Gość lorilaj Napisano Lipiec 31, 2013 Nie pisałam przez te wszystkie dni, bo tak właściwie nie było o czym. Mam zastój na 54 kg i waga nie chce ruszyć w dół :( ale nie zamierzam się poddawać. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2013 nie za duzo tych jajek? lepsza chyba kopenhaska , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Suza25 Napisano Sierpień 6, 2013 Dieta norweska jest super! Robiłam ją w kwietniu i schudłam 11 kg:) sama nie mogłam w to uwierzyć, ale jestem bardzo szczęśliwa! po zakończeniu diety nie przytyłam nic, a nawet dalej powolutku chudłam. Teraz chcę ją znowu powtórzyć, potrzebuję zrzucić jeszcze kilka kg;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2013 czy do jajek można używać majonezu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Suza15 Napisano Sierpień 9, 2013 Do jajek nie można używać majonezu... majonez ma dużo kalorii, w ogóle w tej diecie żadnych sosów nie można używać ani przypraw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2013 a czy można używać przyprawy do kurczaka z prymatu ? a wiecie może co można stosować do jajek tak do smaku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAŚKA TO TYLKO 14 DNI Napisano Sierpień 24, 2013 witam wszystkie dziewczyny, jakieś chętne na rozpoczęcie diety norweskiej od 26.08 /?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAŚKA TO TYLKO 14 DNI Napisano Sierpień 26, 2013 dziś 1 dzień. wzrost 160 cm waga 75 kg napisze efekty po 14 dniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anetka89 Napisano Wrzesień 3, 2013 Kaśka jak ci idzie? Dzis mój pierwszy dzień, zaraz zabieram się za gotowanie jajek. mam nadzieję, że wytrwam. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość houhou Napisano Styczeń 8, 2014 Witam! Mam 19 lat i nie wiem ile ważę, ale sądzę, że za dużo xd Dzisiaj jest mój czwarty dzień, tzn że zaczęłam piątego, co za zbieg okoliczności! Dopiero znalazłam ten topik więc pewnie będę tu zaglądać :) Podjęłam się tej diety ponieważ chcę schudnąć a ta dieta to jak strzał w dziesiątkę. Lubię jajka... a szpinak i grapefruity wprost kocham. w tej diecie nie ma niczego czego nie lubię jeść więc nie powiem, że jest jakoś niesamowicie trudno. Ciężko mi się tylko rozstać ze słodyczami, bo nie da się ukryć: kiedy widzę kogoś jak wcina ciastka czy batoniki to budzą się we mnie pierwotne instynkty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Isabelll2222 Napisano Grudzień 12, 2016 Witajcie, wystartowałam dzis z dieta. Dam znać w niedziele ile schudłam po tygodniu i czy dam radę kontunuować dalej ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach