Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pseudonim całkiem zbędny

ZDJĘCIA ŚLUBNE - duuuże próbki zdjęć

Polecane posty

Gość Ritibunka
zielonkawo-pomarańczowo a ty zapewne jesteś panną młodą i piszesz pod jednym nickiem. Idź człowieku do lekarza od głowy o ile nie jest jeszcze zbyt późno. Pojawiasz się debilu aby innych obrażać i krytykować nic nie wnosząc konkretnego do dyskusji. Pieprz.....y jasnowidz. Gówniarz co to zapewne nie wie co z sobą zrobić. A może napiszesz kim ja jestem ile mam lat i gdzie mieszkam.

Gość zielonkawo-pomarańczowo
Unikajcie też fotoziutków, bo jedyne co potrafią to gadać, o swoim profesjonalizmie również, a potem dostajecie zamiast zdjęć kupę gówna jako danie główne :-D I nieważne że znajomym się niby podoba, bo co wam mają powiedzieć hahaha :-D A zestawienie Trzcionki i niejakiego Marchewki jest świetne, kto nie wie o czym mówię niech sobie porówna te dwie strony :-D

Gość do wszystkich
Prężcież ten Marchewka zginął w wypadku samochodowym. Nic nie rozumiem z tego co tu piszecie.

Gość Do administratorów
Mam pytanie. Od jakiegoś czasu czytam nagonkę na jakiegoś fotografa pisaną prawdopodobnie przez jedną i tą samą osobę.Czy z tym nie można nic zrobić bo jest to bardzo żenujące. Zdaje się że jest chyba jeszcze jakieś w tym kraju prawo które te sprawy reguluje. Zniesławianie w internecie jest chyba zabronione. Panowie administratorowie forum chyba jest też jakiś tutaj regulamin?

Gość Wpadłam i porównałam
Trzcianka zdjęcia śliczne idealnie nadające się do reklamy np. pasty do zębów. Mnóstwo udziwnień i wodotrysków. Czemu tak mało pokazanych zdjęć?:( Marchewka zdjęcia ładne, tradycyjne miłe dla oka bez udziwnień pasujące jako pamiątka. Czemu tych zdjęć jest tak dużo to też następna skrajność. Nie dałam rady wszystkich zobaczyć.:D Myślę że jeden i drugi mają lub będą mieli swoich zwolenników bo co osoba to inny gust i inne upodobania. Jedni wolą zdjęcia szalone a inni zdjęcia tradycyjne stonowane.:) :) Najgorsi są ci co tylko potrafią pyskować i ubliżać bo wydaje się im że są schowani w internecie. Zazdrość , zawiść i nic więcej. 😡 Czy może ktoś z tym co napisałam się nie zgodzi? 🖐️

Serdeczne dzięki za rozwalenie tematu. Jak zwykle zebrało się chyba stałe towarzystwo które zauważyłam na poprzednich tematach foto. Szkoda, bo w takim przypadku nikt ne skorzysta. A wystarczyło trzymać się zasad, to może coś by się dobrego udało stworzyć. Ale widzę, że dziewczynom najwyraźniej nie zależy, bo praktycznie zero postów na temat. To co ja się będę wysilać

Gość Jestem innego zdania
Witaj ,,pseudonim całkiem zbędny" nie masz racji. Temat dla przyszłych par jest bardzo dobry ale zagraża wielu fotografom i z tego powodu pojawiła się tu agresja. Uwierz mi że temat został zauważony przez przyszłe panny młode. Zobacz że i tobie też się dostało od fotografów. Internet to dla wielu usługodawców dobre miejsce do manipulacji innymi. Osoby które starają się te manipulacje obnażyć zawsze są tymi złymi.

Do tanga trzeba dwojga, do wykłócania się - też i proszę nie zgrywać niewiniątka. Tym bardziej nie rozumiem agresji ze strony tych, którym temat jest "na rękę". Trzeba nie mieć wyobraźni żeby taki temat psuć. No, ale jeśli i tak jest zerowe zainteresowanie ze strony panien młodych to nie ma sensu.

Gość weeeestrer
właśnie więc skończ juz to biadolenie do samego siebie

Gość Jaśka Ryki
weeeestrer Zapewne nie jesteś fotografem i nie piszesz pod różnymi nickami?? Temat jest jak najbardziej ok i jak najbardziej się nam przydał. Wcale nie powinien dotyczyć tylko stron internetowych. Na targach ślubnych w Warszawskim Pałacu Kultury było zatrzęsienie fotografów ale żaden nie potrafił pokazać albumu w którym by były zdjęcia jednej tej samej młodej pary. To daje sporo do myślenia jeśli chodzi o uczciwość fotografów.