Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrotherArms

Moja przyszla dziewczyna to bedzie niezla szczesciara

Polecane posty

-Czasami nie potrafie trzymac jezyka za zebami -Spozniam sie -Potrafie sie opierdalac caly dzien i nic nie robic (rzadko ale zdarza sie) -W szkole ide troche na latwizne -Czasami wykorzystuje ludzi I wiele innych, to takie pierwsze ktore przyszly mi do glowy

Majac iphona nie potrzebuje ipada bo mam wszystko na jednym. Z tego co widze to sporo osob ma iphony i nie jest to cos czym mozna szpanowac. Ciuchy mam normalne, ralpha laurena glownie. Nie mam zadnych swiecacych armanich, dg i innych drogich badziew

Gość prawie aryjka
To idź na pierwszą lepszą polską uczelnię i zapytaj ilu studentów nosi ubrania RL. Zresztą ja nie pytałam jakie ciuchy nosisz, zgadywałam tylko, że na pewno nie są z jakichś podrzędnych sieciówek czy bazaru, a Ty nieudolnie próbowałeś zaprzeczyć.

Kupuje je w USA gdzie to sa zwykle i normalne ciuchy. To, ze w Polsce robia z tego niewiadomo co to nie jest moja wina. W USA sie nie wyrozniam, bo sporo osob nosi takie ciuchy.

Gość valise
Stary, bo gdybys napisał, że dzwoni moja nokia2110 i kolega mnie zaprasza na mecz chelsea, bo nie mam telewizora, a przed meczem spozyjemy po kromce chleba ze smalcem, ktorego ty nie masz, bo rodzice calą kasę wydali na swieta byloby ok. Ty się wylamujesz i opowiadasz o bajerach i kasiastych rodzicach, iphonach, dobrych studiach, o calusnym wyglądzie, ciuchach laurena i jeszcze udajesz szczerego i fajnego:D No, takie fanaberie to juz chwyt ponizej pasa.Wstydz sie, jak mozesz byc tak nieprzyzwoicie bogaty;) i jeszcze o tym opowiadać!omg to straszne!

Gość To znaczy że
Coś te wady ze skromnym człowiekiem się nie zgrywają.. czasami wykorzystujesz innych nie trzymasz języka za zębami... rzeczywiście skromniś :D

Gość To znaczy że
A po za tym nudzi Ci się i wymyślisz tematy Żeby sobie popisać

Jesteś egoistą i uważasz poza tym,że możesz kupić miłość.Możesz mieć wszystko z gadżetów ale uczuć oraz szacunku nie da się kupić... Po tym tekście o Twojej wyjątkowości jedno przychodzi mi do głowy.Jesteś wyjątkowy bo masz złotego penisa i diamentowe jądra?

Gość a ile kosztują ciuchy tego
lorena?

"Ciuchy mam normalne, ralpha laurena glownie" no tak, w USA pełno outletów tego "dizajnera" w których większość ciuchów na jedno kopyto. inna sprawa, że skoro ma nabywców, to co ma nie korzystać i kalkować, co raz wymysłił

Gość a ile to polsku by było
za zajszczane majciochy? :)

Mnie zastanawia jedno,po co zakładasz taki temat? żeby się dowartościować? Na to wygląda,czytając Twoje wypowiedzi.

Bo niektóry mają na prawdę jakiś problem. Oczywiście część to prowo jak np twoje, albo chcesz się dowartościować co i tak nic ci nie da

" ciuchy za 30 dolarow? " no coż, ralph radzi sobie jak może z nadwyżkami, możliwe, że w outletach zatrudnia też azjatów

Skoro tak uważasz to nie wiem po co zniżasz się do tego poziomu i zakładasz następny. Fakt faktem większość tematów tutaj jest lipna ale nie powiedziałabym,że wszystkie są bezsensowne. Skoro tak uważasz nie rozumiem po co jesteś tutaj :)

Ja osobiście nie chciałabym bogatego faceta, ja i mój mężczyzna biedni nie jesteśmy ale na pewno nie bogaci :) i zawsze nie znosiłam facetów,którzy starali się mi zaimponować autem czy pieniędzmi.

Oj tam nie chca mnie. Niektore mnie chca tylko one mi zupelnie nie odpowiadaja. Biega taka jedna za mna, strasznie bogata. No ale glupia strasznie, nie studiuje, opierdziela sie dniami, plastikowa normalnie masakra:) Ja jestem taki slodki bardzo

Tylko się w sobie nie zakochaj :) najlepiej weź ślub z samym sobą :D a tak w ogóle nie wiem czemu miała służyć ta wypowiedź,no chyba tylko ośmieszeniu Twojej i tak ośmieszonej osoby :)

Gość prawie aryjka
"nie znosze dziewczyn ktore szpanuja, normalnie masakra" Hipokryta :)

przeciez pisalem ze to internet i w realu jestem zuupeelniee inny:) Poznalabys mnie i polubila od razu. Tutaj jak juz wspomnialem pajacuje strasznie. Internet sie nie liczy, wazne kims sie jest w realu bo tutaj 99% sie zgrywa.