Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Moją kobietę nie podnieca bezrobotny mężcyzna, którym jestem od wielu miesięcy.

Polecane posty

Gość 10 jaj codziennie
pasztet z pod laski :classic_cool:

Jestem wzruszony tym, że się o mnie martwicie, ale ciągle jestem zdrowy i zajety :-)

ten pasztet to jakas delicja zachowaj dla tej jedynej :classic_cool:

nie wiem jak Wy, ale ja po tych świętach to się nie mogłem doczekac choćby zwykłej jajecznicy nawet, bo to świąteczne żarcie to jakoś bokiem wylazło...:)

Gość Adaś ale jesteś
i po co vee piszesz pod dwoma nickami:D

Gość slicznaaaaaa
z Tobą androgen to moge sie bzykac codziennie !:)

sorelka ja nie wiem 😭 zaczynam w to nawet wierzyc ze Ty to ja :P

No fakt. I nadal nam nie wierzą. I w obzarstwo po mojej defekacji tez nie chca uwierzyc? Bo to marzenie wiekszosci pan tu obecnych.. Takie to zaczarowane miejsce pachnace strawionym kalem.. przy okazji kazdej glebszej wypowiedzi..

Gość slicznaaaaaa
ja moge z Tobą tylko solo:)

głodna??:classic_cool: to moze rozsiądź sie na kanapie?:D:D:D:D:D

Gość Androgenie
nie życzę tego, ale przychodzi w końcu taki czas że trafia się do szpitala, z problemami krążenia, trawiennymi czy naruszonej gospodarki białkowej w organizmie. Bo chyba zdajesz sobie sprawę, że zbyt duża obecność białka w organizmie, słabo na niego wpływa D Mam kontakt ze sportem, wiem na czym to polega

a umiesz docenić że Andro to dorosły chłopczyk i sam wie jak chce życ?:classic_cool: moze jakis psycholog by Cię wybawił z presji ratowania świata ?:P

Gość Veeeeeeee
Niech se żyje moja droga :classic_cool: Tylko niech nie wmawia, że żarcie 10 jajek dziennie jest cool, bo jeszcze jakieś dziecko tego spróbuje, nie mając dostępu do profesjonalnej medycyny i będzie problema :)

ja lubie tostowe opiekane kanapki z majonezem :classic_cool: kaloryczne ale w seksie się spali :P

To jest akurat bardzo proste: jajka (a szczególnie żołtka) zawierają znacczną ilość cholesterolu. Cholesterol (czyli sybstancje lipidowe) jeśli jest w nadmiarze osadza się na ścianach naczyń krwionośnych i jest przyczyną ich stwardnienia i zwężenia światła (czyli miażdżycy). Miażdżyca z kolei może prowadzić do niedokrwienia serca i zawału. I innych powikłań.

Ok, widzę, że temat spożywania jaj wywołał kontrowersję. Kto chce podyskutować ze mną na ten temat, to proszę bardzo. Nie przyjmuję natomiast do wiadomości faktów przedstawianych w latach 80 przez lobby margarynowe, że 2 jajka tygodniowo to graniczne spożycie. Proszę o konkrety. Nie demonizuje się jednego produktu, bo za wieńcówki i zawały odpowiedzialny jest stres, brak ruchu, słodycze, chemia spożywcza i papierosy, a nie cholesterol z jaj. Zresztą żółtko zawiera lecytynę, która neutralizuje cholesterol. Cholesterol jest substancją pierwotną, z której syntezowany jest testosteron. Białka jaj mają najwyższą biodostępność, około 95% wchłanialności. Żółtko to bomba witaminowo-mineralna. Takiej ilości składników odżywczych nie znajdziemy w żadnym innym produkcie. Kto ma coś do dodania w temacie?

Stary Satyr, wystarczy do porannej jajecznicy zjadać garść orzechów włoskich i warzywa. Orzechy obniżą cholesterol, a warzywa wprowadzą równowagę kwasowo-zasadową. Ja przy tej ilości jaj nie mam podwyższonego cholesterolu i mam się dobrze :-)