Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achachach

cierpię na bezsenność, od sylwestra nie śpie

Polecane posty

Gość gość
Jeśli ktoś nie śpi w nocy, bo jest nocnym markiem i lepiej mu się wtedy funkcjonuje i może tak funkcjonować, to raczej nie jest powód do wielkich zmartwień. Gorzej, jak ktoś nie może w nocy spać, a o 6 trzeba wstać do pracy. Ja tak miałam przez kilka dobrych miesięcy. Przez to w ciągu dnia byłam nieprzytomna, ale musiałam przecież chodzić do pracy. Codziennie kładłam się zestresowana... W końcu pomogły mi tabletki Forsen forte, nie są na receptę, to suplement z Olimp Labs. Biorę go regularnie od miesiąca i przesypiam po 6-7 godzin na dobę, co wcześniej nie zdarzało mi się praktycznie w ogóle. Także czasem, dla własnego dobra, lepiej jednak coś łyknąć przed spaniem ;)

Gość gośćGabi
Melatonina świetnie wycisza przed zaśnięciem, sama kupiłam forsen forte od olimp labsu (bodajże polski producent) :) Efekty jak dla mnie są bardzoo zadowalające, co ważne ma również w składzie Melatoninę! co jest dla mnie bardzo ważne.

Gość gość
Ciekawe podejście mają w Vitanea. Trafiłam tutaj na bardzo dobrego diagnostę pana Dmytro Sydorchuka. Po badaniu metodą Volla szybko udało się ustalić co dokładnie jest przyczyną moich problemów ze snem. Teraz śpię jak dziecko, co się przekłada na lepsze samopoczucie na co dzień. Dokładny kontakt jest na www.vitanea.eu