Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mężczyzna982

Facet lat 30, dla żartu odpowie na pytania

Polecane posty

Witam, jestem tu po raz pierwszy. Z reguły na co dzień nie mam zbyt wiele czasu. Na pewno nie na przesiadywanie na babskim forum (z góry przepraszam urażone kobiety). :) Dziwi mnie ile ludzie trwonią czasu by tu być. W większości są to kobiety , które wyżywają się na innych (czyżby frustracja drogie Panie ?) lub mężczyźni nieporadni życiowo. Zakładam ten temat dla żartu, ale będę szczery. Obiecuje.

Gość amyamyamy
Witam! Jestem jedna z tych srustrowanych i mam taki problem. Jestem z facetem od kilku miesiecy, no tak mi sie wydaje ze jestem, on chyba nie traktuje mnie powaznie. Widujemy sie raz na tydzien, glownie to zwiazek oparty na seksie. Ja sie chyba troche w nim zakochalam, ale czuje ze on nie chce juz ze mna byc:( Jak zblizyc sie do niego, co robic? On ma troche wiecej lat od Ciebie

Pomogę Wam :) Jestem właścicielem korporacji. W wieku dziecięcym wyjechałem do stanów, po studiach wpadłem na pomysł, założyłem firmę i stało się. Zatrudniam ponad 1000 osób w UE. W PL ponad 150. Żyję pracą. Wiecznie nie mam na nic czasu.

a jednak:) sam fakt, że wszedłeś na babskie forum oznacza, że czegoś Ci brakuje. No to pierwsze pytanko...Czym zajmujesz się na co dzień, skoro twierdzisz, że nie masz zbyt wiele czasu? Jakieś ciekawe zainteresowania?;-)

Gość retgdzg
Autorze mam pytanie. Znalazłbyś dla mnie jakąś pracę? :)

Hmm na związkach opartych na seksie znam się jak mało kto, gdyż tylko takie miewałem. Oczywiście dla mnie wygląda to niepoważnie z Jego strony. Nie wiem ile macie lat, ale to w tej kwestii nie ma znaczenia. Gdyby kochał to by zabiegał. Przynajmniej takie mam wyobrażenie o miłości. Jeżeli spotyka się wtedy, gdy Mu się zachce, tzn. na seks to sama rozumiesz, że to dla Niego nie jest nic więcej...

Przepraszam, ale nie szukam tu pracowników. Nie taki był mój cel. Tak masz rację, coś mnie tu przywiodło. Może chęć porozmawiania z "normalnymi" kobietami, a nie hostessami, czy z Paniami Towarzyszącymi na balach charytatywnych. I nie chodzi mi oczywiście o Panie do Towarzystwa. Trenuję od dziecka sztuki walki, uwielbiam konie i szybkie samochody. Nic odkrywczego, ale także kocham zwiedzać świat :)

Gość domezczyzna982
a porpos zwiazku na seksie opartego mialam taki zwiazek - zakonczylam go Seksu nie ma, a on dzwoni, pisze, mowi, ze sie o mnie martwi, dopytuje czy juz odeszlam od swojego faceta Dzis byl, wie, ze mam problem to mnie glaskal po rece i glowie Odsunelam sie od niego, bo nie potrzebuje jego litosci Czy wg Ciebie on to rpbi specjlanie, zeby mnie do lozka zaciagnac? czy rzeczyiwscie jest szczery ? choc nie nalega na seks i nigdy nie nalegal Powtarzal, ze chce tylko jak ja bede chciala Wiec nei wiem o co mu chodzi

Gość co jeszcze może
zrobić facet któremu "nie staje" ? jest przed 30-stką czyli młody, był u wielu lekarzy, którzy mu nie pomogli, robił badania wskazane przez urologa i seksuologa, wszystkie w normie, ma atrakcyjną partnerkę próbował leków na potencję tych bez recepty i na receptę, zawsze w mniej lub bardziej marnym skutkiem

granatowa przeczytałem co pisałaś w innym temacie. Zrób donos do PIPU do Skarbówki, nie podpisuj się. Nie dojdzie, że to Ty, a oni muszą sprawdzić

Gość granatowa***
Ale w urzedzie skarbowym już sie pod czyms podpisałam ... Cos czuje, że dostanie mi sie za to :( Dzieki... Jutro w takim razie jeszcze przejadę sie do US.

co jeszcze może a może jest gejem ?? Przepraszam, ale nie mam jeszcze doświadczeń w tej kwestii. Przychodzi mi do głowy właśnie gej, albo ma jakieś dewiacje seksualne, których wspólnie nie spełniacie i stąd brak podniecenia.

Gość granatowa***
Przepraszam, w- ZUS-ie juz sie pod czyms podpisałam.*

Gość co jeszcze może
:( ma dużo kolegów, których oceniam jako gejów ale on nim nie jest

Ale ten facet musi mieć z was ubaw;-) to czasem jest lepsze od kabaretów albo posiedzeń sejmowych;-)

Gość Ladysmerfettta
To teraz ja zadam pytanie,czy facet w twoim wieku może związać się z 12 lat młodszą dziewczyną i czy jest szansa ,że wyjdzie z tego coś poważnego?:)

Gość domezczyzna982
znamy sie od lutego Seks byl w kwietniu, potem dopiero w czerwcu, troche numerków oralnych :) A kontakt mamy caly czas, to tez efekt, ze wspolpracujemy ze soba, ale znaczna czesc kontaktów jest prywatna, czesto praca jest pretekstem, ze on przychodzi, bo nie musi byc osobiscie

Gość co jeszcze może
tak mi powiedział, czyli wiem to jedynie na podstawie jego zeznań nie trzymam go na siłę przy sobie, nie jesteśmy małżeństwem, nie mamy dzieci, nie mamy wspólnych kredytów ani innych zobowiązań, gdyby chciał odejść do innej kobiety/faceta, może to zrobić w każdej chwili, a jednak zostaje :(

Gość marmurkowy pleciuch
Jaki miałeś pomysł na biznes?

To chyba najlepszym sposobem będzie Go przeczekać :) jak będzie się starać przynajmniej rok bez seksu z Twojej strony to myślę, że można będzie orzec, że Mu zależy :)

Gość amyamyamy
No troche zabiega...nie widzimy sie juz tydzien, a on codziennie dzwoni albo pisze smsy. Takie zwykle, nic zwiazanego z seksem. Tylko te jego teksty mnie czasami dobijaja; jak zobaczy mnie z jakas kolezanka to pozniej o nia wypytuje, moze chce mnie zdenerwowac, albo mowi o swoich bylych, nawet nie kryje sie z tym ze ma z jedna kontakt i bylo mu z nia dobrze. Ale ja tez czasami wspominam o swoich bylych. Niby dorosly facet, powazny, ale w swej powadze rownoczesnie niedojrzaly

co jeszcze może niektórzy faceci dalej się wstydzą przyznać do homoseksualizmu, niestety. Miej oczy i uszy otwarte, nie daj się zwodzić, może zacznij się rozglądać za jakimiś symptomami.

Mężczyzno, piszesz, że żyjesz pracą, a co z życiem uczuciowym? Nie planujesz założenia rodziny? Ja jestem mężatką i mamą, dla mnie praca to jedynie sposób na utrzymanie rodziny, a cała moja siła i chęć do życia, to moja rodzina i moje pasje :) Pozdrawiam :)