Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona2345;;;;

czasu po rozstaniu z kimś a nowy związek???

Polecane posty

rozstałam się z chłopakiem prawie 10 miesięcy temu, ale do dzisiaj nie mogę się z tym uporac wewnętrznie - wciąż wracam pamięcią do wspólnych chwil i nie moge o nim zapomniec choc sprawił mi dużo bólu i przykrości, a teraz mam szansę na nowy związek - chłopak się stara, ale ja chyba nie jestem jeszcze gotowa by na nowo zaufac komus innemu a najbardziej boje sie tego, że bede go porownywac do byłego a tego by raczej nie chciał zaden facet...ile czasu wam zajął powrót do równowagi po rozstaniu?

a nie chce rozpamietywac przeszłości do konca zycia...bo to raczej nie ma sensu...czy bol po stracie ukochanej osoby mozna wymazac w ogole z serca???

Gość luz bluz itp.
napewno nie zapomnisz bylego ale po czasie bedziesz juz o nim coraz rzadziej myslec

luz bluz->ale minęło już 10 miesięcy, ileż można myslec o czyms co było i więcej nie wróci, a najgorszej bo straciłam go przez własną głupotę...

Gość hmmm powiem Ci tak
Poznasz kogos nowego ktorego polubisz, docenisz, zmienisz obiekt westchnień i zapomnisz o tamtym, tylko sie nie broń za wszelką cenę, bo to nie pomaga powolutku krok po kroczku daj sobie troszkę czasu miałam tak samo !!

Gość gość
po 2 latach stwierdzil ze do niego nie pasuje, byl to dla mnie straszny cios nie spodziewlama sie tego...Nie mogłam sie pozbierac... nie miałam do kogo sie przytulic... nie potrafiłam normalnie funkcjonowac!!Miałam ochote sie zabic i wiecej nie cierpiec!!! Kolezanka interesująca się magią poleciła mi rytualistę (perun72@interia.pl) mówiąc że dzięki niemu odzyskam swoją miłość. Zwróciłam się więc o pomoc. I udało się: ) po uroku miłosnym po kilku tygodniach powrócił.

Po jednym dwa tygodnie, po innym 2 lata. Nie ma reguły.