Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość argumenty plebssssusuuu

Biedne kobiety których nie stac na cesarkę sieją mity: po porodzie pochwa jest n

Polecane posty

jaka obrzydliwa ??? widziałes zdjecie jakie wkleiła laska ... moja zona rodziła 3 lata temu i jez tego nei widac . pomojam ze z pod bielizny tedo nie zobaczysz bo jest tak nisko ciecie. dostrzezesz np. przy minecie ... ale mysle ze jak zszyją twojej lubej krosze (bo rozcinaja albo samo peka, ) to tez liżąc jej musze dostrzeżesz ciecie.

kolejny wylew kafeterianek - a raczej kurewianek. kobiety, które uważają że tak i tak :D:D:D jesteście bardziej pojebane niż teorie spiskowe Kaczyńskiego. Rzeczy o których tutaj piszecie - otyłość, celulit itp itd nie ma żadnego związku z tym jak kobieta rodziła - naturalnie czy przez cięcie. Ja osobiście byłem przy porodzie, nie stałem u głowy małżonki, ale mogłem uczestniczyć w tym ważnym dla nas wydarzeniu. Nie mam żadnych negatywnych odruchów, nie mam również żadnego przeświadczenia że pochwa zony po porodzie naturalnym jest rozciągnięta bardziej. Jaką trzeba być wyrachowaną suką aby w ten sposób pisać o czymś, co dla kobiety jest a raczej powinno być wspaniałym przeżyciem. To kolejny przykład że kafetkurewiani sa zwykłymi szmatami, wycieraczkami przed oborę a nie kobietami.

Gość sasanka z mielna.
:D kleo jak miło :)

Gość loekdkfied
ten temat to w ogóle prowokacja, deprecjacja kobiet które rodziły naturalnie, oczywiście z braku kasy, bo jakże. Mnie stać np. ale szkoda mi 2000 zł, poza tym blizna może się wcale ładnie nie goić.

Gość lalka ruda małpka
ee nie suki tylko znudzone nastolatki, ja jestem dzis znujdzona 30-latką wiec nie wiem po co ale se czytam te banialuki i nawet se popiszę a co, zabroni mi kto? Jak moje córeczki będą mialy naśckie lat to będę bardziej zorientowana co też może w główki wpaść:-)

Gość lalka ruda małpka
pewnie z prowokacja, ale to bez znaczenia bo przynajmniej wtedy ktoś się podkręci i napisze i coś się dzieje. Ja lubię czytać takie prowokacyjne topiki, są interesujące z socjologicznego punktu widzenia.

no nie zagoi sie ładnie jak nie bedziesz przestrzegała zalecen. bedizesz tam dłubała pazurami prewracajac obornik w chlewie . piczka tezz moze sie nie goic po zszyciu.

Gość lalka ruda małpka
np widać po nich co ludzi złości. Przede wszystkim niewiedza innych, bo wtedy możemy wykazać jacy jesteśmy mądrzy. A oczywiście ta niewiedza to jest ta prowokacja czyli udaję głąba, piszę coś i daję ludziom pole do popisu, żeby wykazać swojągłupotę, niewiedzę itd

Gość loekdkfied
człowieku, co ty w ogóle mówisz, jak lekarz spartoli sprawę albo jak ktoś ma skłonności do bliznowaceń to nic nie pomoże. Ja nie chcę mieć blizny na brzuchu np. nawet małej

Gość loekdkfied
nie bój się tak o moje krocze, wolę mieć szew na kroczu niż na brzuchu

Gość lalka ruda małpka
loedk - a mnie by przerazalo ze przecięli mi wszystkie powloki brzuszne. Przy tym porod naturalny z zzo to jest fajna przygoda. I dla mnie taka była. I pół godziny po można normalnie funkcjonować, to jest wielka zaleta bo trzeba zająć się dzieckiem. Ale szanuje decyzje tych, ktorzy chca miec cc.

same docinki i obelgi...gratuluje niektorym madrosci i polotu i ogromu wiedzy..... fakt po porodzie SN wagina jest ciut wieksza, ale gdy kobieta zostaje nacieta lub peka, potem ja zszywaja i wtedy moga zmniejszyc, zwezic. Tak bylo w moim przypadku, jest duzo ciasniej niz bylo przed porodem. Co do CC .....coz blizna eehhh wole miec taki slad niz znowu cierpiec gdybym miala wybor to na pewno dzisiaj wybralabym CC, dla mnie SN bylo koszmarem, choc wszystkie fazy porodu, od pierwszego bolu do urodzenia dziecka trwalo to 2 godz, tak moj caly porod i to jako pierworodka, trwal 2 godz. Kumulacja calego bolu bez zadnej przerwy. Lekarz , ordynator zapowiedzial mi 16 godzin cierpienia i nawet nie chcial zejsc zbadac rozwarcia na prosbe poloznej, bo to za wczesnie, i jak juz zszedl to akurat odebral porob. Rodzilam w PL. Teraz mieszkam zagranica i tu kobieta sama decyduje jak chce rodzic, wybiera CC albo SN z pedoralem lub bez, to kobieta decyduje i konsultuje z lekarzem. I wszystko bezplatnie , zero oplat za CC, jest przyjete w zwyczaju ,ze po CC, maz przynosi na oddzial porodowy jakies drobiazgi typu kilka paczek pampersow , albo jakies inne ....

Gość loekdkfied
poza tym chcę przeżyć głębię porodu

Gość lalka ruda małpka
eee, naciecie krocza to tylko przxeciecie skory a cc to przeciecie skory, miesni, powiezi i macicy, no wiec...

lok ... sram na twoje krcze nie rozumiesz co pisze tepaku !!! bez róznicy czy zszyja ci brzuch czy krocze po porodzie ... jak ma sie hujowo goic ze wzggledu na zpaprana robote czy chorobe to w obu przypadkach bedzie nieciekawie ... załapałaś czy narysowac ?

Gość Wiśniowa F.
Ten temat to prowokacja jakiś prawiczków :D :D 🖐️

Gość loekdkfied
idź się lecz człowieku

Gość loekdkfied
idź się lecz człowieku.

Gość nieeeeeeeeee jak nieeeeeeeeeee
Tylko kurwy decydują się na cesarkę. Normalna kobieta i urodzi spokojnie, i będzie tak samo wąska :)

Gość loekdkfied
jak to? przecież to patologia rodzić naturalnie, tylko księżniczki mają cesarkę

Gość moja siostra miala cesarke i j
jest teraz sparalizowana od pasa w dól. Jezdzi na wózku, teraz sobie pluje w brode ze nie rodzila normalnie. Poród sn jest w naturalny dla organizmu, wszystkie zwierzeta tak rodza, a cc to jednak operacja przeciecia nie tylko skóry ale macicy, zszycia, potem rekonwalescencja, itp, moga byc powiklania.Jak nie ma wskazan nie powinno sie rodzic przez cc i klasc na wlasne zyczenie pod nóz i narkoze

Gość pollyanna 28
Tylko dziwki rodzą cesarką. Warto porozmawiać z kurwami w burdelach, Te które miały dzieci, tylko cesarkami rodzą :)

Gość fvjghjk
bliznapo porodzie jest od pepka w dol i nie jest bardzo rzucajaca sie w oczy, jest podobna do blizny operacji na nodze czy reki X X X O to w Polsce nadal się tak robi cesarki??? Ja miałam dwie cesarki, ale mam blizne na bikini line i nic nie widać nawet kiedy założe strój. A w ogóle co to za głupia dyskusja? :-D :-D że co, te co miały cesarke na żądanie to jakieś lepsze? :-D :-D :-D co ma piernik do wiatraka?

Gość nick nie ma znaczenia
godzina 17:47 i już wiadomo w jakim celu ktoś stworzył ten durny top. Pożeracie się nazwajem a ktoś robi sprytną kryptorekalmę i zaciera łapy:(

Gość fvjghjk
Jedynie to Dr. Hoffman :-D

Gość nick nie ma znaczenia
Jedynym i prawdziwym celem założenia tego tematu jest zrealizowanie określonego celu.Obrzydliwe że napuszcza się kobiety na siebie a potem robi na nich biznes