Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megggg87

mam doła - ktoś pogada?

Polecane posty

"Ja nie jestem dziewczyną, z tego typu, że raz ten raz inny." czyli jak raz wzięłaś, to już nie oddasz i będziesz hodowała do końca swoich dni? IMO niezbyt mądre podejście

Gość megggg87
Razem to my jesteśmy od ponad 4 lat :/ Na początku był cacy tzn chyba się starał, mówił o swoich planach, ambicjach ale odkąd się wprowadził wszystko tak nagle się zmieniało :/

Gość sdgrt
typowy facet. Mamusia ci nie przekazała jak to jest?

Gość Mateuszek25
jedny tyle lat takiego pasożyta utrzymują i jeszcze trzymają jego strone, twoi starzy też do normalnych raczej nie należą(bez obrazy).

na początku mówił (czyt. ściemniał), a teraz się zmieniło i już nie mówi - tłumaczę: nic nie robił i nadal nic nie robi

Gość sdgrt
typowy przykład polskiej najmniejszej komórki jaką jest każda niemal rodzinka.pl ;)

Gość megggg87
Mateuszku dlatego ja chcę zrobić wszystko żeby od moich starych się wyprowadzić bo to ciężcy ludzie ale nie o nich chodzi :D I mu mówię jak na mnie działają, że chcę się wyprowadzic, że może wyjedziemy gdzieś za pracą itd dawałam różne pomysły, a on "za bardzo bierzesz wszystko do siebie, nie przejmuj się..bo i tak tak szybko się stąd nie wyprowadzimy..." zajebiście :D i to jest 28 letni facet? :D

Gość sdgrt
fajna niunia. jakie ma ładny wachlarzyk ;)

Gość wlasnieom
akronim Liczyłam że dasz coś bardziej subtelnego...coś bardziej od siebie kochasiu :D

Gość sdgrt
upierzenie znaczy że bojowy ;)

"Liczyłam że dasz coś bardziej subtelnego...coś bardziej od siebie kochasiu" reszta narybku jest mało subtelna

Gość sdgrt
coś mi w tej historii nie pasuje ale to wątek autorki, ona tu rządzi.

Gość Mateuszek25
jak on ma 28 lat to raczej już sie nie zmieni chyba, że nagle dostanie solidnego "kopa" i weźmie sie do roboty nie wstydzisz sie go przed znajomymi ? wszyscy mają plany kupują mieszkania czy choćby wynajmują planują dzieci ślub, a wy siedzicie na garnuszku u starych bez planów.

Gość megggg87
Rodzice to mnie do szału doprowadzają, popierają go. Nic nie robi, oni to widzą, a nic mu nie gadają, dla nich to aniołek. Mnie tylko opierniczają, a ten to święty. Jakby mogli to by go w ramkę oprawili :/

Gość eqa
Gratuluje rodziców, jacyś bardzo dziwni ludzie. Ja na Twoim miejscu wzięłabym walizke i gdzies wyjechala,a tego kochasia zostaw z Twoimi rodzicami, niech sie w koncu ludzie obudzą

Gość sdgrt
ale pomyśl logicznie o ile kobieta może logicznie świat pojmować ;) Co twoi rodzice mają mieć do gościa, którego im do domu sprowadziłaś?

Gość megggg87
chyba go przeproszę i zrobię mu loda na zgodę :(

Gość megggg87
Mateuszku - wstydzę się i to bardzo ale sama tego nie przeskoczę tak mi się wydaje. Mi nie chodzi o ślub, dziecko bo wszyscy mają to ja też chce ale o pewien etap związku, o nasze lata. Ja bym chciała zacząć żyć na własny rachunek, robić po swojemu itd, a ten widać chyba nie. On mnie ogranicza ale z drugiej strony go kocham no i.. pogmatwane to :/

Gość sdgrt
skoro twoi rodzice ciebie sie czepiają widać im reż nie w smak taka sytuacja ale zachowują takt wobec gościa jakim jest twoj facet. Gdyby byl mężem to inna śpiewka ale on nawet pewnie narzeczonym njie jest czy jest?

Gość sdgrt
ale co robisz w kierunku żeby zacząć żyć na własny rachunek? Co ty robisz? Czy tylko patrzysz na tego swojego i chcesz żeby on robił?

Gość megggg87
BOŻE NIEKTÓRZY TO NIE MAJĄ CO ROBIĆ. TE ZDANIA O POLOCIE EROTYCZNYM TO NIE JA PISAŁAM. ŻAL !!!! W sensie, że mi potrafią gadać, że nie chcą mnie utrzymywać itd, a mu to jeszcze kupują drogie prezenty i nic nie gadają.

Gość sdgrt
o cholera to nie wojownik tylko konsument. Prawie jak kobieta przez duże K ;)

Gość Mateuszek25
ee kupuja mu prezenty, a moze on i twoja matka cos razem ?

Gość sdgrt
go czyli kogo? Ja go nie krytykuje, ewentualnie lokalizuje gdzie tkwi prawdziwy problem

Gość megggg87
sdgrt Nie lubię Cię ON JEST ZAJEBISTY a Ty go ciągle atakujesz to ja ciągle przesmradzam :(

Gość sdgrt
... i ta biedna foczka buuuu