Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość argumenty plebssssusuuu

Biedne kobiety których nie stac na cesarkę sieją mity: po porodzie pochwa jest n

Polecane posty

Gość argumenty plebssssusuuu

normalna :D " - nie jest, jest ponad 80razy rozciagnieta i nigdy nie wraca do normalnej wielkosci i napiecia "wystarczy ćwiczyć miesnie kegla" - miesnie kegla - jak sie je cwiczy to mozna miec przy stosunku latwiej o orgazm, ale to przy normalnej pochwie, nie wplywaja one na ciasnosc pochwy :D :D "po cesarce zostaje blizna" - no tak, bo jest to szpetna blizna na pol twarzy :D - blizna po porodzie jest od pepka w dol i nie jest bardzo rzucajaca sie w oczy, jest podobna do blizny operacji na nodze czy reki "tak nas natura/Bog stworzyl tak mamy rodzic" - a Bog/Natura nie stworzyla leków przeciwbólowych dlaczego więc ich używacie? lekarz nie stworzyl dentysty ani tabletek z kwasem foliowym więc czemu go używacie?

Gość edrfghjkl
zgadzam się. A te co urodziły więcej niż jedno dziecko SN najbardziej krzyczą że mają normalne pochwy:D O czymś to świadczy :D

Gość locha locha locha....
ja nie rodziłam, ale wiekszosc kobiet w moim otoczeniu rodzilo przez cesarke, a sa to zdrowe kobiety,wykształcone, nie wiem czy miały wskazania lekarskie czy zapłaciły za to, ale wygladają normalnie, natomiast raz nad basenem widziałam loche po porodzie naturalnym (bo nie miała blizny) jej córka miala juz 3-4 lata a laska była na maxa powyciągana, gruba, w celulicie, cyce leżały jej na brzuchu :O rozstepy w ogole zaniedbana baba, koło 30 lat, jej mąż ciągle sie bawił w basenie z młodymi kobietami ;D

Gość vfgfgfthg
zgadzam sie, ja dalam lekarzowi 2 tys za cesarke i mialam spokoj, czuje sie wysmienicie, zero bolu, dziecko zdrowe, zero stresu, zero hemoroidow, zero rozklepiochy a gadanie o bolu po cesarce to jakas parodia sam wyrostek robaczkowy, atak kamieni czy zespol suchego zebodolu po usunieciu zeba boli 1000000 razy mocniej niz po cesarce

Gość fgty67arash to pers -qa nie
normalna cywilizowana kobieta rodzi prze cc w bialymstoku prywatna klinika 2 tszl w lape ok 1000zl damian 13 tys iartos 7 tys janawet jakby kosztowlao 100000000000000000 to bym kredyt wziela

Gość antynatural 85
ja też mam pewien przykład, koleżanka na studiach byla w ciazy i rodziła, też przez cesarke, a jej bliska kolezanka i zarazem moja też która miała z ną lepszy kontakt, mówiła mi "ona jest oslabiona", "dochodzi do siebie" i takie tam bzdury, że ledwo chodzi, po tygodniu albo dwóch ta dziewczyna wróciła na uczelnie - nikt kto by nie wiedział że była w ciązy nie zgadł by że rodziła niedawno, figura: zawsze miała super figure, teraz miała po prostu normalną, taką jak wiekszosc Polek, ale bez obwisłego brzucha,chodzila normalnie, a nie jakby ją gwałciło stado murzynów (tak chodza te po naturalnym:D) a ta nasza wspolna kolezaneczka (zwolenniczka SN - bo jej mamusia tak ją urodziła) jeszcze opowiadała mądrości typu "po cesarce 6 tygodni nie można uprawiać seksu" :O a przecież wiadomo,że połóg w każdym przypadku trwa 6 tygodni... tylko niedouczeni ludzie sie podniecają naturalnym porodem

Gość to nawet nie chodzi o brak kas
ale o potrzebe bycia matka polka, wiecznie umeczona, rodzaca jak natura do tego stworzyla sa baby co maja 2 tys na cesarke a nawet moglyby wziac skierowanie np od okulisty na cesarke bezplatnie a nie wezma bo ich marzeniem jest wyc z bolu, zgrywac meczennice i miec rozklepioche

Gość po ludzku czyli CC
oj dziewczynki, nie bez powodu za CC się płaci a SN jest za darmo :) wiadomo - jest za darmo bo nikt nie chce, a te co się zachwycają naturalnym porodem, gdyby dostały możliwość CC pewno by wybrały, może pierwszy raz rodziłyby z ciekawości SN ale drugi już na pewno by wybrały CC, ja rodziłam 2 razy, przy pierwszym początkowo chciałam rodzić SN, bylam mloda, miałam szerokie biodra i wszelkie możliwości ku temu, ale jak sobie wyobraziłam,że dziecko sie zaplącze, albo ja zemdleję z bólu...to darowałam sobie, wolałam zapłacić i rodzic po ludzku. Nie bez powodu mówi się rodzic po ludzku - zwierzeta rzadko rodzą operacyjnie.

Gość poza tym blizna nie jest zadny
argumentem. Teraz można zapłacic za laserowe cięcie i po cesarce zostaje naprawde mało widoczny slad Ale niech się pocieszają rozklapiochy, że maja normalne cipki. Kółko wzajemnej adoracji cierpietnic polskich :D

Gość krala-bella
To dlaczego matki rozówdki szybko znajdują faceta?? Bo mają rozciągnięte pochwy??? ...... :/ weź się autorko zastanów nad sobą..... Mnie stać na cesarkę,ale jak zobaczyłam laski z cewnikami i kąpiące się z pielęgniarką trzymającą "woreczek" lub podmywające po cc a ty leżysz jak ta kłoda-poniżenie...dziękuje postoje...

Gość kralla-bella
natomiast poniżeniem nie było dla mnie drzeć mordę przez 7 godzin i wypluć pochwą moje dziecie wraz z łożyskiem i innymi obrzydliwościami, jednocześnie popuszczając przy tym odrobinę kału, mimo uprzedniej lewatywy, to jak wszyscy oglądali mnie rozkraczoną również nie było dla mnie powodem do wstydu, bo nie znam tego pojęcia ;)

to jest kazdego indywidualna sprawa jak rodza czy SN czy CC i ja niewiem po co ten topik? Co Was to obchodzi czy ktos ma ta rozklapioche czy blizne na brzuchu czy niewiadomo co jeszcze? jak chce rodzic Sn niech rodzi jak chce CC prosze bardzo i niewiem po co tu dyskutowac ..

Gość hahah krabella bo ty
rozkraczona, spocona na porodowce wygladalaś piekniej :D

Gość kralla-bella
po porodzie nie musze uprawiac seksu, mowie facetowi że mnie boli, a on jak widzi w jakim stanie mam pochwę to mi odpuszcza ;) ja mam spokoj a wy po cesarce musicie dalej dawac dupy ... :/

Gość olka kontrolka_
ŚWIĘTE SŁOWA AUTORKO!!! BRZUCH TEŻ PO PORODZIE JEST WIELKI I NIGDY NIE WRACA DO NORMY ;D Najlepiej wcale w ciążę nie zachodzić albo wynająć surogatkę ;D

Gość kralla-bella
nie wiem czy pieknie, ale wiem jak to dziala na mezczyzn, jednemu studencikowi bylo ciasno w spodniach jak parłam, nie dziwię się poród naturalny jest bardzo erotyczny nie to co te kłody na cesarce

Gość olka kontrolka_
A OD MYŚLENIA GŁOWA PUCHNIE I JUŻ NIE WRACA "DO NORMY"! Lepiej więc nie myśl za dużo bo Ci zaszkodzi :D

Gość /./././././././
licz sie ze słowami babsztylu bo cie znajde przez internet nie jest taki anonimowy idz swoją frustracje luznej pochwy leczyc u psychiatry albo zbieraj na operacje plastyczna

Gość upaupa pa
co ma ogolne zadbanie, rozstepy, tusza do tego w jaki sposob się rodziło? ja widziałam spasione i niezadbane nieródki nie jednokrotnie :o

Gość dziewczyna po awf...
widać, że to podszyw, bo "tępa sucz" nie umie pisać w tak kulturalny sposob :D potwierdza tezę autorki odnośnie plebsu ;)

Gość hehehe glupota autorki
poraza. A nie slyszalas o dziewczynach, co to sie zsikuja ze smiechu? nie daja rady utrzymac moczu , chociaz sa nastolatkami. Budowa to indywidaulna sprawa, geny, co mozesz wiedzic o pochwach innych? Co, moze maja ci pokazac zeby cie przekonac? smiechu warte. A juz argument z brakiem kasy na cesarkę kompletnie mnie rozwalil.

Gość witek 32 lata
mam 13 cm meskosc, bede nalegal na cesarke boj sie luznej pochwy mojej przyszlej zony

Dokłądnie! Kobiety powinny rodzić przez cesarke, żeby mąż mógł dalej je ruchać w ciasną pochwę.

Gość lalka ruda małpka
eee prowo osoby która raczej jeszcze nie ma dzieci bo nie zna zbyt dobrze tematu.No i zapomniała ze można rodzic bez bólu sn tj wziąć znieczulenie i jest bosko. 2 razy tak rodzilam i bylo fantastycznie. Co do pochwy to trochę się rozciąga, ale jak chłopa się ma okazałego to nie ma problemu. A jak takiego z glizdą to nawet przed porodem trzeba być b wąskim. Ponadto pamiętajmy że pochwa wiotczeje z wiekiem niezależnie od tego czy się rodziło czy nie, całe ciało wiotczeje. Lepiej być zwiotczałą samotną staruszką patrzącą jak mąż zajmuje się tymi sprężystymi czy zwiotczałą kochaną mamunią, a potem ukochaną babcią?

Gość lalka ruda małpka
a cc jak ktoś lubi operacje - why not?:-)

Gość crseetttr
ee jesteś jedyna która napisala, ze pochwa sie rozciaga. Wszyskie rodzace sn zaprzeczaja :p Spoko, ja mam gdzies twoją pochwę. A że nie dam sobie rozciagnać swojej, to inna sprawa :p

Gość lalka ruda małpka
no to nie dawaj, wystarczy zapłacić. Dla mnie porody to był pikuś a cc mnie przeraża. Wole być trochę szersza niż rozpruta na pół hi hi. Ja napiszę tak - przy pierwszym porodzie byłam lekko nacięta, tak mnie zszyli, że miałam wrażenie węższej przez jakiś czas a potem już tak samo było a po drugim nie było nacinania i ewidentnie jest nieco szersza no ale tak jak pisałam nie jest to problem ze względu na partnera. Poza tym zawsze byłam szerokiej budowy i mężczyźni ołówki i tak nie wchodzili w grę:-) A niestety takich wielu chodzi po świecie.