Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaznadwaaga

co byście mi poradzily? Problem z mezem

Polecane posty

Gość 3000 zloty miesiecznie
04.01.2013] 21:56 [zgłoś do usunięcia]lilith-marlie Wziely se do cwiczen. Facetowi ma prawo sie nie podobac sadelko skoro bral sobie szczupla laseczke. Inna sprawa jak to komunikuje. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx GOWNO A NIE MA PRAWO!!!!!!!!!!!!!! MIAL PRAWO DO TRYSNIECIA W KRZAKI A NIE W AUTORKE CHUJ JEBANY!!!!!!!!!!!!!! TO ONACHODZILA DZIWEC MEISIECY W CIAZY Z JEGO BACHOREM!!!!!!!! TO ONA RODZILA JEGO BACHORA!!!!!! W RYJ BY ODE MNIE DOSTAL I TYLE

kotka klementyna szczerze? po 1 nie ma opcji zeby wyglądać tak jak piszesz jeżeli nie ma się nadwagi. po 2 jak bardzo trzeba było przytyć w ciązy , nie uelastyczniać i nawilżać skóry żeby doprowadzić się do takiego stanu ? (*nawet moje dwie przyjaciółki, które przytyły po 35 i 30 kg w ciązy nie mają wielkich brzuchów z powodu naciągniętej skóry :O🖐️ nie ma cudów 🖐️ A autorka zamiast biadolić ( i nie daj boże podkrecać sie wpisami niektórych z was) lepiej niech bierze się do ćwiczeń. Dzięki nim ona będzie zadowolona- to najważniejsze. A zadowolenie męża będzie tylko skutkiem ubocznym .

3000 zloty miesiecznie Wow, Ciebie to chyba nikt nie kocha. Zawsze myslałam że "bachor" jest wspólny a kobieta łaski mężczyźnie nie robi, ze urodzi dziecko:O

MOGL TRYSNAC W KRZAKI DEBUL OSRANY TO AUTORKA DZIEWIEC MIESIECY W CIAZY BYLA A NIE ON

Gość alicja.1980
JA tez Ci proponuje olac jego tekst,choc wiem ze pewnie Ci przykro.Tez bylam w ciazy,wiadomo kg zostaja na chwile ale uwierz ze niedlugo znikna:)Dbaj o siebie dla swojego dobrego samopoczucia a maz jeszcze przyjdzie jak to sie mowi w łachę i bedzie prosil o twoje wzgledy:)

eNFANT tERRIBLE STUL RYJ WIECEJ NIE MAM TOBIE DO POWIEDZENIA IMBECYLKO

Enfant Terrible a widzisz mozliwe, moja siostra tak miala , cala ciaza poszla w brzuch, nie przytyla nawet kilograma , zero roztepow dbala bardzo o siebie a przed ciaza mial wage idealna , a jednak skora tak rozciagnieta ze jej zostalo urodzila dziecko o wadze 6kg i68cm w 8miesiacu ciazy nawet lekarz sie smial ze brzuch ma jak przy trojaczkach

No taka rola kobiet, ze to im rosna brzuchy, co nie znaczy, ze maja o siebie nie dbac. Kurcze ja tez sobie wzielam chlopa szczuplego, bo mi sie misie nie podobaja, i chce, zeby taki pozostal, a nie roztyl sie od piwska. To dziala w obie strony. Sama jestem w ciazy i moj chlop czasami wola do mnie wielorybie, choc malo i wolno tyje na razie, ale sama dla siebie bede o siebie i dalej w ciazy i po niej dbac. Bo chce sie dobrze w swoim ciele czuc, a nie jeczec, ze sie mexowi nie podobam.

"cala ciaza poszla w brzuch, nie przytyla nawet kilograma " wiesz co , cudów nie ma :O X X lilith-marlie no dokładnie o to chodzi :0 a za tego wieloryba to chyba powinnaś o rozwód go podac :classic_cool:

A jesli bede miec opisana przypadlosc brzuszna, z ktora sobie cwiczeniami nie poradze, to pojde na jakis zabieg. Mamy wszak xxi wiek.

lilith-marlie I tu się zgadzam. Ćwiczenia przede wszystkim dla samej siebie! Aby czuć się lepiej.

a może on nie chce powiedzieć, że dobrze wyglądasz, bo boi się, że lachę wtedy położysz na dbanie o siebie? pewnie tęskni za dawną Tobą i krępuje się powiedzieć to wprost.

Ja pierdziele, z tego calego gadania o cwiczeniach zrobilam sie glodna i nie zasne teraz :-D Oddalam sie w kierunku lodowki drogie panie :-)

Po cesarce chyba z tymi brzuchami jest ciężko. Ja miałam cesarkę,ale jeszcze nie jest najgorzej:) Pomimo stosowania kremów trochę rozstępów jest,no ale cóż trzeba brać to pod uwagę będąc w ciąży:) Mąż autorki był szczery i tyle,chociaż mógł to określić inaczej....:)

owszem, powinien Cię wspierać, ale też jesteś trochę nadwrażliwa....daj sobie czas. on wie, że go potrzebujesz, sam mówi, że jestes dopiero co po...

Gość szaraczek
Enfant dobrze pisze. A laska jak ma zamiar robic teraz problem z odpowiedzi meza to mogla sie w ogole nie pytac. Zapytala dostala szczera odpowiedz, i to przeciez nie obrazliwa. Wiec o co chodzi_

Gość wifigdansk
no az mnie zamurowało,jakby tak chłop powiedział do mnie to chyba by to były jego ostatnie słowa...co prawda ja jestem z tych szczupłych ( w całej ciąży przytyłam ok.5 kg i momentalnie od razu po porodzie brzuszek zrzuciłam,choc w sumie nie było czego zrzucac) ale bede bronić kobiet,ktore mają nadwage bo wiem ze to nie jest z ich winy. ktos napisal ze się zaniedbala-przeciez sama napisala,ze cwiczy i dba o siebie ale to nie ejst takie proste,wiem po moich znajomyck ktorzy latami zmagają się z nadwagą,robią co moga ale skutki sa marne! kurcze,najłatwiej krytykowac,a wszyscy ci ktorzy krytykują to pewnie idealnie szczupłe modelki.ale oczywiscie kafe jest anonimowe i wszystko mozna napisac. autorko nie przejmuj się i faktycznie zastanow się nad tym swoim chłopem,ktos na poczatku fajnie napisał lać w mordę ;) to oczywiscie zart ale mnie nóż się w kieszeni sam otwiera.co za debil z tego twojego meża. owszem-chłop niby mówi prawdę ale przepraszam bardzo-zawsze się nie ejst pieknym i młodym,widac on z tych co tchórzą przy pierwszych kłopotach.

ilith-marlie Nie moge go o rozwod podac, bo na razie wykrecam sie od malzenstwa X X X no to pogodnić w cholerę, bo jak to tak ? wg standardow kafeteryjnych nie uchodzi takie gadanie :P:P

Gość szaraczek
jestem 4 miesiace po porodzie i mam jeszcze 5 dodatkowych kg, a ze jestem niska to sa one troche widoczne. Głownie zlokalizowaly sie na brzuchu. Kilka razy pytalam meza po porodzie, czy mu sie jeszcze podobam, to nigdy nie odpowiedzial ze tak, tylko mowi :"wiesz, jestes dopiero po porodzie - no jestes troche tlusta, ale to normalne". W kazdym razie ja wiem, ze mu sie nie podobam. Przykro mi z tego powodu. Jak sobie poradzic z takim faceem? co myslicie o tej sytuacji ? Laski zlitujcie sie zapytala dostala odpowiedz. I zaraz wkrecila sobie ze sie nie podoba. A czy on powiedzial, ze ona mu sie nie podoba? Nie tylko, ze po porodzie jest tlusta i to jest normalne.

Czyli według niektórych lepiej jakby skłamał,tak? Powiedział prawdę,mógł to zrobić w bardziej delikatny sposób...no ale wyszło jak wyszło. Autorka nie zrzuci tego z dnia na dzień,musi mieć cierpliwość i motywację czego jej życzę.

Gość yukki
laski - cztery miesiące po porodzie! To tylko gwiazdy TV tydzień po porodize wyglądają lepiej niż przed. Mało która wraca do wyjściowe wagi natychmiast. Ja karmiąc piersią schudłam po pół roku. Gimnastyka? Przy tak małym dziecku autorka na nos pewnie pada z niewyspania a nie ma ochotę na ćwiczenia. No chyba, że ten ćwok jej mąż wsatje po nocach. Autorko - olej męża, jak nie jesz więcej niż przed ciążą wkrótce wrócisz do swoe wagi bez diety i ćwiczeń.

Gość szaraczek
Tym bardziej, ze ona sama wie, ze ma nadwage. Pewnie gdyby powiedzial kochanie jestes piekna to by sobie wkrecila, ze klamie....

Ale ona sama widocznie też źle się czuje z nadwagą, jeżeli ma czas na ewentualne ćwiczenia i chce to niech je dołoży do codziennych zajęć.... Ja po ciąży nie ćwiczyłam. Dużo spacerów,po cesarce niestety dietka,bo wszystkiego jeść nie mogłam od razu i jakoś poszło w dół,chociaż dużo też znowu nie przytyłam.

Gość wifigdansk
ona zapytała czy mu się nadal podoba.on nie odpowiedział jej wprost na pytanie tylko zaczął kombinowac ze jest trochę tłusta itd...czyli wniosek nasuwa się sam-widocznie już mu się nie podoba.gdyby ją kochał szczerze,to by podobałą mu się całe zycie,nawet jak bedzie miala 80 lat.ale neistety cześc facetów kocha tylko "opakowanie" a nie człowieka.

To,że tak powiedział nie znaczy,że jej nie kocha.... przestańcie tak pisać,bo jeszcze autorka i to sobie wmówi.

Gość szaraczek
Powiedzial, ze mu sie nie podoba?

Gość wifigdansk
"Kilka razy pytalam meza po porodzie, czy mu sie jeszcze podobam, to nigdy nie odpowiedzial ze tak, tylko mowi :"wiesz, jestes dopiero po porodzie - no jestes troche tlusta,..."