Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek71

Czemu 3/4 dziewczyn i kobiet to materialistki ?

Polecane posty

Nie po prostu nie mozesz znieść że Twoja teoria nie sprawdza sie . Masz swoje zdanie i kazdy wg ciebie ma miec takie same. Skoro wg Ciebie te wydarzenia musiały sie odcisnąc na mojej psychce to tak musi byc i koniec.I nie dasz sobie wytłumaczyc ze jest inaczej . jestes omnibusem ?

pyskaty to nie znasz kobiety która sie dorobiła auta?:classic_cool: sama?:D

Gość my tylko twierdzimy, że 3/4
PS. bezdomnych nie leję kwasem, tylko biję pałką teleskopową Piotrek, jedynie Ty twierdzisz, ze się nei sprawdza, ale czynami (tematem, postami itd) pokazujesz co innego. nic nikogo nie dotyka bez przyczyny, ale Ty możesz jak chcesz tym jedynym na świecie :D i jak pisałam, stwórz książkę, miliony ludzi Ci podziękują;)🖐️

Gość fh
Kiedyś założyłem na pewnym portalu dwa profile.W każdym napisałem ,że szczerość i tak dalej.W jednym przedstawiłem się jako bezrobotny ,a w drugim jako właściciel firmy.Takiej ,że przyszła partnerka nie będzie musiała pracować.Na konto profilu "bezrobotnego" odezwała się jedna dużo starsza kobieta.Na drugie konto dostałem prawie 200 odpowiedzi. Kobiety w pierwszej wiadomości mnie zapewniały ,że lubią seks,że są wyuzdane,że nie zapomnę do końca życia tego co mi pokażą w łóżku. Oba profile miały te same zdjęcia,ani jedna z nich nie połapała się w tym. Niestety ,daje to do myślenia wiele,że kobiety jak widzą kasę ,to już wszelkie inne rzeczy są nieważne.

to masz fajne znajome:classic_cool: ja znam wiele kobiet które nie tylko auto same kupiły ale nawet mieszakanie:classic_cool: Np moja siostra swój majątek po rodzicach wywiozła do meza urzadziła mu połowe domu i wróciła z jedną reklamówką, nie ma szans na podział bo dom był na tesciów :P dziś ma sportową mazde mieszkanie i kolejne w planach w zakupie bo pracuje daleko od domu wiec szkoda wynajmować :P i była sama z córką:P

Nie dogabamy sie widze Ty swoje ja swoje . ja osobiscie nie czuje sie jakos inaczej niz przed tymi wszystkimi wydarzeniami które miały miejsce , moze sie myle a moze to Ty lepiej wiesz jak ja się czuje.

tak czytam i muszę stanąć po stronie kobiet. Bo zamiast biadolić tutaj byscie się wzieli troche za siebie. Szkoły nima. Pracy nima. Paznolcie usyfione z gęby jedzie i td. Chćielibyście aby lobieta z brudnymi lapami wam obiady gotowała? W dodatku z czego jak forsy nima? Pomyślcie trochę.

skurczybyk a najlepsze jest to że jest sama :D:D bo faceci nieznoszą niezależnych kobiet :D:D:D:D:D a moze się ich boicie?:P

v34 - jasne ,jasne. Jakoś Ci nie wierzę. Sam też znam takie bajki. Jak po rozejściu pewna kobieta co nie miała nic, nagle się 'dorobiła" mieszkania i restauracji.Oczywiście ciężką pracą. Za stary jestem na takie bajeczki,które opisujesz. Jak siostra miała taki majątek ,to dlaczego go wywiozła do faceta ,a nie on zamieszkał u niej? V34 - nie rozśmieszaj mnie. Ile jest tych niezależnych i prawdziwie inteligentnych kobiet? Garstka! Ja się nie boję takich kobiet. Dawaj namiar na nią :)

Praca jest , szkoła skończona z ryje nie jedzie paznokcie czyste. Chyba że wymagasz depilacji pod pachami , chodzenia do solarium i kosmetyczki i depilowania włosów na nogach i łonowych. to sorry.

za młody jestes:classic_cool: tutaj nie daje takich informacji :) ale to że nie wierzysz to tylko Twój problem:classic_cool: Ja mam samochód swój własny kupiony za moje zarobione pieniądze i zarabiam wiecej niz mój facet:) Tez nie wierzysz?:) wiec mi tylko Ciebie żal że same puste blachary masz w otoczeniu uznając za prawde przysłowie ze swój do swego ciagnie :classic_cool:

Jak siostra miała taki majątek ,to dlaczego go wywiozła do faceta ,a nie on zamieszkał u niej? xx dlatego że mieszkał 200 km i zapewniał że tam im bedzie łatwiej i z praca i zyciem :classic_cool: stad jej decyzja io sprzedazy domu w stanie surowym i wyjazdu do niego:P

v34 - to ile siostra ma lat,że za młody jestem ? 60? Mi wiek chrystusowy minął 7 lat temu,więc nie jestem jakimś małolatem. Jestem z tych co muszą widzieć,aby uwierzyć.W necie pisać możesz wszystko,ale przeważnie jest to dalekie od prawdy. Usiłujesz mi dopiec tekstem - żal mi Ciebie,bo same blachary wokół Ciebie? Po pierwsze te "blachary",to te "zarobione" kobiety,a po drugie,to jeśli komuś brakuje argumentów,to chwata się obrażania.Świadczy to tylko o wysokim ego i pseudointeligencji. A ta siostra ,taka inteligenta,taka niezależna i nie poznała się na facecie? Ok, mógł być dobry aktorem,ale sama nie potrafiła określić gdzie będzie lepiej żyć i łatwiej o pracę? Dom w stanie surowym, to ma być argument? Mieszkanie można kupić lub wynająć.

skoro 7 lat temu skonczyłes wiek Chrystusowy to sam powienieneś wiedziec że sie takich informacji nie podaje na necie bo ktoś tam ma kaprys. Podałam ci przyklady z mojego zycia wziete. Sama sobie zapewnim byt opierunek i utrzymanie i znam wiele kobiet mojego pokroju a siostra to ekstremum które przyłam osobiscie i jestem z niej piekielnie dumna za to co osiagneła koncząc zwiazek z facetem dupkiem. Nic nie musze tu udowaniać bo jakis zakopleksiony cham mysli że wie lepiej niz inni :classic_cool:Nie chesz nie wierz opisz lepiej co Ty osiagnałes po za frustracja i przekonaniem że kobiety bez Ciebie niewiele sa warte:classic_cool:

Ktoś tu dobrze napisał o tych dwóch profilach z tym samym zdjeciem na profilu prezesa firmy kasiastego gościa 200 wiadomosci i obietnic seksu o jakim tylko mażyc , na drugim profilu przecietnego faceta z tym samym zdjeciem 1 wiadomość .Ha o czym rozmowa ?

pyskaty pokazujesz zresztą jak bardzo niski poziom reprezentujesz...stad moje przekonaie że moze fizycznie masz te 40lat ale psychicznie zatrzymales sie na jakims okresie zycia studenckiego:classic_cool: "udowanij" "nie wierze" "sciemniasz" jedyny sposób by mnie zapedzic w kozi róg...postaraj sie mocniej moze cie nawet docenie:classic_cool:

Piotrek71 Ktoś tu dobrze napisał o tych dwóch profilach z tym samym zdjeciem na profilu prezesa firmy kasiastego gościa 200 wiadomosci i obietnic seksu o jakim tylko mażyc , na drugim profilu przecietnego faceta z tym samym zdjeciem 1 wiadomość .Ha o czym rozmowa ? xx uważasz ze kobiety prezesów mają w życiu traumę i jakis koszmar?:classic_cool: Mjego prezesa zona chyba zyje w bardzo udanym zwiazku:P

Wiem,że się nie podaje.Nawet gdy byłaby opcja priv,to Ty byś nie podała namiarów na siostrę i sama wiesz dlaczego.Andersen to pikuś co przy niektórych ;) Każda kobieta zapewnia sama sobie wikt i opierunek ,tylko rzadko która podaje czyim kosztem. Zakompleksiony cham ? - no tak , boli Cię to,że ktoś wytyka Ci nieścisłości w pisaniu ,a Ty nie masz argumentów ,więc pozostaje Ci leczyć swe kompleksy przez obrażanie.Póki co to przez obrażanie leczysz swe frustracje?! Pokazuje to Twoją "nieskazitelną" inteligencję.Ulżyj sobie, możesz mi jeszcze nawtykać od najgorszych,przecież tylko to Ci pozostało. Nie mam potrzeby się opisywać (co mam itd..).Nawet gdybym się opisał, to byś napisała,że nie widziałaś,to nie wierzysz. Wiem ,wiem , chciałaś sprowokować,ale jak widzisz,ja za stary wróbel jestem na Twe plewy i nie dam się złapać.

podaj maila to sam sprawdzisz czy naprawde nie mam powodów byc dumna:P

v34 - jeśli trafiła mi się literówka to wybacz. popatrz na siebie "nieomylna" księżniczko.Jest coś takiego jak znaki interpunkcyjne. Dla przykładu, stawiamy przecinek przed spójnikiem "że". Znowu chciałaś zabłysnąć,a tu ponownie wtopiłaś. :classic_cool:

Nie uwazam że maja traumę pomijając to czy prezes skrzywdzi kobietę czy nie , nie wszyści prezesi to babiarze chodziło tu raczej o podejscie dziewczyn do tematu.

Nie mam potrzeby się opisywać (co mam itd..).Nawet gdybym się opisał, to byś napisała,że nie widziałaś,to nie wierzysz. Wiem ,wiem , chciałaś sprowokować,ale jak widzisz,ja za stary wróbel jestem na Twe plewy i nie dam się złapać. xxx skad ty wiesz w co uwierze a w co nie?:classic_cool: czytasz mi w myslach...doskonały jestes moze przepowiesz mi przyszłosc?:classic_cool: Dyskusja jesli ma coś wniesc ma własnie polegac na wymianie doswiadczeń. Nie widze potrzeby uczestniczyc w dyskusji którą mnie nie dotyczy lub w której nie mam doswiadczenia. Rozumiem że Ty sie kierujesz innymi zasadami?:P

Gość hasająca Zofia
babo v34 , nie kompromituj kobiet , lepiej już nie pisz,sama jestem kobietą ,ale ci nie wierzę

pyskaty skurczybyk v34 - jeśli trafiła mi się literówka to wybacz. popatrz na siebie "nieomylna" księżniczko.Jest coś takiego jak znaki interpunkcyjne. Dla przykładu, stawiamy przecinek przed spójnikiem "że". Znowu chciałaś zabłysnąć,a tu ponownie wtopiłaś. xx a gdzie się czepiłam literówki?:O albo ortografii?:O Masz jakies poważne kopleksy:P nawet nie wspomniałam o literówce czy stylu pisania:O

hasająca Zofia babo v34 , nie kompromituj kobiet , lepiej już nie pisz,sama jestem kobietą ,ale ci nie wierzę xx a w czym je kompromituje? iz uznakje że jesli chcą potrafia wykazac sie zaradnoscią i byciem niezalezną?:classic_cool:

dlaczego materialistki? Czy kobieta zwiaze sie z kims kto nie ma zlamanego grosza? Nie. Zwiaze sie z kims zaradnym, z kims kto zapewni byt jej i ich ewentualnemu potomstwu. Trzeba rozgraniczyc kobiety na te co rzeczywiscie licza ze beda "tylko ładnie wygladac" i na te co maja troche oleju w glowie. Takie moje zdanie.

Piotrek71 Nie uwazam że maja traumę pomijając to czy prezes skrzywdzi kobietę czy nie , nie wszyści prezesi to babiarze chodziło tu raczej o podejscie dziewczyn do tematu. xx Piotrek no wybacz masz córkę która staje przed faktem dokonania wyboru mna męza jeden to facet bez wykształcenia a drugi z wykształceniem obaj mają dobre serca i charaktery kogo jej doradzisz?:classic_cool:

Gość shrek jest postacią pozytywną
od kiedy facet bezrobotny to facet przeciętny? niech bezrobotny bierze sobie bezrobotną i żyją razem z zapomogi

Ja nie miałem na celu zakładając ten temat obrazac kogokolwiek. Sam znam dużo uczciwych , zaradnych i warościowych kobiet. Ale niestety wiekszość powtarzam większość kobiet jest materialistkami lecącymi na kasę i inne takie nie patrząc na wnetrze faceta. A potem w większości przypadków płacz.