Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Moją kobietę nie podnieca bezrobotny mężcyzna, którym jestem od wielu miesięcy.

Polecane posty

Nie wiem. Nie lubie i juz. Jem paraboliczny. Ostatnio przez chwile jasminowy, ale tez ble. Ino tylko parboiled rice. A najlepsze to jest mieszanka parabolicznego z dzikim. :) Andromisiu 👄 Przyszla na obiad? :)

Oczywiście, że przyszła :-) Lisica, kaszaloty też potrzebują... dobrego jedzenia :-)

Słuchajcie, z skąd w ogóle wziął się termin ryż "paraboliczny"? Bo to jakieś głupie jest... Prawie jak ssanie walenia albo walenie ssaka...

hahahaha, a ja sie przed chwila zastanawiałam, czym sie rózni jogurt kremowy od kremu jogurtowego, ale przy ssaniu walenia jogurt blado wychodzi

I gdzies zwiali... Andro pewnie poszedł po(w)suwac swoje muszelki, a Satyr albo wali ssaka, albo ssie walenia :D

Andro już zjadł, ale nie bijcie sie tak o mnie i tak jestem zajety od 3 lat :-)

Foxy, bo ja mam problem z myśleniem "za dużo" ;) Muszą sobie chyba zamontować wyłącznik tego cholerstwa :D

Lisica, ja jestem włamywaczem, mam dobre narzędzie do otwierania. Wystarczy czasem na chama wcisnąć i już jest otwarta .. Ale moj wytrych to klucz, ktory pasuje tylko do jednego zamka..wiec bez szans:-)

Musisz tworzyć mniej algorytmów i unikac zapetlenia myśli. Odrzucaj skrajne wyniki. A jak w środku zostana dwa i nie dasz rady sie zdecydowac, to rzuc moneta i zrób odwrotnie niz wyjdzie. Proste, nie? I skuteczne.

Myślałem, Foxy, że to Ty sobie poszłaś. Po przemyśleniu chciałbym powiedzieć, że jak dla mnie zarówno walenie ssaka jak i ssanie walenia brzmi kusząco. Ale dokarmianie ssaka to jest coś, co mógłbym robić na stałe. No ale szukanie takich małych, śliskich grzybków też jest ekstra.

Ty to byś zawsze na chama i z kopyta wyważał drzwi. A czasem wystarczy tylko klamke nacisnąć albo wbic własciwy szyfr;)