Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość argumenty plebssssusuuu

Biedne kobiety których nie stac na cesarkę sieją mity: po porodzie pochwa jest n

Polecane posty

Gość dluzej, to w ogole zaczyna
taka mądra jestes kleopatra a nie znasz znaczenia takich prostych slow? :O

Gość kleopatra nikt ci nie kaze
ej kloepatra nie popadaj ze skrajnosci w skrajnosc. Smiejesz sie z innych, ze pisali ze po cesarce nie ma się rozstepow, a sn tak ( bzdura fakt). Ale też bzdurą jest generalizowanie ze cesarka taka zla i że się po niej nie schudnie :p

ale kleopatra jest uposledzona przeciez, nie zrozumie :O

Gość a dziwisz się?
rodziłam sn i gdybym mogła mieć cesarkę w szpitalu za kilka tysięcy złotych, to na pewno bym miała. Ale w moim mieście jest taka możliwość w prywatnej klinice tylko, koszt 6500. Problem w tym, że jak się z dzieckiem coś dzieje, to nie mają odp. sprzętu i wywożą je do innego szpitala. Bałam się, że gdyby były komplikacje, to nie pomogą odpowiednio mojemu synowi, a każda sekunda się liczy. Czy żałuję, że nie miałam cc? TAK

Gość loekdkfied
moja matka urodziła 5 dzieci naturalnie i ma brzuch jak nastolatka, nic jej nie wisi, jak ktoś ma zjebane geny to nic mu nie pomoże

Gość loekdkfied
p.s. pochodze z patologii

Gość loekdkfied
he he he he heh he he he he

Gość loekdkfied
chciałabyś tak wyglądać, po tylu porodach, podszywie. Cycki pierwsza klasa, zero rozstępów i cellulitu, zero nadwagi

Gość henryka w
ja mialam cc (na gorąco), chciałam rodzić sn - mój poród sn był porażką 18 godzin I faza i 2 godz II faza (modlitwa o cc). NIGDY WIĘCEJ SN. po cc doszłam do siebie w tydzień. teraz 10 mies "po" jedyne co mi przypomina o porodzie to cieniutka blizna na linii bikini - jest już w kolorze skóry, ma 2 mm :)

Gość Dr_Hoffman\
nie chc mie sie czytac wszystkiego .... ale .... ciecie (cesarskie ) od pepka w duł wykonywało sie chyba w sredniowieczu. teraz tnie sie od boku do boku na tak ze nie widac pod stringami, długosc ciecia u zony to 13 cm.

temat bez sensu chyba że lubi ktoś rzucać obelgami i obrażać ludzi i poród naturalny i cesarka to wyzwanie i nie jest to proste każdy ma plusy i minusy a argument z rozklapiochą czy rozstępami jest niedorzeczny owszem są przypadki ale to zaniedbanie !!!

Gość lalka ruda małpka
ale jadowite języki macie. Niesamowite rzeczy z ludźmi się dzieją gdy nie widać ich twarzy. Cesarkę robi się teraz w poprzek (uśmiech taki w fałdce nad łonem). Ale to nie o bliznę chodzi, z dzieciakami gadam eh, z nudów dziś:-). Witek też prowokuje, może to nawet dziewczyna. No i Witek lub Witka nie wie jeszcze że po ślubie i dziecku to nawet z wąską pochwą seksu mało bo generalnie ochoty mniej u standardowej kobiety i sił i czasu. Także Wiciu jeśli jesteś mężczyzną to bzykaj młode laski do 40-tki, takie bezdzietne

"KLEOPATRA EGIPT morda szmato wyk**wiaj debilu załóż temat w którym dalej będziesz mogła pokazywać jakim bucem i tepakiem jesteś" sama klasa i kultura 🖐️

Gość eweeeee29fweee
mialam cesarke , polecam;) blizny juz w ogole nie widac, co do rozstepow do rzecz indywidualna, przeciez skora brzucha rozciaga sie podczas ciazy i nie skurcza sie przy cesarce..ja po, czulam sie swietnie, bylam oslabiona jak to po operacji, ale daje slowo nic mnie nie bolalo, nic a nic, mialam tak znieczulony brzuch ze 3 miesiace po cesarce stalam dotykajac brzuchem goracej blachy dopiero co wyjetej z piekarnika i nic nie czulam, polecam;) aha u mnie doszlo do cesarki bo coreczki nozka sie zaklinowala i tetno skoczylo bardzo wysoko, wczesniej od pierwszego skurczu jechalam na zastrzyku przeciw bolowym a pozniej epidural, tez polecam;)

co maja rozstepy do sposobu porodu ??? chyba nic. gdyby lekarze nie zachowowyali sie w panstwowych jak rzeźnicy , gdyby pielegniarki były nadwyraz rzyczliwe i uprzejme to nikt by nie rodził w prywatnych klinikach.

tak mowisz gdy patrzysz w lustro? 😴

Gość loekdkfied
nie przesadzaj z tym średniowieczem, niech każdy rodzi jak chce, ja np, chcę naturalnie, bo nie lubię ingerencji w naturę, chyba że zagraża życiu

Gość ghtxftghxt
17:25 [zgłoś do usunięcia]loekdkfied blizna po cesarce jest obrzydliwa, współczuję tym babom co mają drugą d**ę z przodu, a dzieci po cc są niedoj**ane xxx Mądre to było? Nie wydaje mi się. Na miarę średniowacza.

nawiazujac do sredniowiecza miałem na mysli sposób ciecia od pepka w duł , tak jak napisała autorka w pierwszym poscie. wyzej laska wkleił jpg jak wyglada teraz ciecie ??? ja polecam poliklinike arciszewsk w białymstoku, stosunkowo nie drogo i kozackie warunki tj specjalisci, połozne ... wejdzicie na www zobaczycie

Gość loekdkfied
no bo jest obrzydliwa, nawet w poprzek

Gość sasanka z mielna.
nie bez powodu koniety i mężczyźni na tym forum zkałądają tematy o kiepskim seksie po porodzie sn :o taka prawda w otworze na cytynę musi sie mzieści8c arbuz wiec śmiac mi sie chce jak słucham ,z ę po porodzie macie cipki waskie jak dziewice :D takie bajki to w przedszkolu 🖐️

Gość sasanka z mielna.
sorry za literówki klawiatura się pierd(*^

Gość loekdkfied
dziura się kurczy po porodzie

Gość ghtxftghxt
loekdkfied Ciekawe czy też tak powiesz o swoim dziecku, jak na swiat przyjdzie przez cc (hipotetycznie ze wzgledu na jakieś tam komplikacje).