Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mwokerjnre

A powiedźcie mi co myśli facet, gdy wchodzi w kobietę?

Polecane posty

Gość mwokerjnre

jakie sa jego myśli?

Gość beznadziejna ankieta
tu sie nie do wiesz, tu tylko prawiczki

Gość beznadziejna ankieta
"do wiesz" haha, ale napisałam :D

Gość mwokerjnre
Muszę się tego dowiedzieć. To mi nie daję spokoju :D

Gość Felicia22222222222
veni, vinci.

Gość policjanttt....
niestety nie wiem nigdy nie wchodziłem:(

Gość polskie faciu
Przeciętny facet, niezależnie od sytuacji, mysli: "Ale jestem zajebisty!"

Gość polskie faciu
ja za to jestem nieprzeciętny i myślę "Stasiu znów nie ogoliłeś swojego kakaowego oczka" :)

Gość baca na przypiecku
Jak mo cas to dymo i myśli. Jak ni mo casu to ino dymo.

Gość monocjant....
mysli: "muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść. muszę dobrze wypaść!!!!!!!!!!!!!!!!"

Gość a napisze wam ale anonimowo
Najpierw myśli czy już czy nie już. Bo znowu będzie że albo za wcześno w nią właże albo za późno. Potem myśli mmm mokrutko czyli chyba dobrze. Potem myśli powoli bo znowu się będzie drzeć. Jak doszedł do końca to myśli no to dobra teraz w tył. Itd.

Gość prawik forever
Mama mnie chyba oszukała, nie czuję tych zębów!

wiecie jakie my mamy shizy jak się wyrywacie ? To jest dopiero coś. Dupcysz coraz szybciej a tu ała albo sie wyrywacie. I teraz pytanie. orgazm i chce żebyś przestał. No ale nie chcesz przestać żeby jej było lepiej. No ale się wyrywa potem dostaniesz po głowie że jej nie puściłeś. No a może nie orgazm i ją zabolało. I teraz przestaniesz źle. Nie przestaniesz też źle.

Gość baca na przypiecku
nie no, jak się wyrywa to przestać. Ile ty masz lat? :D

A skąd wiesz że przestać ? Niektóre kobiety wyrywają się a chcą więcej. Z moją to wogole schizy. Pierwszy raz robie jej palcówkę ani nie 2 min a ta mi rękę wykręca. I że już i że boli i że jak dojdzie to nie ruszaj. A przecież niektóre kobiety mająwielokrotny orgazm. I orgazm za orgazmem pod rząd. I bądź tu mądry i pisz wiersze

albo pierwsza mineta. Przychylasz głowę a ta ci odpycha. Chce nie chce chce nie chce. I dziwić się że połowa kobiet psychotropy wpiepsza. Tak czy siak wyjaśnione i dobranoc

Gość baca na przypiecku
Nie chce bo pewnie źle to robisz. A jak krzyczy że boli to czemu miałoby to znaczyć coś innego? Puknij się w czoło koleś, przecież nie możesz wiedzieć lepiej od niej co ona czuje. Nie przyjmujesz jej komunikatów, robisz coś czego ona nie chce a potem jeszcze opisujesz to na forum. Zadna baba długo nie wytrzyma w takim układzie.