Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadstawialiście tyłki,czy

Czy kiedy rodzice chcieli was zbić pasem,to sami

Polecane posty

allium sporo cie nie widzialam,ale ja tak malo na kafe tu zagladalam Zalozyciuelu topiku, takie wspomnienia budza wielee emocji,z tego co wyczuwam ty masz jakis uraz czy nie wiem co, wiec tak sie pytalam w jakim celu ten temat

Gość koniec będzie jak
to sobie chwal,według mnie to jest dewiacja,takie poglądy na życie rodzinne

Gość koniec będzie jak
Obecnie ktoś,kto ma takie poglądy na życie rodzinne,to niezłych świrów może społeczeństwu wyhodować.

jak najbardziej masz prawo uwazac ze to jakas dewiacja, nie napisalam ze to jest dobra metoda wychowawcza, tylko napisalam ze ja bylam wychowywana tym systemem i nie mam zalu I tu cie zaskocze, bo mam dwie corki juz nie male i bite nie są

Gość koniec będzie jak
ja nie wiem po co robić sobie dzieci miałby ktoś kto nie ma na tyle cierpliwości,siły charakteru,może nawet trochę wredności,żeby przed bachorem nie ustąpić,żeby zapanować nad tym co się dzieje w domu,o drylu wojskowym to mi się nawet nie chce mi się wspominać

Gość koniec będzie jak
i co z tego,że nie są bite,jeżeli ty ten dryl wojskowy zachwalasz,zamiast szczerze przyznać,że to była dewiacja

Gość koniec będzie jak
i co z tego,że nie mam,ale wiem,za dobrze jak się może to skończyć

konkretnie do czego teraz nawiazujesz?? jasno i wyraznie napisalam ze mimo iz ja nie narzekam na moich rodzicow taktyki wychowawcze to jednak moje dziewczyny nie posmakowaly takiegio wychowawnia,jakie ja mialam (mowie w kwesti kar cielesnych)

Gość koniec będzie jak
mam prawo się zapytać,czemu ma służyć rozmnażanie się dziwnych ludzi,w czasach kilkumilionowego bezrobocia,deprecjacji dyplomów,jakoś jestem z nimi związany chociażby przez podatki i budżet,więc mam się spytać,co te dziwne dzieci dziwnych ludzi,z sobą zrobią jak dorosną,skrajne przypadki spośród nich planują nawet gwałty i chwalą się tu tymi planami

Bo DO MNIE, do MOJEJ osoby zachwalam ten "dryl wojskowy" to ze u mnie sie to sprawdzilo nie znaczy ze u kazdego by na dobre wyszlo Pojmij to ze kazde dziecko ma inna osobowosc, charakter, i faktycznie psychopatow bym wychowala jakbym moje dziewczyny pod siebie sprowadzala nie patrząc na ich indywidualne osobowosci znacznie rozniace sie od mojej To ze u mnie bylo cos ok, to nie oznacza ze uwazam ze to jest super koncepcja wychowawcza w kazdym domu, skąd ze ,zwlaszca mają ctakie dwa prtzerciwienstwa pod jednym dachem to juz calkiem :)

o matko.....ciebie to chyba rodzice za malo bili .... a powinni :)

Gość koniec będzie jak
chociażby do tego,jak możesz uważać za normalne i nie wywołujące żalu,ale że ty dziewczynkom swoim tego oszczędziłaś,no normalnie Alleluja

o berobociu tu nie pisz, bo zarowno ktos by tobie mogl odpowiedziec ze ucz sie do 18 r.z pozniej idz rozkladac towar w markecie, prace dostaniesz jakby nie patrzec,fakt minimalna, albo nawet i nie, ale praca jest

Gość koniec będzie jak
może powinni,nie łudz się,że mnie sprowokujesz na debatę o Duchu Świętym,co zaleca rózgę,idz z Bogiem niewiasto,nie wiem kiedy ty dzieci rodziłaś i nie chce wiedzieć,ale ludzie będący naprawdę dobrymi rodzicami,mogą problem z dziećmi,a co dopiero ci,których wyobrażenie o życiu rodzinnym,można określić jako dewiację,według dzisiejszego pojmowania rzeczywistości

Gość Nietykalna....
Nie powinno się bic. Ja byłam bita i moje starsze rodzeństwo (brat i siostra). Skończyło się to nienawiścią i wiecznym straczem przed ojcem. Dla mnie to zawsze był, jest i bedze tyran. "on powiedział tak i tak musi być, zawsze tylko on miał racje". Bicie pasem, szarpanie za włosy, traktowanie jak śmiecia, klęczenie przed lustrem. Mi to na dobre nie wyszło, wyrosłam na agresywną i nieszczęśliwą osobą.

dopiero niedawno dowiedziałaś ise co oznacza " dewiacja " ?:) Bo prawie każdym zdaniu się to słowo przewija ;D

Gość koniec będzie jak
oczywiście,że mógł mi ktoś powiedzieć,dlaczego mam nie pisać o bezrobociu,w czasach w których nawet ta praca w markecie może być trudno dostępna,tym bardziej jest zasadne pytanie,po co dziwni ludzie mają robić sobie dziwne dzieci,czemu to ma służyć,co z tego właściwie wyniknie

Gość koniec będzie jak
dawno wiedziałem,dewiacja,może na swój sposób tego słowa używam,nazywam tu dewiacją bardzo dziwną życiową sytuację,nie wiadomo czemu mającą służyć,tak dziwną,jak różne mogą być fantazje seksualne

Gość nietuzinkowa...
allium, lubisz spanking?:O w to się z dorosłymi bawi:O

a tu wlasnie juz pleciesz bzdury bo wsumie nigdzie nie napisalam ze to bylo normalne, nie wiem czy to bylo normalne, ale wiem ze kiedys byly takie czasy gdzie nie uwazano to za cos nienormalnego Ja sie zawsze wstrzymuje z okresleniem siebie czy jestem zwolennikiem czy przeciwnikiem tego tematu jaki poruszyles. Moja mlodsza naprawde jest czasami cholernie dokuczliwym zadziornym dziecieciem,i ty myslisz ze ja bedąc tamtych systemem wychowana tak samo do niej podchodze ? a wlasnie ze guzik prawda, jest zbyt przebiegla cwana istota ,niebywale ma wysoka tolerancje na bol,trzeba sie niezle naglówkowac by okiełznac jej niereformowalnosc jak sie czasami wlącza,i to akuirat zadnym pasem ,bo efekt zewrowy lub odwortny bylby, tylko wtrzymanie przyjemnosci dobrze na nia dziala,przewaznie wyskarczy ostrzezenie

Gość Tak, kilka razy
chcieli i im sie to udalo. Za pierwszym razem buntowalam i chcialam wyjsc z pokoju, gdy zobaczylam na oparciu krzesla szeroki skorzany pas ojca, wszystko juz bylo przygotowane, matka z ojcem czekali tylko na mnie. Matka ustala w drzwiach i mnie nie wypusciala. Klocilam sie, ze jestem za duza na takiego typu kary i ze sie nie poloze na krzesle. Wystarczylo, ze ojciec powiedzial, ze albo sie poloze albo dostane na goly tylek i 2 razy wiecej. Wtedy juz sie polozylam, dostalam chyba 15 pasow na spodnie, bolalo :/ Bylam w 2 gimnazjum

Gość acp
Nie bijcie swoich dzieci.To jest bark wyobraźni, oznaka słabości i brak szacunku d własnego dziecka.Kiedy to sie wreszczie skończy.Z dziecmi trzeba rozmawiać, dawać im przykład, czasem jakiś szlaban, okresowe odebranie przywilejów, ale też nie ciągle Ponadto bicie dzieci jest PRAWNIE ZABRONIONE.