Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluska1989654tyt

Nienawidzę go ale...szaleje na jego punkcie

Polecane posty

Gość oluska1989654tyt

Jest bezczelny,żonaty i za każdym razem kiedy go spotykam i staram się omijac szerokim łukiem.On robi wszystko aby mi o sobie przypomniec..i robi to w taki sposób że ciągle o nim myslę.Nie mam siły juz go omijac..działa na mnie jak magnez,chociaż takich jak on moge miec na pęczki i wolnych .

Gość tjtwmd
Mam to samo tyleze ja mam faceta od kilku lat. Kreci mnie strasznie i ciagle do mnie zagaduje. Walcze i go olewam, ale jak widze jego zdjecie na fb to fala goraca przeze mnie przechodzi. Na partnera sid nie nadaje, to taki typowy co zaliczyc chce ale i tak chodzi mi po glowie. Wiem co czujesź

Gość karolina ina
Dlatego na mężów najlepiej wybierać sobie tych "grzecznych" chłopców... Bo ci podrywacze o jakim Ty mówisz- nigdy się nie zmieniają- nawet to że mają zony nie przeszkadza im by flirtować z innymi... co za ludzie :|

Gość torze
No tak! Tu jest jednak przykład, że kobiety też mogą być patentowanymi idiotkami, dla których wygląd i bicepsy się liczą. Na szczęście takie pustogłowia w dużej ilości widnieją tylko na kafe. W realnym życiu jednak rozsądek przeważa