Agatkja 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Pytanie jak w temacie. Czy palenie papierosów sprawia że hormony się nie "przyswajają" czy bardziej szkodzi? Mogłabym prosić żeby ktoś mi to wytłumaczył dokładniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierc 0 Napisano Styczeń 3, 2013 nie ma chyba zadnego. Paliłam kilka lat, brałam tabletki, piłam alkohol i zyje w ciazy nie bylam. Jak i z reszta wszyscy ludzie ktorych znam. Bo akurat w wiekoszsci to palacze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Nie ma wpływu ma działanie antykoncepcyjne tabletek, ale zwiększa ryzyko wystąpienia zakrzepicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja biore yasminelle i na ulotc Napisano Styczeń 3, 2013 e jest napisane, ze palenie nie osłabia działania antykoncepcyjnego, ale znacznie podnosi ryzyko zakrzepicy, ktore i tak jest wpisane w tabsy, a juz po 35 roku zycia paląc nie powinno sie tabletek brać. Tak na ulotce jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alibababababa11 Napisano Styczeń 3, 2013 a jezeli przy tabletkach wystepuje wstret do papierosów? to normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agatkja 0 Napisano Styczeń 4, 2013 A alkohol? jaki on ma wpływ na poprawne działanie ankoncepcji? Ja zamierzam stosować krążki dopochwowe NuvaRing Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Styczeń 4, 2013 W przypadku krążka alkohol nie ma żadnego wpływu. W przypadku tabletek tylko jeśli na skutek spożycia alkoholu, krótko po zażyciu tabletki wystąpią wymioty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach