Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolline

Dlaczego on ma tak wysokie libido?

Polecane posty

Gość karolline
ehhh... chyba się pogubiłam :D Chodzi o to, że napisałeś, że podczas spokojnej rozgrzewki można porozmawiać. A mi chodzi o to, że nie o wszystkim ;)

zawstydza, to urocze staraj się mniej czasu spędzać z nim w łóżku, bo jego potrzeby będą nadal kolidowały z Twoim zmęczeniem nie możesz najpierw się wyspać, a potem z nim zobaczyć, albo "wysłać go po coś do sklepu na drug koniec miasta"

Gość karolline
Z wysypianiem się będzie ciężko, bo zazwyczaj jeżdżę do niego w piątki, kiedy mam na 8 ćwiczenia na uczelni, z związku z czym muszę wstać koło 5, żeby dojechać (mimo że to tylko 27 kilometrów, to jadę 2 godziny, bo są straszne korki, a ja bardzo słabo prowadzę). A żeby się wyspać to potrzebuję średnio 10 godzin snu, co w tygodniu jest mało prawdopodobne. Zawsze nadrabiałam zaległości snu w weekendy :D

Gość karolline
Z wysyłaniem do sklepu na drugi koniec miasta zaraz po przyjeździe do niego to może być dobry pomysł :D tyle że na około pełno sklepów, muszę mieć dobry powód, żeby wybrać jakiś na końcu miasta :D

Gość karolline
Nie, studia są dzienne :) Mam zajęcia obowiązkowe w środy i w piątki, w pozostałe dni pracuję. Całe szczęście chociaż że mam lekką pracę i na 10 :)

Gość maltankaaaaa
Ty głupia babo. Mężczyzna musi dostawać, a Ty musisz dawać, bo jak nie to w tym swoim kaliszu będzie posuwał inne. Coś jest chyba z Tobą nie tak, jeżeli piszesz, że go kochasz a nie chcesz go zaspokoić. Brak ochoty na seks przy spotkaniu w związku na odległość oznacza pewną zdradę, czyli jeżeli chce Cię pukać, to znaczy ,że Cię nie zdradza. Dlatego powinnaś łaskawie wypiąć swój leniwy zad i dać ulżyć chłopakowi.

Gość jestem kobieta....
Kochana widzicie sie od czasu do czasu wiec te 3x to jest baaardzo malo! Ja jestem z facetem w stalym zwiazku ponad 10 lat a uprawiamy sex conajmniej1-2 x dziennie. Ps. Ja cwicze duzo wiecej, pracuje, mam dzieci i nie przeszkadza mi to w tym aby miec ochote. Moim zdaniem- ty jestes problemem, nie On.

Gość karolline
A musisz być tak wulgarna? Liczyłam na odpowiedzi na poziomie, a nie takie jak Twoje, maltankaaaa.

to co za problem w weekend poświęcić mu dwa dni? tylko śpij sama, bo cię zachędoży :)

Gość karolline
A musisz być tak wulgarna? Nie lubię wulgarności ani w życiu, ani w łóżku, ani w rozmowie. Liczyłam na odpowiedzi na poziomie, a nie takie jak Twoje, Maltankaaa.

Gość karolline
Mam spać sama jak u niego jestem? :O

Gość mimi11111
ja to bym go olala, jak tylko lozko a zero rozmow i tylko tak czas spedzac. Niech do agencji leci..tylko lozko to za malo

Gość jestem kobieta....
Ja powiem jedno- zmien chlopaka. Powaznie. Szkoda i jego i ciebie. Bedziecie sie meczyc razem. Ja bym chyba umarla gdyby moj facet nie chcial sie ze mna bzykac codziennie. Jednym slowem- ty masz maly temperament, on duzy= macie oboje przesrane na dluzsza mete.

Gość jestem kobieta....
Ej bez zartow- chlopak czeka calytydzien zeby z nia byc, to ze ma ochote to NATURA i chyba ( miedzy innymi) po to ma dziewczyne zeby z nia uprawiac sex..

Gość maltankaaa
Heh. Dobra rada to dobra rada i nie liczy się forma! W Kaliszu jest pełno fajnych i chętnych dziewczyn i chłopak może nie wytrzymać presji jak mu nie będziesz dawać. Także kochana. Kawka i do roboty!

Gość maaaaaaarta
dobrze, ze nie jestes nimfomanka a od niego wiecej wymagaj a jezeli on chce tylko dupy to niech inne opluwa

Gość karolline
Źle do tego podchodzicie. Nie tylko uprawiamy seks. My się naprawdę bardzo kochamy, po raz pierwszy jestem pewna, że jestem z kimś, kto mnie naprawdę kocha.

Gość maaaaaaarta
moj kolega mowi o takich spluwaczki!!!! Szczerze z nim porozmawiaj a do seksu nie zmuszaj sie nigdy. Powodzenia.

Gość jestem kobieta....
No wlasnie- ale z czasem- kiedy zamieszkacie razem bedzie to wielki problem dla was obojga. Ty nie bedziesz chciala, a on tak- co z tego wyniknie? Sama sobie odpowiedz.

Gość karolline
On jest czuły i kochający. Jak pogryzł mnie pies to rzucił wszystko, wziął urlop, na zajęcia nie poszedł i przyjechał do Wrocławia. Mamy takie same pasje, właściwie taką samą pracę (tylko w innym miejscu). Tylko że on ma też bardzo duże potrzeby.

Gość maaaaaaarta
OOOOOOOOO jezeli naprawde kocha, to Cie nie zostawi a zrozumie Twoje potrzeby.

Gość karolline
Spluwaczki? A co to znaczy? To nie jest tak, że on jest ze mną tylko dla seksu. Tylko dla seksu to mógłby sobie znaleźć jakąś pustą lalę u siebie w mieście.

Gość maaaaaaarta
to idz do seksuologa i porozmawiaj bo nie wiem czy tu znajdziesz madre rady

Gość fghhhjhf
To nie sa duze potrzeby,bylam w zwiazku na odleglosc,prze caly weeken z wyra nie wychodzilismy..sama mialam ochotena pare razy..pozniej jak zamieszkalismy razem..seksu bylo juz mnie..

Gość hgdfas
Ja moge byc twoim chlopakiem, lubie gadac :).

Gość jestem kobieta....
Ja wierze, ze kochacie sie i jest wam razem fajnie. Wszystkie pary gdzie jedno zdradza bo nie ma w zwiazku wystarczajacej ilosci sexu na poczatku tak mialy. Powaznie mowie. Szkoda mi i ciebie i jego. Powodzenia, moze faktycznie ok 30 troche ci sie libido podniesie..

Gość Gargaeme
Trzy razy dziennie dziewczynko to nie jest wysokie libido tylko normalne . Ja jesli jestem z kobieta potrafie non stop sie bzykac non stop . Po 6 razy dziennie , około godziny seksu okolo gdziny przerwy . Raz bylem z dziewczyna ktora tez miala niskie i to jest tragedia , to byla tragedia dla mnie . Musialem ja zdradzac bo nei wytrzymywalem juz . Teraz mam partnerke ktora jak ja ma nigdy dosc czerpiemy z tego wielka przyjemnosc .

Gość karolline
Chcę znać opinie normalnych kobiet (albo mężczyzn), które może miały też kiedyś takie problemy... Wiesz, nie chodzi o to, że mnie zostawi jeżeli mu odmówię, bo rozumie, kiedy np. źle się czuję czy mam okres. Ale na co dzień (a właściwie na weekend) ma po prostu strasznie wysokie libido.