Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Moją kobietę nie podnieca bezrobotny mężcyzna, którym jestem od wielu miesięcy.

Polecane posty

faszerowane nie wiem - jadłam pare razy dobre były , ale czym ? nie pamiętam proszę tylko nie o jajkach i słoikach bo właśnie obiad zjadłam :( Andro - częstuje się - ostatnio pokochałam szpinak byle dobrze posiekany :)

Podsunęłyście mi do głowy temat na ciekawy projekt fotograficzny: seria zdjęć damskich ust wysysających ogórki kiszone. Tylko ujęcia ust brody i nosa (z profila albo 3/4) i dłonie trzymające ogórki. Może udałoby się namówić jakiego producenta warzyw na sponsorowanie akcji "kochajcie polskie ogórki".

Nie, raczej preferuje idealne dopasowanie. Ogórek musi wielkością spasowac do patelni, za mały się zgubi, za duzy bedzie wystawał, a jak sie takiego próbuje wpychac na siłę, to sie jeszcze patelnie uszkodzi, a szkoda takiej fajnej patelni :)

No ja wcale z tematu kulinarnego nie schodze, pytam, czy wystapi kiszony czy korniszon :)

Gdyby tytuł topiku brzmiał do podniebienia przez bzykanie, to byłaby inksza inkszość. Cały czas jestem w kuchni, nie w sypialni ;)

Hm. Może faktycznie raczej pójść na zróżnicowanie ogórków: korniszon, prosty szklarniowy głęboko wsadzony, miękki kiszony wysysany, gruntowy chropowaty otulany językiem, słodki konserwowy zaciskany zębami i na koniec kabaczek.

To ja moge wystapic w sesji ze słodkim z zębami, jesli Ci matryca w aparacie nie strzeli ;)

Zaczynam posądzać siebie o masochizm. Żeby siedzieć na temacie o wielkim żarciu na głodzie będąc 😭

WZ, jesli bardzo jesteś nienasycona, to wrzuc sobie twardego ogórka, albo ciepłą kiełbaskę, do tego jajeczka na miekko...