Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Moją kobietę nie podnieca bezrobotny mężcyzna, którym jestem od wielu miesięcy.

Polecane posty

Nena, a co takiego dyskretnego wysylasz? Zupe, czy może pieroga :D Juz wiem, pewnie piersi ;) Od razu mówie, że nie jestem złosliwa, ale mam dzis strasznie seksualne podejście do jedzenia :)

Nena, a tak przy okazji, czy mogłabym u Ciebie zamówić fotkę jakichś ładnie przyrządzonych piersi bez praw autorskich? Jak mnie ktos bedzie nagabywał o cycki, to wysle Twoje dzieło :D

Nie :D...ja wysylam, autentycznie jedzenie...w koncu z Androgenem zlapalismy wspolny jezyk :)...Mnie tez interesuje jego gotowanie, bo widac, ze duzo wie o zdrowym odzywianiu.

Jedna 24 latka odważyła się pokazać wielgachne piersi.Jaki apetyt dostałem do...................jedzenia i trwa tak po dziś dzień:PWyśmienite,najzdrowsze mleczko z cycusia mniaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm🌻

Gość zenujaca jestes kobietooo
ales ty glupia fox lady :(

Foxy...zamowie cos specjalnie dla Ciebie u mojego osobistego kucharza ;)

Nena, wiem, że autentyczne jedzenie, ale mnie dzis sie strasznie kosmaci w głowie, pewnie z glodu :)

Haha Foxy na to, to nic nie poradze ;)...Ja jestem dobrze karmiona, a meza ''glodnego'' nigdy z domu nie wypuszczam :D

ej a co myślicie o podniesieniu tematu aga, arab, dzidziuś?:classic_cool: hehe dobra żartowałam, głodna jestem:( andro genie co dziś gotowałeś?

o kurcze ale smacznie wygląda:( raczej nie zazdroszczę ludziom niczego ale z gotowaniem, to twoja kobieta trafiła na właściwego faceta:)

a co duchu, chcesz zasilić swój foto album kolejnymi zdjęciami kafeterianek? Janusz ja mogłabym być Twoją wnuczką wiec proszę cię:(

Andro genie - tak pisze do mnie tylko jedna osoba. Masz tu inny nick? :-) Moja kobieta nie dostaje tego co wy...;) Nie wiesz czego zazdroscisz..;)

no tak;( ale gdybym się teraz na niego zalogowała to przecież ludzie dostaliby torsji na widok arnolda znowu:( podszyw użył dziś chyba wszystkich możliwych kombinacji mojego nicka :classic_cool: no niech się dzieciak bawi ale z umiarem:( co nie?

No właśnie. Wolę Cię zdecydowanie pod tym nickiem, bo nie muszę filtrować wszystkich podszywów i mam szydere pewniejsza z ciebie ..:-)

Gość stoi miiiii
same pysznosci... bardzo glodna?

Gość stoi miiiii
jak nie dasz mi posmakowac to daj chociaz polizac... ok

Gość androgej
ja pierrtole stanął mi.

Gość androgej
ja piertole jeszcze bardziej mi stanął