Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrotherArms

Moja przyszla dziewczyna to bedzie niezla szczesciara

Polecane posty

Gość BrotherArms

Bo bedzie miala: - Chlopaka po bardzo dobrych zagranicznych studiach - Kogos kto ma 185cm -Jest wysportowany -Mowi biegle w 3 jezykach -Pochodzi z bardzo bogatej rodziny ktora mimo dorobienia sie milionow jest bardzo normalna -Chlopaka z marzeniami, aspiracjami hobby -Kogos kto bedzie ja kochal i nigdy nie zdradzi -Kogos kto jest zaradny, bedzie ja traktowal powaznie i z szacunkiem -Kogos kto ma swoje zdanie i nie jest pomiatany -Kogos kto nie jest brzydki z wygladu -Kogos kto lubi podrozowac -To jestem ja:)

Gość Monika5.
A kutas ile centymetrów?

Gość ZOŁZA NADZWYCZAJNA
ales sie bujnął w te haluny:classic_cool:

Gość BrotherArms
Mam swoje zdanie i mam jaja. No i nie siedze na kafe 24/h DROGA FIKU MIKUUU

Gość ZOŁZA NADZWYCZAJNA
przyznaj sie, zalasty dziś nie wziąłes?

Nie tylko ty taki jesteś, jest jeszcze trochę takich ludzi ale się nie chwalą i nie są próżni. Niezłe prowo masz bujną fantazję :D

Gość Inteligentna wybieram
to zapowiedz nowej ksiazki:)? nawet ciekawa.. jaki nakład? 100 000 tys? 10 000 tys ezgl?

Gość BrotherArms
Dlaczego haluny? czy ktos majetny nie moze poszperac na internecie i popisac na kafe? kto komu tego zabrania? Niewiem ile mam cm przyznam sie ze nigdy nie mierzylem ale jest taki w normie.

Gość BrotherArms
Nie jest to zadne prowo:) Moi rodzice maja majatek w wysokosci 15-17mln pln. Sa wlascicielami wielu mieszkan, firmy budowlanej, sporej ilosci dzialek jak i 2 McDonaldow. W sumie to wiedzialem, ze ktos napisze ze to prowo no ale coz taki swiat

Gość Adan1223
taki super a dziewczyny nie ma ahahahah

No nie mam;/ Studiuje za granica jeszcze(w maju koncze) wiec jak wroce do Polski to rozejrze sie na powaznie.

Gość Camaro SS
Tylko rodzice i rodzice. A ty ile masz pieniędzy? Ile zarobiłeś?

Gość ZOŁZA NADZWYCZAJNA
taaa. a ja jestem krzysztof krawczyk: paaaaaaaaaarostatkiem w pieky reeeej statkiem na paaaare..:D:D:D

skoro to nie prowo to ksiazka doczeka sie ekranizacji filmowej? mowic duzo a nic nie robic kazdy umie. Lepoiej mowic i czynic jednoczesnie. :)

Gość Adan1223
trzeba byc niezlym nie udacznikiem zeby nie miec na studiach dziewczyny

skoro to nie prowo to ksiazka doczeka sie ekranizacji filmowej? mowic duzo a nic nie robic kazdy umie. Lepoiej mowic i czynic jednoczesnie. :)

Nie pracuje jeszcze bo studiuje. Na studiach nawet nie mialbym czasu na prace bo jestem w szkolnej druzynie pilki noznej i mamy treningi praktycznie codziennie (zapewne nie pracowalbym tak czy siak ale teraz nawet nie mialbym kiedy).

Gość z ciekawości_________
a gdzie mieszkasz? :)

A wiecie co? Nawet mi samopoczucie poprawiacie sugerujac, ze moje zycie jest jak z ksiazki:) Nawet sie lepiej czuje gdy pomysle, ze mowie w 100% prawde i ze wg was wszystkich jest to prowokacja. Fajnie czuc sie, ze tak duza ilosc osob nie wierzy ze ktos moze akurat miec dobre zycie.

Twoi rodzice to mają a nie ty. Sam byś do czegoś doszedł to wtedy pogadamy (bez pomocy rodziców oczywiście) A czym się dokładniej zajmuje ta firma budowlana ?

W Polsce rodzice maja dom pod Warszawa. Obecnie przebywam u siebie w domu jednak juz za 2 tygodnie musze wracac bo mi sie studia zaczynaja:( A studiuje gdzies w North America(tyle info powinno starczyc)

i pewnie prawik :D

Jak NA to wiadomo ze musi byc to min Angielski hy? Po hiszpansku bardzo dobrze mowie rowniez. A dlaczego tak bardzo chcesz wiedziec czym sie firma budowlana zajmuje? zaraz mnie jeszcze zdemaskujecie jak za duzo szczegolow podam

Nie nie Jak zaczynalem studia majac 18 lat poznalem jedna kobite i niestedy stracilem z nia prawictwo! mowiac szczerze to zaluje bo to byla nieodpowiednia dla mnie osoba, typowa imprezowiczka ktora udawala mila i fajna dziewczyne a po naszym zerwaniu juz na nastepnej imprezie przespala sie z innym. Tak bardzo tego zaluje

a ile sekund to trwało?