Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość argumenty plebssssusuuu

Biedne kobiety których nie stac na cesarkę sieją mity: po porodzie pochwa jest n

Polecane posty

Gość witek 32 lata
czyli to wina faceta, ze ma przecietnej dlugosci penisa? ma cierpiec, mimo iz jest kochajacy, dba o zone? ma juz nigdy nie miec normalnej przyjemnosci z seksu ?

Gość lalka ruda małpka
w ogóle trzeba się dobrze dobrać. Gdybym przy mojej budowie miała partnera o cienkim penisie to bałabym się tego co będzie po porodzie (ale cesarki chyba i tak bardziej). Może bym raczej zafundowała sobie jakiś drobny zabieg korekcyjny. Nie wiem w sumie co by było. Póki mniej nie rzuci to nie myślę o tym, he he. Ale nie wierzę w bajki, że pochwa się nie zmienia. Sama położna po drugim porodzie, z jednej strony była dumna że ochroniła mi krocze przy dziecku 4300 ale z drugiej od razu mi szepnęła do ucha, żeby szybko zacząć ćwiczyć Kegla. No ale nie widziała mojego faceta bez majtek:-)

Gość lalka ruda małpka
witek a kto pisze o winie, poza tym nie chodzi o długość tylko grubość i nie przecietną tylko cienką. Poza tym grunt to się odpowiednio dobrać i już

Gość erthjkhgftdrtyjuhtgrfetyju
łoo matkooo 4300 to niezla musisz meić loche :o

Gość crseetttr
A dla mnie SN to jak koszmar, już nie chodzi o szerokość, ale o te bóle, ciecie i całą resztę. JAk widać każdy się czegoś innego boi :p

Gość dluzej, to w ogole zaczyna
ale tu niektore debilki pisza to glowa mala. cesarka jest dosc powazna operacja i bez wskazan raczej powinno sie starac rodzic silami natury. a jesli boicie sie o swoje pochwy to najlepiej w ogole nie rodzcie 🖐️

Gość erfgthjmmhgrfedwsefrgthyjmhfgt
to czemu w krajach zachodnich np w Niemczech cesarka jest na życzenie bezpłatna (tzn dla ubezpieczonych)? Bo mają tam więcej kasy i nikt nie robi z tego halo żeby iść w zgodzie z naturą!

Gość erfgthjmmhgrfedwsefrgthyjmhfgt
a ta Pani co się wcześniej wypowiadała co rodziła dziecko 4300 to nawet nie wie że wskazaniem do cesarki jest waga dziecka powyżej 4 kg a tu grubo przekroczyło - tylko w biednych krajach migają się od CC nawet przy tak dużych dzieciach. To jest chore.

nie rodzilam, ale jesli ma sie wskazania to cesarka zawsze jest bezplatna. nie wiem jak jest z oplatami, ae wkurwia mnie cos takiego, jak sie boisz i swoja pochwe czy o to ze dostaniesz rozstepow, to nie nadajesz sie na matke skoro na takie "poswiecenie" cie nie stac. kazdy podejmuje taka decyzje jaka chce, ale niech bedzie przemyslana, dla jednej kobiety cesarka bedzie lepsza a dla innej sn bedzie lepsze

haha jakie dałny myslalam że hemoroidy robia sie od zatwardzenia a tu sie dowiaduje że to od naturalnego porodu:) łal no i według was każda kobiete można poznac po tym jak rodziła te które rodziły naturalnie są grube i brzydkie a ich faceci je zdradzają a te które dały w łape za cesarke sa inteligentne sexowne maja super ciala sterczące cycki nie mają hemoroidów ich mężowie nie oglądaja sie za innymi hahahahhahahahahhahahaha

ale wszystko zalezy od tego jak to wyglada, jak ja, ktora jestem mala i drobna, mialabym urodzic takiego duzego dzieciaka, to mialabvym problem, ale jak kobieta ma szerokie biodra i jest wielka to nawet 4 kg jej nie straszne beda

Gość lalka ruda małpka
ale z usg wychodzilo 3900 moja droga. A rodzilam 15 minut (bóle parte). Co do bólu to właśnie w cywilizowanych krajach normą jest znieczulenie zzo i ja takie sobie zafundowalam. Mogę powedziec z czystym sercem że zero bólu. A co do pochwy (lochy :-) no to juz pisalam, wąska nie była nigdy a teraz tym bardziej nie jest:-)

keoparta wlasnie takich postow to szkoda literek by komentowac :P

a nie doczytałam ze wegług was rozstępy robią sie pd porodu naturalnego:)zaraz jebne bez kitu haha szczerze to wszystkie koleżanki które rodzily przez cesarke mają wielkie bebzole skóra na brzuchu jak u żółwia wszystkie bez wyjątku a ich dzieciaki non stop chorują

o jezuuuu co za debil jak kobieta ma szerokie biodra to nie strasznie jej urodzic nawet 10 kg dziecko!!!o boże co za głomb!skąd ty to bierzesz jaki niedorozwój :)

Gość witek 32 lata
zrozumcie, ze przecietna dluygosc penisa to 13 cm poznajesz super dziewczyne, randki, pocalunki, chodzenie za reke, wspolne wyjazdy, imprezy, rozmowy, drobne klotnie, zgody, oswiadczyny, zamieszkanie, slub, wesele, podroz poslubna, pomaganie sobie w chorobach potem pierwsze dziecko i nagle po naturalnym porodzie raz na zawsze przyjemnosc z seksu przestaje istniec, bo kobieta rodzila naturalnie??? ona 26, ja 33 i co? koniec przyjemnosci z seksu juz na zawsze?

a jeszcze kiedys, kiedys, cieo sie od pepka do wzgorka, i jak kobieta grubsza byla, to z ta blizna jej brzuch jak doopa wyglądał.

za chiny nie urodziłabym przez cesarke chyba że dla dobra dziecka i mego byłaby konieczność myslałam że nic mnie juz nie zadziwi ale się myliłam....są jednak jeszcze większe niedorozwoje niż sądziłam.........:)

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
najśmieszniejsze jest to, że w tych Niemczech pomimo cesarki na życzenie ich odsetek jest niższy niż w Polsce. No ale zzo na życzenie robi cuda. A w Polsce kobiety ryzykują cesarkę bo według lekarzy i części kobiet znieczulenie to fanaberia. Jak się popatrzy na trendy w medycynie to generalnie jest tak, jak się da to nie kroić, jak się da to jak najmniejsze cięcie. No ale skoro tak lekarze żałują tego znieczulenia to kobiety kombinują jak inaczej ominąć ból i wybierają cesarkę.

Gość kleopatra nikt ci nie kaze
rodzić przez cesarke, a te ktore chca, to jest ich sprawa :classic_cool: A teraz mykaj cwiczyc miesnie kegla 🖐️

"o jezuuuu co za debil jak kobieta ma szerokie biodra to nie strasznie jej urodzic nawet 10 kg dziecko!!!o boże co za głomb!skąd ty to bierzesz jaki niedorozwój" a jak nazwiesz kogos kto nie umie czytac ze zrozumieniem? :O🖐️

Gość aqqaqqaqq
ona 26, ja 33 i co? koniec przyjemnosci z seksu juz na zawsze? O 26 latce to sobie możesz pomarzyć. Jaka normalna fajna laska chciałaby starego strucla. A facet starszy o 7 lat jest stary.

Gość dfrgthyjukljuyrtewqrtyuj
wystarczy zobaczyc jakie bedize dziecko i jaka jest kobieta - jak jest drobna a dziecko wazy po 3700 - cc, a jak ma "solidniejsza budowe" i dziecko mniejsze to lepiej porod naturalny.

wlasnie kleopatra, zmien nick i sobie wstydu oszczedz :O🖐️ analfabetko 🖐️

prosze was w ciąży przytyłam 6 kg tyle co mała z swoim majdanem w dniu terminu kobiety na poczekalni myślały że jestem w 6 miesiącu a dziecko ważyło po urodzeniu 3480 a wieloryb obok rodził przez casarke dziecko 2040 i dalej jest wielorybem a jaj mąż żalił się mojemu ze nie rodzila naturalnie a cipe ma rozjebaną jak studnia

jestes analfabetką funkcjonalną, bo nie czytasz ze zrozumieniem :O

Gość loekdkfied
blizna po cesarce jest obrzydliwa, współczuję tym babom co mają drugą dupę z przodu, a dzieci po cc są niedojebane, bo nie ma tej fazy przejścia z jednego swiata do drugiego