Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kendo

Żadna dziewczyna mnie nie chce. Prosze o rady.

Polecane posty

Gość Kendo

Od razu zacznę od tego że tak jestem tak zdesperowany że aż napiszę o tym tutaj. A nawet nie tyle zdesperowany co już zmęczony tym wszystkim. Mam 19 lat i do tej pory nie byłem z żadną dziewczyną nie mówiąc o tym aby w ogóle z którąś się całować bardziej niż poprzez cmoknięcia. Od razu powiem że jakimś ciachem za którym szaleją hordy nastolatek nie jestem , ale i też nie jestem brzydki. Przewinęło się sporo dziewczyn, wiele mi mówi że jestem przystojny, nawet tych ładnych, wiele nawet się cały czas kocha, zawsze jakieś tam zaczepiają, w klubach cieszę się jakimś tam skromnym zainteresowaniem. Ale to są dziewczyny po prostu strasznie głupie i brzydkie albo po prostu brzydkie. Nie nie, nie jestem jakiś strasznie wybredny. Po prostu te co się we mnie kochają sa brzydkie. Podobało mi się wiele dziewczyn. Ale ZAWSZE jak tylko któraś mi się spodobała, tolna była przez max kilka dni. ZAWSZE ALE TO ZAWSZE tak było że od razu po tym jak się w którejś zakochałem ta już znalazła sobie chłopaka.... Mówię wam po którymś razie może strzelić człowieka ku***ca i nie mysli się już o tym jak o przypadku.... Owszem była jedna dziewcyzna która po prostu mnie nie chciała ale takie się zdarzają i nawet teraz się cieszę bo w sumie jest brzydka. Inna natomiast utrzymywała ze mną cąłkiem bliski ( bliski jak bliski, najbliższy z tych dotychczasowych) kontakt, spotkalismy sie kilka razy, nawet do czegoś doszło... ale ku**a mać znalazła se akurat wtedy chłopaka PRZEZ INTERNET ! ( nie mówiąc o tym że podobała mi się już od dłuższego czasu ale kilka dni po tym jak ją zobacyzłem miała już następnego i musiałem czekać) Raz też kochała się we mnie całkiem ładna dziewczyna no ale to byłą podstawówka i wtedy jak tylko o tym się dowiedziałem to mi zbrzydła więc to chyba się nie liczy. Ogólnie rzecz biorąc z wyglądem chyba ni ejest tak źle, zawsze staram się być uprzejmy, zachowywać się jak gentleman, na spotkaniach na które ja zapraszam, stawiam wszystko ( wiem wiem że nie można przekupić, po prostu uważam to za okazanie szacunku, dobrego zachowania) Nie wiem co ja mam do cholery poprawić, być chamem ?!?! Tak słyszałem opinie że ci niedobrzy mają wiele lasek. Ale takie dziewczyny to zazwyczaj tępe młoty. Trzeba zachować jakąs równowagę nie być za nudnym gentlemanem ale i nie sku***lem ale mi to tam gó*no daje. Nie wiem ejszcze co mam napisać. najbardziej to mnie ch*j strzela kiedy myślę o tym że wszystko mi ucieka sprzed nosa. Nie zdążę poznac a już jej nie ma. Nie marze nawet już o dziewcicy jak wielu facetów, w moim wieku taka to już chyba mit. Dlaczego wszystko mi ucieka? CO ja mam zrobić, nie wiem nie rozumiem nawet tych sytuacji, to co napisalem wydaje mi sie zbyt chaotyczne żeby w ogóle oddać całość tego co czuję. Rozgoryczenie, porażka nie wiem co jeszzce. Jak to jest że jeden se posiedzi na fb pozaczepia i juz ma dziewczyne a drugi choć by nie wiadomo co robił i tak nic nie osiągnie. Nie głupi też nie jestem. Dobre studia, mam wiele zainteresowań. Nie wiem czy nie popełniłem tam błędów czy to jest spójne czy nie, nie mam nawet komu tego powiedzieć dlatego musiałem to gdzieś wylać.

Gość *********ZOŁZA NADZWYCZAJNA***
:) ciapa jestes co wynika z tekstu(za długiego- czyli tez gaduła) i nadużywasz wyrażenia- STRASZNIE, STRASZNY, SZTRASZNE

Gość rajder
Będziesz Prawikiem z kafe. Niedlugo

Gość Drud37
Będziesz jednym z nas. Ja mam 37 lat i prawikiem jestem

Gość prawiki są tutej
Zasilisz grono prawiczków z kafełe. Witamy na pokładzie.

Gość opóśc to miejsce czym
predzej ogłupia niweczy w proch zycie to forum przebywac tu mozna tylko wtedy jak masz real jak go nie masz wiej gdzie pierz rosnie

Spoko jestes jeszcze mlody skoro mowisz ze brzydki nie jestes to masz szanse na dziewczyne mysle ze poprostu gadki nie masz i tyle i dlatego ci nie idzie

Gość 8ki97ju6
Temat "żadna dziewczyna mnie nie chce", a za chwilę piszesz, jak to wszystkie olewasz, bo są za brzydkie. Nie potępiam tego, ale zastanów się nad sobą, bo sobie przeczysz. :O Masz duże wymagania, to pogódź się z faktem, że nie znajdziesz tak łatwo ideału.

Gość Kendo
HEHEHEHE i CO PODBUDOWALIŚCIE SIĘ !!! je***e prawiczki myślały że kolejny przylazł do ich grona HAHHAHAHAHAHA święta były to wy tez musicie się dowartościować !!! Niestety sorry tylko wy tu jesteście nieudacznikami życiowymi !!!!! Te je***e platfusy caly internet juz zalejly wszedzie tylko siedzicie i czekacie na jakąs panienke !!!

Gość gdgf
Boże, jaki idiota z tego autora! :D to Ty jesteś skończonym chamem i gnojem, w ten sposób wyrazając sie o dziewczynach, bez szacunku, że brzydkie itp. ! Pokaż swoją morde pięknisiu pewnie jest szpetna jak dupa psa

Gość Drud37
I po po ciulu ta historyjka Kutasie mały

Gość prawiki są tutej
No pewnie że jesteśmy nieudacznikami, na czele z tobą. Ich tu nie było w wieku 19 lat a ty tak. i kto tu jest gównem?

Gość gość
Chyba raczej jesteś przystojny skoro jednak jakieś dziewczyny się tobą interesują. To średniaki i brzydcy którzy stanowią jakies 90% muszą sami zabiegać

Gość leszekkk
Jeżeli jesteś nieśmiały, dobrym sposobem na przełamanie lodów jest założenie konta na czymś w rodzaju http://snapczat.pl . Można poznać fajnych ludzi i przy okazji nauczyć się rozmawiać z płcią przeciwną :)

Gość gość
Proste. Myj się.

Gość gość
dlaczego zadna dziewczyna cie nie chce , niechca cie bo sam przeciez na nie mowisz ze sa brzydkie a piekna lala taka ze mozna wez na slup gdy ja zobaczysz na ulicy to jest zajeta a no tam gdzie piekna lala tam sie dwoch albo pieciu stara i szanse maleja, ale ty jestes nie dojrzaly, bo kazda oceniasz na najnizszej polce, no spojrz na siebie, na swoj charakter duzo gadasz i bezsensu marudzisz, laski nie lubia gadul, marud.

Gość gość
Kto wybrzydza, ten nie ****** Widocznie jesteś pedałem, skoro masz takie wymagania będąc prawiczkiem.

Gość gość
Widocznie jesteś pedałem, skoro masz takie wymagania będąc prawiczkiem. x No tak bo będąc prawiczkiem nie można niczego wymagać :P

Gość gość
Ogarnij te brzydkie, otrzaskaj sie potem bierz sie za wyższy pułap panienek. I ogarnij sie ciapo

Gość gość
Włacz sobie Dżem i zyj marzeniami tam masz wszystko

Gość gość
Nie wiem jakim trzeba być zdesperowanym ZEREM żeby w wieku 19 lat płakać że się nie ma dziewczyny. Dzieciuch myśli że jak któraś ładna się w nim zakocha to będzie taaaki szczęśliwy. Zakompleksiony, ciekawe co z nim teraz.

Gość gość
Phi 19 lat? W tym wieku to dość częste że nie można nic wyrwać. Laski wolą starszych. Pewnie teraz to autor jest tym co podbiera laski nastoletnim szczylom bez kasy i doświadczenia z kobietami, albo sam jest podrywany przez zdesperowane rówieśniczki

Gość gość
Ja mam 27 i żadna mnie niechce, to jest przypał