Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Druid 37

Ona Depresja to oszustka! Z tropika :Jestem starą panną i mam ochotę się zabić

Polecane posty

Gość Druid 37

Może bywalcy kafeterii kojarzą ten topik:http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5291171&start=0 Bardzo poruszyła mnie historia tej kobiety,tak bardzo że postanowiłem do niej napisać.Pierwsze wrażenie super,jednak co mnie uderzyło ,to była zupełnie inna kobieta niż ta z topika,wesoła wyluzowana.Wymieniliśmy się zdjęciami,stwierdziłem że ładna z niej kobieta(naprawdę żaden pasztet)ale nie w moim guście,ona stwierdziła że jej się podobam,trochę popisaliśmy i rozstaliśmy się w zgodzie.Nie bedę ukrywał że mnie zaintrygowała ,złożyłem jej śmiałą propozycję ale nic z tego nie wyszło ,odmówiła. Zaczęliśmy ze sobą pisać,już na wstępie pochwaliła się że pisze z dwoma panami,obaj pracują za granicą i są Polakami(o Polakach mieszkających w kraju to ma zdanie żenujące).Spytałem się czy wiedzą o sobie ,twierdziła że jeden(ten mniej ważny)ponoć wie o tym drugim(ważniejszym) i się na to godzi ,że ten ważniejszy nie jest jej obojętny ,ona mu bardziej ufa.Dla mnie to raczej ściema i raczej o sobie nie wiedzą,kobieta zwyczajnie gra na dwa fronty,sama przyznała się że pisze z nimi równocześnie(zorganizowana jestem i szybko piszę).Najlepsze jest to dlaczego jednemu (ważniejszemu )ufa ,bo wie ile zarabia ,ile płaci alimentów na dwójkę dzieci,że ma mieszkanie bez zobowiązań cyt: troszkę go już sprawdziłam ,nie jeśli chodzi o finanse" ha ha a co to jest?Finanse ,mamona.Facet jest cholernie naiwny,o drugim takich wynurzeń nie było bo widocznie nie ufa jej za bardzo.To co ta kobieta pisała to mnie powaliło,ma pretensje do całego świata ale najmniejsze do siebie(jakieś tam ma)Związała się w wieku 25 lat z facetem dużo starszym ,dużo starszym(to jej słowa) który przed nią miał 3 młode kochanki i żonę!Ona była najstarsza! Dlaczego z takim starym facetem się związała ,to nie potrafiła wyjaśnić ,bo jak to wyjaśnić,chyba o kasę chodziło bo o co innego(narzekała że miał małe potrzeby seksualne)? Była z nim ponad 9 lat,skończyła jako zdesperowana stara panna ,bez dziecka,ze słabą pozycją na matrymonialnym rynku .Ale to jest jej wina nie tych facetów ,ale ona pisała że myśli teraz o sobie ,a facetom nic złego nie robi.Nie wiem czy nic złego nie robi ,jeden był już u niej wcześnie i miał drugi raz przylecieć,ten mało ważny nie wiem ile razy u niej był.Wiem że tak wiele osób robi ,ale to świństwo,zabieranie komuś czasu i szansy na szczęście z inną kobietą ,na ale pani depresji to nie obchodzi bo zauważyła że spóźniła się na pociąg.Bardzo irrytowały mnie wpisy na topiku niejakiego Darkera i innych ,ale racji chyba mieli sporo.Mam nadzieję że Ci dwaj panowie(może jest ich więcej) zaglądają na kafeterie i zrozumieją że ktoś gra z nimi w niezbyt uczciwą grę.

Gość ofreee
a czego się spodziewał po kobitach z kafe :O

Gość Druid 37
B C jest jeszcze coś takiego jak kobieca intuicja 21 lis 15:52 i ona do tej pory rzadko mnie zawiodła Dodger Polki są też za granicą ,skąd oni są?Tak ty możesz mówić o kobiecej intuicji, no nie żartuj nieznajoma ,nie chcę cię urazić ale ani ja ani ty nie możemy powiedzieć że mamy intuicję B C nie, mam intuicję i troszkę już go poznałam 23 lis 11:26 a co do mojego eks to byłam jego najstarszą kobietą zawsze miał młode i naprawdę bardzo ładne a kasy nie ma B C tak a mam się jeszcze zastanawiać i przebierać i zostanę z niczym B C no i dobrze, że chce się ze mną związać 23 lis 12:13 mi przecież o to chodzi a chce i ślubu i dziecka i mi to super pasuje w nosie mam cwaniaków, którzy chcą sobie pobzykać bez zobowiązań a.. i facet ma swoje mieszkanie bez zobowiązań B C nie, po prostu nie jestem wyrachowaną i wykalkulowaną s... jak większośc kobiet 23 lis 12:30 Dodger teraz jesteś ,kalkulujesz co tobie się opłaca 23 lis 12:31 tak to wygląda i tak chyba niestety jest

Gość do Druid 37
A myslisz ze taki zjeb // fiku mikuuu n/// albo jej podobne pojebki z kafe sa PRAWDZIEWE??!!! Chlopie zejdz na ziemie :P 🖐️

Gość Dudu mix
Druid 37 możesz się ze mną skontaktować ?pisałem z tą "panią" moj mail: sefron 32@wp.pl

Gość Druid 37
Ja sobie ją szybko odpuściłem,ale to co robi jest dwuznaczne moralnie a skrajnie mi się nie podoba to ,że na topiku była taka ucziwa i biedna,a w rzeczywistości wilczyca w owczej skórze:O Dudu mix odpisałem ci,pytaj o co chcesz ,pomogę

Gość może inna kobieta bo tamta ma
depresję przecież z tego co pisze i nie jest luzarą

Gość Dudu mix
Wcale nie miała depresji ,to jest ta kobieta ,był na jej topie numer gg ale ktoś go usunął

Gość do Druid 37
Nie mozna podchodzic powaznie do ''kobiet'' z kafe durnie :O Zwlaszcza z kafe :P

dziwne,bo ta z topiku pisze jak depresyjna

Gość Druid 37
Zapewniam że jak pisałem z nią była wesoła ,żartowała itd,nie będę wszystkich rozmów z gg kopiował ,może ktoś te osoby skojarzyć ,o to mi nie chodzi.Już zgłosił się jeden facet co z nią pisał ,ale on sam nie wie ilu ich było:O

napisz coś więcej

Gość RED dinni
boona nie wiem gdzie tu oszustwo _ sam z nią pisałem i do końca nie wiem ilu nas było ,panna kręci.Jeśli ktoś ją odwiedza 2 razy to chyba coś mu obiecała ,dała do zrozumienia, to nie jest w porządku ,jeśli innym to samo obiecywała.

Gość do druid
czy debilkę fiku miku lub inną nienormalną z tego forum też byś zbeształ? :D:D:D lub miał do pretensje? albo inne kretynki które tu się udzielają:D:D czy stare rury piszące latami też byś brał pod uwagę? :D:Dodpowiedz :D

wchodzac tu myslalam ze bedzie o jakies naciagaczce lub cos w desen, a tu chdzi o emocjonalna strone.... moze jest ona "zaburzona"?

Gość do druid
do niej *

Gość Druid 37
Tak

Gość RED dinni
Gdybym napisał o ile był starszy od niej ten facet z którym żyła prawie 9 lat ,to spadlibyście z krzeseł,normalnie szok.Pomogła mi bo nerwowy z mnie gość ,ale to co robi to jest żenujące >Żaden facet nie jest winien tego że związała się z facetem który miał tyle kochanek i żone na dodatek ,o czym ta kobieta myślała? Teraz ona zakocha się na rozkaz(bez komentarza) ,czy szuka jelenia ?

Gość RED dinni
boona czy ty nie widzisz że chodzi o finanse ,każdy facet z kraju jest be >Tamci z zagranicy to ile mogą tam pracować ? Raczej tak do 4 lat,tak się mentalnie zmienili ,bez żartów

Gość terapia12
Moze miec depresje dwubiegunowa i byc w manii, bedzie wesola jak ktos nie zna jej dobrze.

no jest zaqburzona materialistka.... ale czy naciagaczka?

Gość RED dinni
boona ta informacja by mogła kogoś naprowadzić na trop tej kobiety ,a o to mi nie chodzi.Powiem tak DUUUUUUUUŻO

zaburzenie afektywne dwubiegunowe- depresja i mania...

ok, pytalam z ciekawosci bo moj maz jest starszy 12 lat, wiec "badalam" ile to duzo :D

Gość Druid 37
do fiku tez pisałem :D

Gość RED dinni
boona 12 lat to MAAAAŁO :O

Gość terapia12
czytam i nic kurde nie rozumiem co ta DEPRESJA zlego zrobila????

Gość terapia12
a to Depresja miala starszego???? 12lat to nie duza roznica, kobiety sie szybciej starzeja