Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jejku*

Pomożecie? Chodzi o mięso ...

Polecane posty

Gość jejku*

Maz kupił w poniedziałek schab. Wczoraj wyjełam go z lodówki i pokroiłam na kotlety. Bardzo sie jednak zdzwiwłam, gdy zobaczyłam, że wewnatrz mieso nie jest różowe, ale jakieś pomarańczowawe :-O Powąchałam, nie było nic czuc. Posypałam przyprawa i wlożyłam do lodowki. Zaraz je mimo wszystko usmaze, zobaczymy, jaki bedzie zapach z patelni. Jednak nie wiem, czy je jesc i czy dac dzieciom. Od czego moglo miec taki kolor? Od jakichs chemikaliow, zastrzykow??? Mieso kupujemy zawsze na bazarku, zawsze świeże niby. Z zewnatrz rózowe, tylko od srodka jakis dziwny odcien :-O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×