Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megggg87

mam doła - ktoś pogada?

Polecane posty

Gość sdgrt
ściema nie ściema ale jakieś dziury w tej twojej historii. Wymagasz od faceta ale co sama od siebie dajesz na start? Moim zdaniem tu nie stanowi problemu twoj facet ani twoim rodzice tylko ty sama. I to ze sobą powinnas dojść do ładu. Chcesz iść na swoje, idź. Nie oglądaj się na faceta czy rodziców. Jesteś już dorosła. No chyba że chodzi o coś innego.

Mojemu na początku też odpierdzielało, że faceta nie mogłam mieć, że dopiero po skończeniu studiów i znalezieniu roboty, monitorował mnie non stop i te sprawy. Ja jednak się zbutnowałam i miałam faceta, boje były ale go zostawiłam, nie warto było. To potem jakoś zdanie zmienił, a teraz to tylko gada z matką, że on już w tym wieku mnie miał, żone i powinnam iść na swoje itd.

typowe - jak rodzice pilnują, to się potem dzieci na byleco rzucają wiele razy to widziałem

Gość Twój stary to jest kapitalny
akronim Ty dowcipas dawaj więcej tych swoich linków chętnie się pośmieję :D Pocieszny facio jesteś :D

typowe - jak rodzice pilnują, to się potem dzieci na byleco rzucają wiele razy to widziałem Racja no ale co się dziwić jak później takie są nieobyte i wyposzczone

Tak nic nie robię w tym kierunku bo nie potrafię się ze sobą ogarnąć, nie mam siły po domowych obowiązkach. Zapierdalam za 4 osoby w domu, zresztą widzę, że rodzice traktują mnie jak służącą i sprzątaczkę, nikt poza mną nic nie robi dla domu. A ja nie mam siły by popatrzeć na siebie i zrobić coś dla siebie. Muszę to rzucić i popatrzeć na siebie, by chociaż raz zrobić coś dla siebie.

Gość sdgrt
wolności bez moralności sie zachciało to macie swoja wolność i spijajcie wszystkie tego konsekwencje hehehe ;) ;) na zdrowie a jak

ej a ten skubany mu się w plery wgryzł ? :D na linku ?

sdgrt jesteś zajęta ?

Gość sdgrt
same sprzeczności w twoich wypowiedziach droga koleżanko. Nikt nie robi dla domu tyle co ty ale kto ten dom utrzymuje? Przecież ty też rzekomo nie pracujesz? Chcesz by dorosła czy chcesz się tylko bawić w dorosłość?

Gość sdgrt
akronim ale teraz pojechałeś bleeeee, a fuuuuu

Gość sdgrt
zajęta w jakim sensie? ;)

zajęta w jakim sensie? tak pytam czy masz faceta bo dużo piszesz o związkach :)

Gość sdgrt
kiepski jest nawet spoko, biorąc pod wzgląd uwarunkowania geopolityczne należałoby nawet brać z niego przykład. Chodziło mi o fricelka, bynajmniej

Tak rodzice pracują na dom. Mi chodziło o fakt, że on też powinien mieć jakieś obowiązki np wyrzucanie śmieci, a on nic nie robi bo nie ma "czasu". To ja pracuje w domu sama. Rany muszę się ogarnąć i wziąć sprawy w swoje ręce. A najlepsze, że ostatnio stary mu gadał, że kupi mu auto żeby mógł pracować w firmie kurierskiej - to go potem pytam, że fajnie bo by miał robote itd. A on mi odpowiada, że jeździłby co drugi dzien, bo to ciężka robota itd jeździłby z kolegą. Super, stary płaci, a on jeszcze kolegę by wziął ze sobą. :(

Gość sdgrt
mam faceta, sprząta u mnie dwa razy w tygodniu. Polecić? ;)

fricel piękny nie jest, ale nikt nie wie tyle o pilnowaniu dzieci co on i nie musi w tym celu drzwi wyjmować, z reszta taki autorytet mógł się narodzić tylko w mieszczańsko-katolickiej Austrii światowej stolicy kołtunerii

mam faceta, sprząta u mnie dwa razy w tygodniu. Polecić? Tak za darmo po znajomości ;) aaaa dzięks słonko to chętnie go wezmę bo kiepsko mi wychodzi sprzątanie :D

austryjacy to debile

"kiepsko mi wychodzi sprzątanie" czyli nie masz dziewczyny kurwa.. tu mnie masz :D ale jaja stary musisz tak bezpośrednio ?!

Gość sdgrt
a słyszałeś o takim gościu z rosji co dwie laseczki mlodziutkie 15 letnie chyba na kilka lat zamknął w piwnicy i używał sobie ile wlezie. Jedna mu chyba urodziła dwójkę dzieci w tej niewoli. Tym dziewczynkom udalo sie po kilku latach uciec i jakoś nawet specjalnej traumy nie przeżyły ale może ludzie w Rosji bardziej zahartowani psychicznie, nie to co europejczycy

to znaczy nie że kiepsko tylko trochę szkoda na to czasu heh :D

to zrób tak, picuj mieszkanie, a szybko znajdziesz partnerkę, kobiety lubią facetów dbających o dom, a potem musisz powolutku wprowadzać ją w świat kuchni i miotły i inwestycja zaprocentuje

sdgrt Rosjanie to europejczycy większość z nich jest biała i więcej ludzi zamieszkuje część europejskiej rosji a nie syberię :D

@ sdgrt to pewnie był Niemiec nadwołżański, po Austriaku miałyby traumę, a Rosjanie nie są w stanie nic zrobić dobrze, nawet dzieci więzić, poza tym im by się nie chciało