostawilam go bo jest chory... a ja wiem ze go juz nie kocham po prostu to wygaslo, moje zaufanie i wszystko. Tylko ze ta presja rodziny i jego. po za tym mam wyrzuty sumienia. dlatego zastanawiam sie czy moze wrocic skoro i tak pewnie nikogo sobie nie znajde. Co o tym myslicie ?

Gość katiggg
Ech, też się nad tym zastanawiam... co prawda mam 20 lat więc dużo czasu, ale nigdy nie miałam chłopaka. A studiuje dziennie i pracuje... na studiach większość lasek, na imprezach też średnio. W pracy większość facetów, ale jak fajni to zajęci... Co prawda jeden wolny, ale raczej nic z tego nie wyjdzie...