Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek71

Czemu 3/4 dziewczyn i kobiet to materialistki ?

Polecane posty

Tyle jest tematów że faceci to zło całego świata a kobiety to te biedne wykorzystane przez nas istoty. Już nie mogę a kobiety to co takie świete ? Czemu 3/4 z Was drogie panie nie umówi sie z bieniejszym facetem ale uczciwym brzydszym ale szczerym tylko licza sie dla Was skóra , fura i komóra oraz pełny portfel a potem płaczecie że wyruchał i zostawił ? czemu dla Was kasa , samochód i wyglad faceta ma takie ogromne znaczenie ?

Piotrek a Twoja kobieta to materialistka czy w tej znaczniej mniejszości?:classic_cool:

Wcale nie taka sama płaczecie a same sie wpierdalacie w toksyczne związki tylko dlatego ze facet ma pieniadze i wyglada jak cukiereczek z reklamy. Więc Ty stul pyszczek

Gość my tylko twierdzimy, że 3/4
v34, wylądował kiedyś z dziećmi i żoną w ośrodku dla bezdomnych (tak chyba pisał) więc jego zdecydowanie materialistką nie jest :D

to kompletnie nie kumam skad temat?:classic_cool: i czemu Cie on tak mocno dotyka?:classic_cool: Generalnie zdobycie w miare wzglednego auta czy komórki oraz estetycznego wygladu dziś to żadna filozofia skoro nie jest sie zdziecinniałym mamisynkiem, leniem czy jakimś -holikiem:classic_cool:

WTF? :D a faceci na kafe płaczą, ze kobiet wartościowych nie ma i każda przeruchana :D a dlaczego tak twierdzą? bo takimi się SAMI interesują. nie chcesz powiedzieć chyba, ze każdy facet który jęczy na forum jest przez zły wszechświat otaczany paskudnymi kobietami, natomiast każda kobieta sama sobie wybiera meżczyzn którymi się otacza?

A to ze tam wyladowalismy to czyni nas gorszymi od Ciebie ? było mineło mamy mieszkanie i zyjemy normalnie , nie rozumiem Twojego komentarza

Piotrek71 Wcale nie taka sama płaczecie a same sie wpie**alacie w toksyczne związki tylko dlatego ze facet ma pieniadze i wyglada jak cukiereczek z reklamy. Więc Ty stul pyszczek xxx raczej toksyczne zwiazki to zwiazki z alkoholikami, czy nierobami, którzy raczej ani kasą ani wygladem nie grzeszą:classic_cool:

Ale on mnie wcale nie dotyka , nigdy mnie nie dotyjkały takie rzeczy osobiscie żyje bez samochodu , o wygląd dbam higieną osobistą i jestem szczęśliwy. Załozyłem bo tu 3/4 tematów jedzie po facetach że to czy tamto . A w ogóle ciekawy jestem wypowiedzi tych kobiet , które kieruja sie takimi zasadami w swoim zyciu.

No nie wiem czy taki goguś o wygladzie modela z najnowszym BMW nie skrzywdzi bardziej kobiety niz tez alkoholik

nie kazdy goguś z BMW musi byc dupkiem czy zdradzaczem:classic_cool: nie kazdy przystojny męczyzna rani kobiety. Jakimiś chorymi schematami żyjesz:P

zauważam, ze masz fochy jak kobiety mówią o finansach bo sam przez wiele czasu nie spełniałeś nawet podstawowych wymagań. proste, czyli temat Ciebie dotyczy bo masz jakieś stare kompleksy i stąd zakładasz taki topik "No nie wiem czy taki goguś o wygladzie modela z najnowszym BMW nie skrzywdzi bardziej kobiety niz tez alkoholik" więc jednak gówno chyba widziałeś, ze tak powiem :)

Nie mam fochów ani starych kompleksów to że stracilismy kiedys mieszkanie bo własciciel nowy ustanowił taki a nie inny czynsz to nie znaczy że nie miałem kiedys pieniedzy. Jakos płytko myslisz akurat duzo widziałem bo mój ojciec był alkoholikiem i przez całe zycie widziałem jak moja matka z nim zyje w koncu zachlał sie w 2000 r na smierc. Po co ocniasz czy cos widziałem czy nie jak mnie nie znasz

A czy ja napisałem że każdy ? Ludzie Wy czytajcie ze zrozumieniem. jakimi chorymi schematami ?

wiec po matce wiesz czemu kobiety w toksycznych zwiazkach tkwią i czy to napewno chodzi o kase?:P zapewne lepiej zyje sie kobiecie z alkoholikiem biznesmenem od tej której alkoholik nie ma nawet stałej pracy ale w psychice podobne robi spustoszenie:P toksyk a toksyk. Pytasz czemu kobiety wchodza w toksyczne relacje?? FDlatego że ich ojcowie lub matki w takich toksychach zyły. Nasza psychika jako ludzi tak jest skonstruowana że ciagniemy do tego co juz znamy najczesciej od samego dziecinstwa:P materialmizm nie ma tu żadnego znaczenia:P

to Ty twierdzisz, że bogaty i przystojny facet krzywdzi bardziej niż alkoholik :) a skoro dorastałeś z takowym to nawet nie chcę wiedzieć co masz w głowie i jaką logiką sie kierujesz hah, tak boli Ciebie niesprawiedliwość jaka dotyka INNYCH mężczyzn i zakładasz o tym topiki by poatakować materialistki. wybacz, ale wylądowanie w ośrodku dla bezdomnych oznacza, ze sytuacja finansowa była bardzo kiepska, ale chcesz mówić, ze pobyt tam całej Twojej rodziny nie odbił się na Twojej psychice w żadnym calu?

Powiem tak , załozyłem ten temat z przekory bo już zaczeło mnie to denerwować te wszystkie wypowiedzi jacy to faceci źli , jacy straszni. osobiscie mam to w dupie tylko śmieszą mnie reakcje ludzi takich jak "my tylko twierdzimy że 3/4 " od razu mnie atakuje prubuje zdyskryminować bo wyladowałem kiedys z zona w osrodku .... . To akurat nie miało nic wspólnego z tematem . Oj niektórzy Polacy sa jeszcze jak dzieci. Miło sie pisało.

Nie nie odpbił sie na mojej psychce , nie jestem z tych co jak im zabraknie na chwile pieniedzy czy dachu nad głową od razu załamuja ręce. jak widzisz poradziłem sobie świetnie i nie narzekam. I nie patrze w przeszłość. Było poszło.

Ja akurat rozumiem że mozna w zyciu stanąc na krawędzi bankructwa:P sama tak kiedys miałam i straciłam niemaalże wszystko. Majac jednak dwie ręce przyjcaiół i prace mozna zawsze zacząc od nowa:P

v34, ja też to rozumiem, ale to zawsze coś za sobą niesie, szczególnie gdy odpowiadamy za rodzinę, człowiek to nie jest głaz niewrażliwy na nic który sobie resetuje wszystko i jest zajebiście a nie lubię jak ktoś pierdoli głupoty bo sam ma kompleksy, a kompleksy mają bardzo dużo wspólnego z tematem bo w martwienie się o innych mężczyzn nie wierzę. autorze, a i uważaj to za dyskryminację, korzystam z tego co sam tu napisałeś i z tego co uważam, ze ma związek.

myslisz ze bieda odbija sie na psychice?:classic_cool: hmmm mozliwe jednych zdołuje innych zahartuje ;) kwestia jak podchodzimy do Fortuny, która zbyt czesto bywa kaprysna i jakie mamy serce niezlaenie od tego czy ona nam sprzyja czy robi psikusa:P

my tylko twierdzimy ze 3/4 uwazaj sobie co chcesz , nie mam kompleksów i twoje wypowiedzi naprawde nic noiwego nie wnoszą , wałkujesz cały czas w kółko ten osrodek i to co ma sie niby dziac z moją psychika po pobycie tam .A co ma niby sie dziac ? Czemu mam miec kompleksy ? Miałbym jak by mnie zona zostawiła wtedy ale okazała sie też silna i przezylismy i wierz mi że naprawde nie mam ani ja ani ona z tym problemów ze tam bylismy .Nawet w takich miejscach mozna odnaleźć szczęście i spokój jak sie chce. I mozna wyjść na prosta bez szwanku na psychice co mi tak usilnie próbujesz wmówic. Nawet tam mozna sie czegos nauczyć , inaczej spojrzec na zycie i ludzi.

Jestes w stanie podzielić się z bezdomnym stojącym pod sklepem ciastkiem na przykład ? Nie znam Cie ale raczej pogoniłabys go w diabły a ja bym sie podzielił.

ale nawet jak to da nam kopniaka i power by ciężej pracować i wydostać się z dołka, to później inni krytykujący kogoś w czyjej sytuacji kiedyś byliśmy będą wzbudzać w nas emocje też, a o to tu chodzi, nie napisałam, ze autor jest biedny czy całe życie będzie itd bo tak nie jest po prostu utożsamiamy się łatwiej z pewnymi grupami bo lepiej je rozumiemy:P i czesto bronimy ich

wylałabym bezdomnemu kwas w oczy:classic_cool: Piotrek, Ty bazujesz na schematach, i ja, tylko ja moje wyciągam z doświadczeń ludzi, a rzucać naukowymi pierdółkami nie chcę. więc witam człowieka który potrafi dokonywać resetu, napisz książkę bo cała ludzkość próbuje osiągnąć taki stan by trudne wydarzenia z przeszłości ŻADNEGO wpływu nie miały na ich psychikę w przyszłości, jak opatentujesz swój sposób to będziesz sławny i zakładaj dalej tematy "z przekory" miłego dnia ;)