Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniolek93

Dieta norweska od 5 .01.2013 kto ze mna??

Polecane posty

w tesco..w kazdym mrkecie jest... anioleczku jemy selera bo to nasz zapychacz, ma duzo wody i blonnika, i jest wazny w tej diecie

Gość descarada86-2013
u mnie w realu nie było, a szukałam bardzo dokładnie. Seler jest bardzo ważny w tej diecie właśnie. Ale jak widać aniołek daje rade i bez niego :P

heheh bo ja jestem jakas inna hihi nigdy nie trzymam sie diety a i tak chudne :) ale jutro na spadek nie licze

anioleczku, przymierz ciuchy, odrazu poprawisz sobie chumorek :)

Gość descarada86-2013
masi dobrze mowi ;) grejfrucik dla niej ;)

no wlasnie..... nie wiem jak wy norwezki, ale ja po tym grejfruciku to tak lece na kibelek ze hej, ale to dobrze :)

no ja wczoraj wcisnelam sie w spodnie w kotre nie moglam wejsc ale tak ledwo ledwno sie zapielam i mam jeszcze jedne w ktore nie wchodze ja mam manie kupywania za malych ciuchow hihi a co do latania na kibelek po greipfrucie to czasem latam czasem nie :) dzis na wadze tyle samo co wcoraj db ze nie poszla w gore po tym moim obiedzie

Gość IRKA1934
HEJ DZIEWCZYNY JA TEŻ CHCE SCHUDNĄĆ,MOGE SIĘ PRZYŁĄCZYĆ DO WAS?

Gość IRKA1934
MAM 165CM I WAGA 64KG,SCHUDŁAM JUŻ 11 KG I CHCE JESZCZE OKOŁO 5 SIE POZBYĆ I NATKNĘŁAM SIE NA DIETE NORWESKĄ I POSTANOWIŁAM JEJ SPRÓBOWAĆ

Gość IRKA1934
CZYTAM WATEK I PISZECIE ŻE JECIE 3RAZY DZIENNIE A W MENU JEST PODANE 2 POSIŁKI MOŻE KTOŚ MI PODAĆ DOKŁADNY JADŁOSPIS PIERWSZEGO DNIA/JA OD JUTRA BYM CHCIAŁA ZACZĄĆ

Gość lansbv
bo snaidanie je sie to samo za wyjatkiem 1 dnia jest wiecej jajek pisz eto na samym poczatku opisu diety na 1 stronie

Gość rybka30
witam was ja już po pierwszym dniu uffff nie dałam się pokusom i przetrwałam a dzisiaj już prawie po śniadanku:-) jedzenia dużo i można się najeść aż się obawiam czy aby nie za dużo i czy pozwoli mi to zrzucić chociaż z 5 kg przez te 2 tyg..... kurde jak nic nie poleci to załamka totalna będzie bo co mi zostaje jabłko i marchewka???? lub męczenie się na dukanie przez kolejny rok..... normalnie ześwirować można ehh... najgorsze jest to że ja mogę się spokojnie obejść bez pieczywa (nie jadałam już 8 mcy) na kopenhaskiej oduczyłam się picia kawy z mlekiem której potrafiłam dziennie wypić i z 5 a teraz 1-3 max same:-)))) i nawet nie ciągnie mnie ani do tej kawy z mlekiem ani do owoców ale słodycze to niestety moje przekleństwo jest:-(.... no nic nie marudzę mam cel i postanowiłam te 2 tyg wytrwać a z jakim skutkiem to się okaże na sam koniec jak wejdę na wagę:-))

Gość lansbv
ja tam wole kopenhaska

Gość lansbv
bo tu za duzo jajek

Gość IRKA1934
JA TEŻ KIEDYŚ BYŁAM NA KOPENHADZE,SCHUD.ŁAM TYLKO 4KG,A OSTATNIO NA OWOCOWO WARZYWNEJ W TYDZIEŃ 3,5KG

Gość descarada86-2013
ćwiczycie podczas diety norweskiej?

Gość Karolla89
Hej wszystkim, mi zostały już tylko 3 dni i od samego początku 5 kilo poszło niby ok ale liczyłam na większy spadek :P

Gość Natalia97
Witam.Mam 16 lat i ważę 67 kg.Wzrost 167 cm. Chciała bym schudnąć około 6-7 kg.Mam parę pytań co do tej diety.1.Czy nie skoczył wam do góry cholesterol po tych jajkach ? 2.Ćwiczycie do tej diety ? (Jeżeli tak to ile godzin dziennie)3.Czy można przy tej diecie jeść inne owoce ? 4.Czy można jeść zwykły chleb ?

Gość descarada86-2013
cześć Natalia, postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania: 1. Grejfruty mają na celu utrzymanie cholesterolu na stałym poziomie toteż u większośći osób nie stwierdzono podwyższenia cholesterolu 2. Ja na tej diecie nie ćwiczę. Aniołek z tego co mi odpisał to również nie ćwiczy 3. Owoce to fruktoza - a więc cukier (węglowodany), kóre w tej diecie się ogranicza 4. Nie wyczytałam nic na temat tego, żeby nie jeść zwykłego chleba, ale zdrowy rozsądek podpowiada żeby był to chleb żytni. Karola: ciesz się z tego co masz, bo mi zostały 4 dni do końca i spadły tylko 2kilogramy, co z resztą i tak nie jestem pewna czy to aby na pewno 2 czy nie mniej.

witam sobotnio-snieznie moje kochane norwezki dzis sobota, piekny dzionek ninol, zrobilam sobie wolowinke na przyszly tydzien, kupilam reszte potrzebnych produktow tak wiec jestem przygotowan na kolejny tydzien, wracajac do cwiczen..troszke trzeba pocwiczyc bo przy szybkiej utracie wagi, a nawet samej wody skora ulega w perwszej kolejnosci rozciagnieciu dalej skurczeniu. Jak jestescie mlodziutkie i wasza skora ma duzo kolagenu to mozecie lezyc do gory brzuchem, ale poco skazywac nasze miesnie na wegetacje, musimy je wzmacniac.....troszke rowerka, troche zumby, skakanki, tanca....cos trzeba robic, nie mozemy sie tak leniwic. Ja dzis zaliczylam 1,5 godziny tbc, 2 godziny lepienia balwana z corka (super sprawa), 4 prania i godzina prasowania i sprzatanie, caly czas cos, dupki do gory kochane norwezki :)

Gość weac
Aniołek która to już twoja dieta tylko szkoda że żadnej nie doprowadzasz do końca:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Natalia97
Dziękuję bardzo za pomoc.A więc zaczynam od poniedziałku.Puls ćwiczenia (jestem w szkole sportowej)

weac a tu cie zdziwie bo potrafie utrzymac diete do konca bylam na dukanie rok temu i dalam rade 2 lata temu bylam na warzywnej i tez dalam rade .... a na tej tez mi db idzie po 8 dniach 4,5 kg mniej nowa dziewczyne natalie witam mamy taki sam wzrost i podobna wage ja obecnie mam 65,8

Gość descarada86-2013
Natalia tylko uważaj proszę z tymi ćwiczeniami, bo tak na prawdę w diecie norweskiej dostarczasz organizmowi bardzo mało kalorii. Ćwiczenia nie mogą być forsowne, na pewno odpuść sobie ćwiczenia kardio!! Jesteś młodziutka i jeszcze dojrzewasz, więc potrzebujesz więcej składników odżywczych niż np ja. Dzisiaj stanęłam na wadze - jestem po śniadaniu 10 dzień diety i waga wskazała -2,5kg zaledwie.

Gość Natalia97
Wiem.Wiem.Dziękuję za troskę.:)

Gość IRKA1934
CZEŚĆ DZIEWCZYNY,JA DZISIAJ DRUGI DZIEŃ DIETY,WCZORAJ WYTRWAŁAM I DZIŚ 500GRAM MNIEJ BYŁO 64,2 A JEST 63,7.SIEDZE W PRACY I JESTEM PO ŚNIADANIU,W DOMU BĘDE OKOŁO 17 TO ZJEM OBIAD I MAM NADZIEJE DAĆ RADE POZDRAWIAM WAS

Witam norwezki, mam nadzieje ze pozytywne nastawienie, macie jaja w torebeczce na caly dzien, grejfrucik pod paszka na obiadek i pyszna suroweczka na zagryske. Milego dnia chudzielce, pamietajcie o wodzieeeeeeeeee :)

Witajcie :) właśnie dzisiaj zaczęłam, narazie nie jest źle, popijam sobie mineralną , pewnie najgorsze przede mną wieczorem, nigdy nie chodzę spać bez kolacji :( ale motywacja jest duża, więc dam radę,KTO SIĘ PRZYŁĄCZY?