Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadsadsdas

Mój były kogoś a ja nie mogęsię z tym pogodzić

Polecane posty

Gość dsadsadsdas

Wiem, że to głupie, staram sięnie myśleć, ale podświadomość daje o sobie znać. Dzisiejszej nocy ciągle się budziłam, śniło mi się, to nie mowy, żebym cośzjadła. Wczoraj usunęłam go z Facebooka a czujęsięjeszcze gorzej niż gdy wszystko "kontrolowałam". Oficjalnie rozstaliśmy sięjuż kilka miesięcy temu (bez żadnych dramatów, honor był dla mnie najważniejszy), potem znowu cośsiędziało, on za mną latał a ja byłam raczej obojętna. Paradoksalnie, w momencie, kiedy on się wycofał ja sięzaangażowałam. Kilka dni temu postawiłam wszystko na jedną kartę(już wiedząc, że nic z tego nie będzie, ale chciałam się"oczyścić") i powiedziałam, że mi zależy, i że nie chciałabym wiedzieć, że kogośma (oczywiście zdajęsobie sprawę, że jest wolny, może robićco i z kim chce). Jaka była pierwsza rzecz jaką wczoraj zobaczyłam na tym cholernym facebooku? Jego "zameldowanie" (czego on nigdy nie robił) z dziewczyną, którąwłaśnie poznał w jakiejś knajpie, pod tym jakieś dwuznaczne komentarze względem jej, wrzucał jej cośna tablicę... Poczułam się strasznie źle :(

Gość mała panna
Dziewczyno, jak cudownie że z nim nie jesteś? Czy chciałabyś by cały FB wiedział co robisz ze swoim chłopakiem? Czy on wogóle cie szanował? Nie sądzę, tej nowej też nie szanuje, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie wrzuca swojej historii życia na FB