Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniolek93

Dieta norweska od 5 .01.2013 kto ze mna??

Polecane posty

Gość IRKA1934
JA SIE DOŁACZAM,TYLKO ŻE OD WCZORAJ CIĄGNĘ:)

Gość descarada86-2013
cześć dziewuchy :) Jak tam? Ja dzisiaj rano ważyłam 68. 12 dzień dzisiaj - zeszło mi 3 kilo. Z tego względu, że zaraz tę dietę kończę zastanawiam się co dalej? Myślałam, żeby miesiąc pojechać na diecie 1000kcal - jest urozmaicona, można jeść wszystko tylko trzeba 1h dziennie ćwiczyć), 4 posiłki dziennie, i później jeszcze raz zrobić sobie norweską. Co o tym sądzicie? Witam również nowe dietowiczki :) Życzę powodzenia i wytrwałości, bo przy norweskiej to niezbędne ;P

a co za problem zebys kolejne 2 tygonie ciagnela norweska, przeciez ona nie jest taka straszna, chyba ze juz ci sie znudzilo

dieta powiina trwac 14 dni i raczej wydaje mi sie ze nie wskazane jest zeby ciagnac dalej trzeba zrobic sobie przerwe

hej dziewczęta , i witam nowych uczestników :) dziś zaczynam drugi tydzień diety :) do tej pory ubyło 4 kg :) jestem zadowolona bo na weekendzie tak jak już mówiłam byłam na uczelni i ciezko było , ponieważ przerwy spędzam w bufecie :/ w sobotę zjadłam kurczaka z grila i surówkę i kilka frytek :/ pokusa była większa :P A co do ćwiczeń to moge powiedzieć koleżanką że chodze na siłownie od kilku miesięcy i jak już wpadłam w ten rytm to mogłam ćwiczyć po 2 godz ale teraz z wielką ledwością wytrzymuję 45 min kondycja jest straszna. a tej jajka to mi podchodzą do gardła dziś jest ich za dużo - stanowczo . Pozdrawiam

Gość IRKA1934
CZEŚĆ DZIEWCZYNY JA DZISIAJ 3DZIEŃ DIETY,SPADŁO MI 1KG I 200GR,FAJNA TA DIETA,JA JESTEM ZADOWOLONA,I NIE JESTEM GŁODNA,NAPRAWDE,CHOCIAŻ TYCH JAJ JEST STRASZNIE DUŻO,NA KOPENHADZE BYŁO DUŻO A TU JEST BAAARDZO DUŻO,ALE SĄ SYCĄCE,NIE WIEM CZY MOŻNA TAK ALE JA SOBIE NA DZISIAJ UGOTOWAŁAM TAK NA PÓŁ TWARDO I LEPIEJ SMAKUJĄ,NIE SĄ TAKIE SUCHE:)

Gość paulina jest ok
dziewczyny jestem 4 dzień na diecie jest ok! 1kg mniej, ale czuje ze biodarch mam mniej, i na buzi bardzo mi spadło kosci policzkowe widać :) takze trzymajcie sie. dzis jedno jakeczko zjadłam i szklanke soki, najgorzej ze czuje ze grypa mnie bierze:(

do paulina jest ok: przy grypie w tym przypadku to polecem aspiryne, ktora dziala przeciwzapalnie, ja tez juz kolejny dzien na diecie,ale ja sie nie waze, jakos to dla mnie nie jest tak bardzo istotne, bo moim celem jest wcisnac sie w ciuchy sprzed 2 lat czy nawet 3 lat lat. Kochane norwezki, jak to mowi trenerka calej polski EWA CHODAKOWSKA: "waga to istne zlo", cos w tym jest bo ona w pierszych dniach pokazuje spadek wody w organizmie a nie tluszczu, dopiero jak zmienszy sie nam brzuszek i bioderka to wtedy mozemy skakac do gory, a tak to nie ma co sie tak bardzo podniecac :)

do paulina jest ok: przy grypie w tym przypadku to polecem aspiryne, ktora dziala przeciwzapalnie, ja tez juz kolejny dzien na diecie,ale ja sie nie waze, jakos to dla mnie nie jest tak bardzo istotne, bo moim celem jest wcisnac sie w ciuchy sprzed 2 lat czy nawet 3 lat lat. Kochane norwezki, jak to mowi trenerka calej polski EWA CHODAKOWSKA: "waga to istne zlo", cos w tym jest bo ona w pierszych dniach pokazuje spadek wody w organizmie a nie tluszczu, dopiero jak zmienszy sie nam brzuszek i bioderka to wtedy mozemy skakac do gory, a tak to nie ma co sie tak bardzo podniecac :)

Hej wszystkim :):) Właśnie postanowiłam się do Was dołączyć !! Dużo o tej diecie czytałam i wydaje mi się w miarę rozsądna.... Stosowałam różne diety i wielkie NIC. Startuje z wagi 71,5 przy wzroście 168 :) masakraaaaa hahaha jeszcze w życiu tyle nie ważyłam !! nawet miałam problem z napisaniem tej 7 z przodu :) Życzę wszystkim wytrwałości !! Na bieżąco będę pisać ile schudłam . Powodzenia.

Gość IRKA1934
HEJ KOBIETKI U MNIE DZISIAJ WAGA TA SAMA CO WCZORAJ,CHYBA ORGANIZM SIE BRONI I MAGAZYNUJE ZAPASY,HIHI SZKODA BO MÓGŁBY POBIERAĆ Z TYCH BALKONÓW CO MI POROSŁY,NO CÓŻ...DZISIAJ MAM SAŁATKE WARZYWNĄ NA ŚNIADANIE, POWIEDZCIE MI JAK TO SIE JE BO NIE MOGE ROZSZYFROWAĆ,CZY JEMY DWA ŚNIADANIA TAKIE JAK NAPISANE W ROZPISCE NA DANY DZIEŃ,CZY NA PIERWSZE ŚNIADANIE TE JAJKA I GREJFRUT I PÓŹNIEJ ŚNIADANIE Z ROZPISKI??

Gość descarada86-2013
hej dietowiczki! Witam również nowe dziewczyny! U mnie dzisiaj ostatni dzień :) i wiecie co? dopiero w drugim tygodniu zaczęłam czuć, że schodzi mi tłuszcz!! A najważniejsze - spadło mi z brzuszka :) z resztą nie oszukujmy się - w dwa tygodnie - bez żadnego wysiłku, bo ja akurat nie ćwiczyłam schudnąć prawie 4 kg to jest dużo! Tak więc czuję, że moja przemiana materii przyspieszyła. Przechodzę jutro na dietę 1000kcal i postaram się nie zepsuć obecnych rezultatów. Na pewno będę jadła regularnie 4 posiłki :) a za miesiąc replay z norweskiej :) Dziękuję Wam za wsparcie, bo wiedząc, że nie byłam sama przy tym odchudzaniu dawało mi siłę napędową! Oczywiście cały czas będę tutaj zaglądać, bo i Wam kibicuję z całego serca! Damy radę dziewczyny :)

Gość descarada86-2013
Irka - zasada jest prosta - na śniadanie jeszcze ciągle to samo 1-2 jajka, grejfrut i kawa lub herbata (w pierwszy dzień obu tygodni diety jeszcze 3 jajka). następnie masz drugie śniadanko (nie mów że nie jadasz drugich śniadań!!!!!!! To ardzo ważne zwłaszcza gdy chodzi się do pracy) A następnie masz obiad. Ot cała filozofia. Jednakże ja spotkałam się również z określeniami przy tej diecie - śniadanie, oiad, kolacja ale myślę, że to chyba nie ma większego znaczenia jak się posiłki nazywają. W każdym razie - jesz 3 posiłki dziennie!

Gość IRKA1934
dzięki descarada ja właśnie źle jadłam,bo jadłam oczywiście dwa śniadania tylko ,ze dwa razy to co było napisane w jadłospisie i później około 17 obiad.źle zrozumiałam ,ale teraz już wiem o co chodzi ,dzięki wielkie,dzisiaj będe miała troche jeszcze pomieszane bo mam sałatke tylko warzywną i pół porcji zjadłam już na pierwsze śniadanko,ale nic to:) też mi sie wydaje że brzuszek jest bardziej płaski,ale gdzieś tak z zasady sie waże często...

Gość Berniak
Hej ja od jutra zamierzam przejsc na diete norweska :) moj wzrost to 163 cm, a co do wagi to powiem szczerze ze niewiem :P jutro rano pojde sie zwazyc do sasiadki bo nawet wagi nie posiadam, musze zrzucic kilka kilogramow po ciazy...

Berniak...bardzo dobrze ze nie masz wagi, bo tylko bedziesz sie denerwowac, dlaczego waga malo spada albo co robisz zle...czekaj spokojnie, ale dobrze mowisz, zawaz sie i zobacz jaka masz wage startowa i to ci wystarczy. Dzis kolejny dzien, czawrteczek. Widze ze jadlospisie brak jest dzis mieska, ale wytrzyamamy :) Moj dziejszy sukce...weszlam w spodnie sprzed 2 lat......czekam spokojnie dalej efektow. A jak u was dziewczynki?

Gość IRKA1934
HEJ DZIEWCZYNY JA PO 4DNIACH DIETY 1400MNIEJ,NIE JEST TO JAKIŚ SUPER WYNIK ALE CIESZĘ SIE,WAŻE 62,8,MYSLE ŻE TA DIETA MI POZWOLI MIEĆ 5Z PRZODU:) JAK MI SIE UDA TO W SUMIE BĘDZIE 15KG MNIEJ:)

Gość Berniak
No ja dzisiaj pierwszy dzien, zaczelam z waga startowa 70 kg :( oby mi to cos pomoglo... :P sniadanie zjedzone, czekam na drugiee... :D najgorsze jest to ze nie przepadam za woda... w ciazy pilam ja ale pozniej mnie odrzucilo... fuj no ale sie przemecze, musze:)

Nooooo więc po pierwszym dniu 1,6 w dół :) 69,9 :P Zobaczymy co przyniesie jutro...... Dodatkowo kupiłam sobie czerwoną herbatkę z grejpfrutem.

Drugi dzień..... Dzisiaj tylko 0,6 , ale to i tak dobry wynik :) w sumie to już 2,2 : ) i jedziemy dalej :)

Gość Berniak
ja po dwoch dniach 1,7 kg mniej. :)

Gość Berniak
descarada86-2013 ze tak zapytam gdzie wyczytalas ze na kazde sniadanie ( to pierwsze oczywiscie) do jajek dochodzi grejfrut??? bo ja nigdzie czegos takiego nie zauwazylam, no i TYLKO raz jada sie trzy jajka przy ROZPOCZECIU diety, a nie w kazdego pierwszego dnia tyodnia.

uuuuuuuuuuu dziewczynki a co tak cichutko na forum? wszystkie juz odchudzone i cieniutkie? co tam u was? jak dietka?

Gość descarada86-2013
tak w ogole to chciałabym polecić na celulit (o ile w ogóle taki macie) endomasaż!! Świetna sprawa!! Efekt niepożądany - pozostawia siniaki

A ja zaczynam dzisiaj :) waga startowa 65 kg :) a docelowa to po prostu zobaczymy ile schudne na tej diecie :)

Gość gulaa
O super, że ktoś zaczął w tym samym dniu co ja :) moja waga startowa 67,7 przy 163 cm wzrostu. Na razie dopiero miałam śniadanie, ale zaraz zabieram się za 2 śniadanie chociaż w ogóle nie jestem głodna ;/ 3mam kciuki za Ciebie

Ja staram się jeść co 4 godzinki te posiłki, ale oczywiście tak, żeby przed 18 zjeść obiadek i potem już nic :) a dzisiaj wołowinka mniam :D Mam nadzieję, że mi wyjdzie dobra hehe :)