Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiskiIiiii

Mam 173 cm wzrostu . Przegrałem życie .

Polecane posty

Buhahaha chcesz to moge cie tak załatwić , ze do konca zycia mamusia bd cie odwiedzać w celi haha chcesz sie przekonać kompletny no life bez zycia osobistego czekam nie ma sprawy bardzo chetnie :) nie ma to jak odgrazac sie przez net co kurwa maly trollu ale ja czekam na ciebie czekam na cokolwiek tylko niech cie spotkam podaj adres dawaj na ustawke taki mocny jestes pokaz ze jestes facet

Ja to może nic nie zrobie ale moj wujek ma takie kontakty ze ci moze tak obrzydzic zycie gimbusquu ze nie spotakasz juz mamusi :) Nie groze a informuje , poza tym widać że jesteś zakomplexiony i wylewasz swoje komplexy w moja strone lecz na mnie to nie działaa brzydaluu bez szkoły sredniej :) Namierzymy cie przez ip zobaczymy kim jesteś :D:D

Gość ona jest pedofilką
Nastolatek - NastoIatek letni - Ietni ja nie łapie to jest to samo

I zmien nick na swoj konkretny kreaturo podrabiajaca czyjes nicki bo rzygam na cb bu ha ha nie umiesz swojego wymyslic to sie podszywasz bo nie masz kolegów i jesteś sam z mamusią hoho :):) wspoolczuje

Nastolatek - NastoIatek letni Ietni Ja to może nic nie zrobie ale moj wujek ma takie kontakty ze ci moze tak obrzydzic zycie gimbusquu ze nie spotakasz juz mamusi nie no spoko niech i bede gimbusem nawet leiej co nie ten sam wiek w koncu. podaj adres ja podjade skoro masz jakis problem

Gość ona jest pedofilką
ta co była pod nikiem kochana.ania to ona czy on ? ten/ta co się podszywa pod prawdziwego nastolatka

Gość fajnie się was czyta
wpadne na waszą ustawkę :D

nie podszywa sie bo ma drukowane i zamiast l ja widze roznice

Gość śmigła
co ma wzrost do życia. mój ojciec ma 165 mój brat 172 i został majorem. moja koleżanka ma ok 150 i jest matką 6 dzieci o wiele od niej wyższych mąż jej ma 175cm.

masz dwa male l a on w jednym male l a w letni ma drukowane i I

Gość podszyw dżentelmen
nastolatek16letni nastolatek16letnI No jak to nie wychodzi forume ?

nie nie ten chlopiec mysli ze nas dopuszcza przed sad, chcialbym ale ja moge jego problem zalatwic w inny sposob, po mesku co ty na to nastolatek w nicku mialem I zamiast l wiec na nasze nie szczescie w dupie sie spotakmy jezeli jestes facet zalatwimy nasz spor jak mezczyzni

Gość podszyw dżentelmen
forume Mylisz się bo drukowane "I" nie ma kropki nad "i" zwykłym a on ma kropkę

moj nick byl n a s t o l a te k 1 6 I e t n i to jest dla mnie nie istotne ja jestem gotow rozwiazac twoj problem nastolatek

nikt nie zlamal zadnego hasla rownie dobrze ja moglabym sie podszyc pod kogos wiec nie robi sie nickow z l bo podszywy beda pisac drukowane I i

Gość podszyw dżentelmen
aaaaa teraz widze kurwa

to co chcesz ustawke czy bedziesz bez pokrycia sie odgrazal za 16 jest i ja dalem I ale to nie istotne my mamy swoj problem powiedz gdzie chcesz go rozwiacac?

a co nie stać na adwokacika ? pochodzisz z biednej rodziny ? to nie mój problem. Mnie matka uczyła inaczej , a mam bardz bogatych rodziców więc lepiej ogarnij swój język bo ci moge uprzykrzyć zycie :) Jesteś dresem ? Moze byles juz karany dzieciaku ? :)

Gość podszyw dżentelmen
forume Przyznaję jestem ślepy l ma delikatne podwinięcie a jego I nie ma Szacunek za spostrzegawczość :)

" Zadałem pytanie więc odpowiadaj przegrancu zyciowy" masz szanse zadac mi te pytanie w twarz to jak gnoju jestes facet czy pizda z babskiego forum?