Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie..//

BADANIE NASIENIA- bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Gość mam pytanie..//

Witam, mój mąz ma wykonac badanie nasienia w klinice. Staramy sie o dziecko od roku i nie wychodzi. Zdziwiło mnie jedna sprawa. Tzn dzwoniłam dzisiaj do kliniki zeby dowiedziec sie co i jak. Pani poinformowała mnie ze nasienie do badania mozna oddac do pojemnika poza kliniką i dostarczyc w ciągu 3 godzin. Trzeba je tylko trzymac w cieple, np pod kurtka blisko ciała. Poinfomowała mnie tez o czasie wstrzemięźliwosci seksualnej itd. Zdziwiło mnie to ze mozna oddac nasienie poza kliniką, zawsze myslałam ze to musi odbyc sie w klinice. No i te 3 godziny?! Oczywiscie zrobimy to tak aby było jak najszybciej. Czy ktos sie spotkał z czyms takim?! Czy takie badanie bedzie wiarygodne? Dodam ze ma to byc podstawowe badanie nasienia

Gość tak dokladnie
jest jak ci powwedziala najlepiej zrobic szczególowy spermiogram a najlepiej przywiżć do 1 h czasu a rok to jescze nie jest dlugo spokojnie

Gość miiiiiiiiiiro1111111111
tak, moj kumpel tak mial, wszystko w porzadku

Gość faktycznie można oddac
nasienie do badania poza laboratorum czy kliniką, ale te 3 godziny są dla mnie bardzo dziwne, bo mój maż robił i w lab i w klinice i max to była godzina, a najlepiej oddać na miejscu

Gość mam pytanie..//
Po prostu zrobimy to tak zeby dostarczyc to nasienie jak najszybciej, mysle ze w 30 minut sie spokojnie wyrobimy.

Gość walerinia
jak mieszkasz niedaleko kliniki Invimed (Warszawa, Poznań, Gdańsk lub Wrocław) to się wybierzcie do nich - mają pokoiki dla panów + pierwsza wizyta jest darmowa jeśli się weźmie kupon z ich profilu na facebook.com/invimed