Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość portal randkowy

Czy takie sytuacje sie zdarzaja? czy ludzie moga sie zakochac w taki sposob?

Polecane posty

Gość portal randkowy

Mam konto na portalu randkowym. Jak kazdy, otrzymuje duzo wiadomosci od roznych facetow. Mam wyraznie zaznaczone,ze nie szukam nikogo do zabawy tylko 'powazne oferty'. Szukam faceta ktorego pokocham i vice versa. Zwykle nie biore tych wiadomosci zbyt powaznie, bo nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie, ale.. jeden mnie bardzo zaciekawil. I tak zaczelo sie od pierwszej wiadomosci, na ktora odpisalam, po kilku chcial abysmy porozmawiali na skype, wiec dodalam go do 'znajomych' po dwoch dniach. Facet przystojny wedlug mnie, bardzo grzeczny i chyba niesmialy. On sie zakochal- tak przynajmniej mowi, po prostu mowi,ze nie czul czegosc takiego przez dlugi czas. Rozmawialismy kilka godzin (w sumie) i on jest pewien,ze chce byc ze mna. Mowi " mam nadzieje,ze zdajesz sobie sprawe ,ze poprosze Cie o reke" ;) wiem, wiem jak to brzmi, bo ja sama sie z tego smieje momentami,ale zastanawiam sie czy mozna sie tak szybko zakochac? czy mozna znalezc milosc w internecie na portalu randkowym. on otwarcie mowi,ze jego mama o mnie wie i tylko ma nadzieje,ze ja czuje to samo mamy spotkac sie w niedziele po raz pierwszy czy ktos z Was ma podobne doswiadczenie?

nie wydaje Ci się, że to coś za szybko? jeszcze się nie spotkaliście a już o proszeniu o rękę wspomina. wiem, że to może być miłe i poprawia samoocenę ale dla mnie to podejrzane. baw się dobrze , ale uważaj.

Gość miałam
miałam, po drugim spotkaniu na zywo Pan chciał zabrać mnie do siebie i MAMUSI przedstawic, planował liczbę dzieci, STWIERRDZIŁ, że jestem jego dziewczyną!!! w ogóle nie pytając mnie o nic, nie wiedząc w ogóle, co ja na to, on tak postanowił i sobie planował....:D:D Spieprzałam az sie kurzyło!!!

Gość moj znajomy ostatnio na sympat
ii znalazl milosc swojego zycia, sa juz pol roku razem i sa mega szczesliwi. ale twoja historia jest podejhrzana

Gość portal randkowy
nie no oczywiscie,ze to za szybko i ja nie mowie mu o tym, bo widze jak on to przezywa jak cieszy sie gdy ze mna rozmawia i ja tez sie ciesze, bo facet marzenie (jak narazie) zastanawiam sie tylko czy ktos mial taka sytuacje nie mamy po 15 ani nawet 20 lat, jestesmy doroslymi ludzmi i mimo to,ze nie do konca w to wszystko wierze to tak bardzo chcialabym,zeby to bylo prawdziwe :)

Gość miałam
i nie, NIE WSPOMINAM TEGO MIŁO. I nie, nie poprawiło to mojej samooceny.... przestraszyłam sie, jak nigdy w zyciu, to swiadczy,że ta osoba ma jakieś zaburzenia psychiczne, to NIE JEST normalne!!

Gość lulululu200000
moze i moga ale w tak szybkim czasie???? jak taki kochliwy to przyszlosc z nim zadna, i mama wie?? no nie wiem....moze jest niesmialy a moze bzdury opowiada lepiej uwazaj

Gość miałam
i nie miałam wtedy nastu albo - dzieścia lat, a ledwo po 30 stce...

Gość ja ci powiem że
on niekoniecznie musi okłamywać ciebie. Może pisać zupełnie szczerze tylko że taka postawa świadczy o jego totalnej niedojrzałości jakiejś. Pamiętaj że on sam może na dzień dzisiejszy żyć stworzoną przez siebie iluzją na twój temat także nie ma się co spieszyć i z góry ekscytować pozwól mu siebie poznać w dłuższej rozpiętości czasu no i przede wszystkim na żywo a nie wirtualnie, bo może się okazać że dziś jest zakochany a za miesiąc jak pozna cie konkretniej to może stwierdzić że to jednak nie to. Takie odgórne deklaracje obcej osoby nic nie znaczą.

Jesli facet po kilku godzinach sie zakochuje tak mocno w tobie, to tak samo moze zakochac sie w innej. Jesli tak szybko sie angazuje, to nawet gdy bedzie w zwiazku z Toba to tak samo szybko moze zakoachac sie w innej.

Gość portal randkowy
Macie racje i wiem,ze musze uwazac, za duzo juz w zyciu przeszlam.. Zwykle pewnie wysmialabym kogos za takie wyznania,ale ja czuje podobnie- oczywiscie nie slub dzieci,ale uwielbiam go i lubie z nim rozmawiac i marze o stalym zwiazku.

Gość fdfdssfdfsfsd
Mój były jak np zrobiłam coś źle i pytałam sięo co mu chodzi mówił "nie chcęaby moje dzieci (...)". Aha, i doszukiwał jaką biżuterię lubiężeby kupićdobry pierścionek

Gość portal randkowy
tak, moze sie zakochac w innej, nie mowie,ze tak nie moze byc ale tez slyszalam kiedys o milosci od pierwszego wejrzenia ;)

Gość miałam
taaak, ale spróbuj tylko odbiec od jego wymyśłonego w głowie ideału, o którym nie masz pojecia, to marny Twój los....

Jesli wierzysz, ze to milosc od pierwszego wejrzenia - idz w to. Za kilka lat sie okaze czy to byl dobry trop, czy nie. Mysle, ze nikt z nas tego nie wie. Tzn. nikt nie wie czy wam sie uda, czy nie.

Gość Jakiś psychol
No jak można się zakochać kogoś w ogólę nie znając. Dziwne i podejrzane. Mam konto na sympatii byłem w jednym związku dzięki tej stronie ale ludzie takich jaj nie robiłem...

Gość portal randkowy
Jacku - wiem wiem, nikt nie moze przewidziec co sie wydarzy dlatego pytam czy ktos spotkac sie z taka sytuacja z moim pierwszy facetem bylo podobnie-bylismy razem 4 lata

Gość portal randkowy
Jacku - wiem wiem, nikt nie moze przewidziec co sie wydarzy dlatego pytam czy ktos spotkac sie z taka sytuacja z moim pierwszy facetem bylo podobnie-bylismy razem 4 lata, zaczelo sie od smsa nie znal mnie ale sie zakochal - ja tez

Gość portal randkowy
Jacku - wiem wiem, nikt nie moze przewidziec co sie wydarzy dlatego pytam czy ktos spotkac sie z taka sytuacja z moim pierwszy facetem bylo podobnie-bylismy razem 4 lata, zaczelo sie od smsa nie znal mnie ale sie zakochal - ja tez

Pamietaj tylko o tym, ze czasami "kocham" dla kazdego moze znaczyc cos innego ... No ale nie dowiesz sie co to oznacza dla niego, jesli nie spotkasz sie z nim na zywo. Pytasz czy ktos poznal taka milosc. Ja nie poznalem. Nie oznacza to jednak, ze nie istnieje :)

Gość portal randkowy
Staram sie byc bardzo uwazna, tyle razy juz sie zawiodlam na ludziach on o tym wie, mowi,ze mi udowodni,ze to nie tylko wymysly. Chyba sie troche rozmarzylam,nie chce sie zakochac w tych pieknych slowkach

Gość grjtmuh
po spotkaniu sie rozczarujesz a jak on mowi, ze poprosi Cie kiedys o reke, znaczy ze jest wielkim desperatem z mega problemami z kontaktami z rzeczywiscoscia

Gość grjtmuh
a do tego jeszcze maminsynek, mowi mamie o dziewczynie, ktorej na oczy nie widzial i z ktora rozmawial pare godzin w internecie serio, wiej od razu ! choc epwnie nie ebdzie latwo bo on zacznie Cie osaczac

Gość portal randkowy
nie mam powodu,zeby wiac, chce sie z nim conajmniej spotkac i zobaczyc co dalej

Gość portal randkowy
akronim - ja do lasu z nim nie pojde ;)

i dobrze, najlepiej zwłoki się ćwiartuje w łazience i lodówka blisko

Gość grjtmuh
Twoja sytuacja jest taka, ze pragniesz kochajacego faceta, zwiazku, to zrozumiale prawda jest tez, ze w internecie na portalach randkowych dominuja zdecydowanie prmitywni faceci szukajacyc lekkich znajomosci, piszacy szablonowo, masowo do kobiet on akurat wypatrzyl sobie Ciebie jako jedna z kandydatek, jest samotny, to sie zaangazowal w rozmowy, i tyle nie myl tego z normalnychm zakochaniem w realu ! to dw rozne swiaty sorry, niestety sie niebawem sama o tym przekonasz a ze on mowi o zareczaniu sie i o tym, ze jego mama wie o Tobie, to MEGA DZIWNE, naprawde, zrozum to kobieto